• ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ MS?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #55640  από Menia
 Τρί Ιουν 28, 2011 10:22 pm
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ?
 #55648  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 28, 2011 11:39 pm
Δεν ακουσα κατι !!! Αλλα, κουταμαρα μου ακουγεται....Μηπως μας δουλευουν,παλι ? :violence-hammer: Μενια !!! Πως ειναι η αδελφη σου ???
 #55650  από Menia
 Τρί Ιουν 28, 2011 11:56 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΝΑ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ JC VIRUS ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ TYSABRI. EΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ;
 #55656  από Menia
 Τετ Ιουν 29, 2011 12:41 am
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΟΠΩς ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ?
podiki έγραψε:παιδιά είναι απίστευτοι οι άνθρωποι !! Ακου εμβόλιο !!! Για ποιο πράγμα ακριβώς θα εμβολιαζόμαστε δηλαδή , εφόσον επίσημα έχουμε μια ασθένεια αγνώστου αιτιολογίας ? Νομίζω ότι κάθε φορα το κάνουν και χειρότερο ...
 #55660  από Menia
 Τετ Ιουν 29, 2011 1:07 am
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.
 #55661  από nowhere
 Τετ Ιουν 29, 2011 1:12 am
podiki έγραψε:Αν είναι ιος δηλαδή ποιανού ακριβώς ιου τα στελέχη θα βάλουμε στο σώμα μας για να προστατευτούμε από τη ΣΚΠ ?
Όλων. Και θα φτιάξουν και μεταλλάξεις, πολλές μεταλλάξεις, πάρα πολλές μεταλλάξεις, να τις βάλουμε κι' αυτές.

Υ.Γ. Δεν υπάρχει κίνδυνος να πυροδοτήσει το εμβόλιο ανοσολογικούς καταράκτες και καταιγίδες και άλλα άσχημα καιρικά φαινόμενα;
 #55770  από mplearkouda
 Πέμ Ιουν 30, 2011 9:05 pm
Πάντως κι εγώ έχς ακούσει κάτι για εμβόλιο, δεν έδωσα όμως ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι σε πολύ αρχικά στάδια η έρευνα από ότι κατάλαβα, έχει ακόμη να περάσει από συμπληγάδες πέτρες μέχρι να βγει στην αγορά (δεδομένου ότι θα πληρεί ένα σωρό προυποθέσεις). Μέχρι τότε, με το ρυθμό που πάω, για μένα μάλλον θα είναι αργά. Εκτόσ κι αν προκαλεί επαναμυελύνωση