• Δεν πέρασα από πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια επιτροπή

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #56398  από Gorge
 Δευ Ιούλ 11, 2011 1:25 pm
Καλημέρα! Έχω ΣΚΠ και παίρνω σύνταξη τώρα και 5 χρόνια και τον Δεκέμβριο είπα να περάσω από επιτροπή για χορήγηση αναπηρικού αυτοκινήτου με κάλεσαν μετά από ένα και κάτι μήνα δεν μου έκαναν καμία εξέταση και μου είπαν ότι δεν το δικαιούμαι . Έκανα λοιπόν ένσταση γιατί διαβάζοντας σε φόρουμ είδα ότι κανονικά το δικαιούμαι με αυτήν την πάθηση , και με κάλεσαν τον Μάιο για την δευτεροβάθμια πήγα και εκεί και όπως και στην πρωτοβάθμια χωρίς καμία εξέταση μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα τα στείλουν σπίτι . Περίμενα μέχρι σήμερα και είπα να πάρω τηλέφωνο , όπως και έκανα και διαπίστωσα ότι ούτε η δευτεροβάθμια με πέρασε γιατί δεν το δικαιούμαι λέει και αν θέλω μετά από ένα χρόνο να κάνω ξανά αίτηση …. :sad-roulette:

τι άλλο μπορώ να κάνω ;; δεν το δικαιούμαι τελικά ; :?:
 #56413  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιούλ 11, 2011 3:33 pm
Gorge έγραψε:Καλημέρα! Έχω ΣΚΠ και παίρνω σύνταξη τώρα και 5 χρόνια και τον Δεκέμβριο είπα να περάσω από επιτροπή για χορήγηση αναπηρικού αυτοκινήτου με κάλεσαν μετά από ένα και κάτι μήνα δεν μου έκαναν καμία εξέταση και μου είπαν ότι δεν το δικαιούμαι . Έκανα λοιπόν ένσταση γιατί διαβάζοντας σε φόρουμ είδα ότι κανονικά το δικαιούμαι με αυτήν την πάθηση , και με κάλεσαν τον Μάιο για την δευτεροβάθμια πήγα και εκεί και όπως και στην πρωτοβάθμια χωρίς καμία εξέταση μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα τα στείλουν σπίτι . Περίμενα μέχρι σήμερα και είπα να πάρω τηλέφωνο , όπως και έκανα και διαπίστωσα ότι ούτε η δευτεροβάθμια με πέρασε γιατί δεν το δικαιούμαι λέει και αν θέλω μετά από ένα χρόνο να κάνω ξανά αίτηση …. :sad-roulette:

τι άλλο μπορώ να κάνω ;; δεν το δικαιούμαι τελικά ; :?:
Απ'οσο ξερω ,εξαρταται απο το ποσοστο αναπηριας....Γιατι δεν τους ρωτας???? Ζητα και τις ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΟΨΑΝ !!!!!!!! Εχεις δικαιωμα να τις παρεις....!!!!!ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ...!!! Ξερω τι σου λεω!!!!Και ψαξε να βρεις τι ακριβως λεει ο σχετικος νομος!!!!
 #56425  από Gorge
 Δευ Ιούλ 11, 2011 4:58 pm
Εχω περάσει άλλες 2 φορες από επιτροπή για την συνταξη και μου εχουν βγαλει ποσοστο 67% και παίρνω κανονικά σύνταξη τώρα και 5 χρονια :think:
 #56448  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 12, 2011 1:03 am
Gorge έγραψε:Εχω περάσει άλλες 2 φορες από επιτροπή για την συνταξη και μου εχουν βγαλει ποσοστο 67% και παίρνω κανονικά σύνταξη τώρα και 5 χρονια :think:
Νομιζω....πρεπει να εχεις μεγαλυτερο ποσοστο....ΨΑΞΤΟ ,ΟΜΩΣ....!!!
 #56463  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 12, 2011 11:34 am
Gorge έγραψε:Αύριο θα στείλω γνωστό μου να πάρει την γνωμάτευση να δούμε τι ακριβώς γράφει . :confusion-seeingstars:
.....ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ....!!! ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ,ΟΜΩΣ ?????? ΚΑΝΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ....!!!
 #56585  από Gorge
 Τετ Ιούλ 13, 2011 12:49 pm
Καλημέρα ! :greetings-waveyellow: σήμερα μου έφεραν την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής παρακάτω γράφω ακριβώς ότι λέει

Αποφαίνεται ότι ο ανωτέρω πάσχει από παραπαρεση με ήπια αρ παρεγκεφαλιδική συνδρομή στα πλαίσια “ms” με ποσοστό >67% (άνω τον εξήντα επτά τοις εκατό) συνολικά και δεν εμπίπτει στις διατάξεις του Ν1798/88 αρ 16 παρ 5 όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε τον Ν.1882/90 αρ 23 παρ 3 για την ατελή εισαγωγή επιβατικού αυτοκινήτου :handgestures-salute:

Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να με διαφωτίσει και εμένα για πιο λόγο με έκοψαν :violence-hammer:
 #56601  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιούλ 13, 2011 6:25 pm
Gorge έγραψε:Καλημέρα ! :greetings-waveyellow: σήμερα μου έφεραν την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής παρακάτω γράφω ακριβώς ότι λέει

Αποφαίνεται ότι ο ανωτέρω πάσχει από παραπαρεση με ήπια αρ παρεγκεφαλιδική συνδρομή στα πλαίσια “ms” με ποσοστό >67% (άνω τον εξήντα επτά τοις εκατό) συνολικά και δεν εμπίπτει στις διατάξεις του Ν1798/88 αρ 16 παρ 5 όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε τον Ν.1882/90 αρ 23 παρ 3 για την ατελή εισαγωγή επιβατικού αυτοκινήτου :handgestures-salute:

Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να με διαφωτίσει και εμένα για πιο λόγο με έκοψαν :violence-hammer:
Μαλλον ,χρειαζεται μεγαλυτερο ποσοστο αναπηριας !!! Ρωτησε τους....!!!Ψαξε να βρεις και να διαβασεις τους νομους ,στους οποιους αναφερονται!!!
 #56602  από Gorge
 Τετ Ιούλ 13, 2011 6:35 pm
Τους έψαξα και λένε ότι πρέπει να είναι πάνω από 67% το οποιο στην γνοματευση λέει ότι το έχω .. τι να πω . :confusion-seeingstars:
 #56605  από popi
 Τετ Ιούλ 13, 2011 8:08 pm
καλησπερα κι απο μενα. Δες το αρθρο 16 του Ν.1798/83 και το αρθρο 23 του Ν. 1882/90. Εκει θα βρεις αναλυτικα τι χρειαζεται. Απ οτι θυμαμαι στη δικη μου περιπτωση -το ειχε εγκρινει η επιτροπη-μεγαλο ρολο επαιξε η διατυπωση που ειχε κανει ο γιατρος!! (ναι, ναι, παιζουν με τις λεξεις!!) Τελικα ομως δεν εκανα χρηση του δικαιωματος , γιατι ειχε πολλα αρνητικα σημεια και δε προχωρησα σε αγορα.