• Νέο μέλος

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #2644  από princeofathens2004
 Τετ Απρ 15, 2009 10:08 am
Καλημέρα.

Είμαι 43 και διαγνώστηκε η ασθένειά μου από αρχές του 2008. Μετά το αρχικό σοκ και το ψάξιμο αν είναι καλός ο γιατρός που σου πρότειναν, αν η θεραπεία που θα σου δοθεί είναι η κατάλληλη, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι έχει την ίδια ασθένεια και ο συμμαθητής σου από το σχολείο και ο άντρας της γνωστής σου και η μητέρα της κοπέλας από το κομμωτήριο, ...!
Καταλήγεις ότι θα πρέπει να ... ζεις μ' αυτό γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις. Το θέμα είναι να μη "σε πάρει από κάτω".
Να συνεχίσεις τη ζωή σου και να σκέφτεσαι ότι πάλι καλά που αυτά τα περίεργα συμπτώματα που είχες και σε έκαναν να ψαχτείς δεν αποδείχτηκε ότι είναι κάτι χειρότερο. Γιατί δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα.
Να είμαστε όλοι καλά και να προσπαθούμε να χαιρόμαστε τη ζωή μας και να έχουμε κοντά μας ανθρώπους που μας αγαπάνε.

Θα τα ξαναλέμε συχνά.
 #2645  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Απρ 15, 2009 10:14 am
:shock: Επιτέλους! Ανεβαίνει το "επίπεδο" του forum! Γαλαζοαίματος!!! Πρίγκηψ!!! :shock:

:lol: Καλημέρα καλό παιδί! Καλώς ήρθες! Εύχομαι να πας όσο καλύτερα γίνεται! Θα τα λέμε :lol:
 #2646  από butterfly-
 Τετ Απρ 15, 2009 10:46 am
Καλημέρα και καλως όρισες στην παρέα μας.
Η αλήθεια είναι οτι οι περισσότεροι αρχικά πιστεύουμε οτι έχουμε κάτι πολύ σπάνιο, αλλά οταν ενημερωνώμαστε διαπιστώνουμε οτι υπάρχουν πάρα πολλοί σαν εμάς πλέον γύρω μας.
Μάθε να ζείς μ' αυτό και μην το αφήσεις να σε επηρεάσει ψυχολογικά. Κι εγώ πάνω-κάτω διαγνώστηκα την ίδια εποχή μ' εσένα (Δεκάμβριος του 2007). Δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή, τώρα όμως, συνεχίζω την ζωή μου όπως πρίν τη διάγνωση, απλά νομίζω πως όλο αυτό μ΄έκανε να δω κάποια πράγματα πιο καθαρά, και η ζωή μου, (όσο παράξενο κι αν ακούγεται) έγινε πιο "ποιοτική". Γιατί όταν συνειδητοποιήσεις σε μια μέρα μέσα οτι τίποτα δεν είναι δεδομένο σ' αυτή τη ζωή, η ζωή σου γίνεται καλύτερη. Εγώ δεν αγχώνομαι για βλακείες όπως πρίν, δεν κουράζομαι όπως πρίν και ... δεν σκάω για κανέναν!. Προσαρμόσου λοιπόν στα νέα δεδομένα, μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά.

Καλή παραμονή λοιπόν στην παρέα μας, και ... να ξέρεις οτι εμέις εδώ λέμε και ακούμε τα πάντα!
 #2647  από Angel
 Τετ Απρ 15, 2009 11:27 am
δεν ζω ούτε στο παρελθόν μου ούτε στο μέλλον μου. Έχω μόνο το παρόν, αυτό μ΄ενδιαφέρει. Αν μπορείς να μένεις πάντα στο παρόν, θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.Η ζωή θα είναι μια γιορτή, ένα μεγάλο πανηγύρι, γιατί είναι πάντα και μόνο η στιγμή που ζούμε.
 #2659  από katerina76s
 Τετ Απρ 15, 2009 10:18 pm
Γεια σου,απλα μη σκεφτεσαι αρνητικα ,πιστευω αυτο με βοηθαει μεχρι τωρα.....
 #2662  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Τετ Απρ 15, 2009 11:04 pm
ΜΕΓΑΛΕΙΩΤΑΤΕ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΙΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ... ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΡΛΑ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜS)... TΤΡΕΛΛΑ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ. ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ. ΜΟΝΑΧΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙΓΟΠΟΥΛΟ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ... ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΕΣΤΟ............... ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΙΦΑΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ......... ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ....... ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ...
 #2663  από LL--MM
 Τετ Απρ 15, 2009 11:34 pm
Τα σέβη μας, μεγαλειότατε :!: Καλό κουράγιο. Κατά τ' άλλα, ο Νικολό Μακιαβέλλι έδωσε πολλές χρήσιμες συμβουλές στα άτομα της σπουδαιότητός σας, επωφελούμεθα λοιπόν όλοι όταν τον διαβάζουμε, ιδίως όταν έχουμε να κάνουμε με γιατρούς :!: Καλή διασκέδαση: http://www.constitution.org/mac/prince.pdf

Συγγνώμην στους υπηκόους που δε γνωρίζουν την αγγλική, κάπου όμως βρέστε κι εσείς μια μετάφραση του "Ηγεμόνα"... Μια ιστοσελίδα με σειρά απόψεων στα ελληνικά: http://filosofia.gr/forum/viewtopic.php ... 0aa5096345
 #2664  από aoratos
 Πέμ Απρ 16, 2009 12:05 am
Welcome Prince. To be optimist always!

Όσο για τους Έλληνες υπηκόους που θέλουν τον Ηγεμόνα σε συλλεκτική έκδοση του 1909 και την γλώσσα της εποχής... μπορούν να αρχίσουν το download. http://rs423.rapidshare.com/files/15112 ... Hgemon.pdf
 #2670  από manos81
 Πέμ Απρ 16, 2009 9:22 am
ti einai auto?
 #2682  από LL--MM
 Πέμ Απρ 16, 2009 5:16 pm
Θερμά ευχαριστούμε, Αόρατε, όμως εγώ δεν καταφέρνω να το κατεβάσω, άν και πολύ θα το χαιρόμουν να να διαβάσω τα ελληνικά του 1900... :)

"Ο Ηγεμόνας" είναι ένα εγχειρίδιο συμβουλών προς το Lorenzo de Medici, τον οποίο ο Machiavelli μισούσε θανάσιμα, αλλά το οποίο του προσέφερε, για να τον έχει, ο πρίγκιπας αυτός, "θετικά υπ' όψιν του" :!: . Απ' ότι μάλιστα μας είχες διηγηθεί περί του πως κατάφερες να βρείς κρεβάτι σε νοσοκομείο που ΔΕΝ εφημέρευε, πάω στοίχημα ότι η πεθερά σου θα χαιρόταν πολύ να το διαβάσει, άν δεν έχει ήδη γίνει αυτό :D :P