• θυρωειδης & ΣΚΠ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #55619  από ΛΕΝΑ
 Τρί Ιουν 28, 2011 8:21 pm
καλησπερα εαν & οχι νεα στην σκπ(10 χρονια)ειμαι νεα στην παρεα σας.
ξερει καποιος εαν η ιντερφερονη ή η σκπ επηρεαζουν τον θυρωειδη αδενα¨;
εκανα αιματολογικες & η θυρεοτρόπος ειναι 5 ενω το τ4 8,50
περιμενω αποψεις σας..."εαν υποψιαστώ οτι φταιει η ιντερφερονη θα πηδηχτώ απο το παράθυρο"

:greetings-waveyellow:
 #55620  από kate2002
 Τρί Ιουν 28, 2011 8:30 pm
χωρις να θελω να σε...φοβισω-προσβαλω-αποθαρρυνω-κανωναπηδηχτεις, μονο κατω απο τις πετρες δεν το γραφει αυτο καλη μου... ειναι συνηθης επιπτωση ιντερφερονης... αν θελεις ψαξε λιγο στις συζητησεις, εχει αναφερθει πααααρα πολλες φορες. ο γιατρος σου δεν σου το εξηγησε αυτο , ολα αυτα τα 10 χρονια;;; ζητα να σου ερμηνευσει ολα τα αποτελεσματα των εξετασεων σου...
 #55621  από FANTOMAS
 Τρί Ιουν 28, 2011 8:32 pm
Παρών έχω και hashimoto ........ περιμένω και εγώ τις απαντήσεις των ειδικών του φορουμ .. :obscene-smokingpimp: (αν και η απαντηση ειναι γνωστη)
 #55622  από kate2002
 Τρί Ιουν 28, 2011 8:35 pm
χασιμοτο... αυτοάνοσο δεν ειναι κι αυτο;;;
 #55624  από FANTOMAS
 Τρί Ιουν 28, 2011 9:11 pm
kate2002 έγραψε:χασιμοτο... αυτοάνοσο δεν ειναι κι αυτο;;;
πρέπει να δώσουμε τον ορισμό του αυτοάνοσου , αυτοάνοση δεν είναι μια πάθηση επειδή δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε την προέλευση της και να βρούμε την αιτία της (βλ. Σ.Κ.Π.)
 #55627  από kate2002
 Τρί Ιουν 28, 2011 9:21 pm
FANTOMAS έγραψε:
kate2002 έγραψε:χασιμοτο... αυτοάνοσο δεν ειναι κι αυτο;;;
πρέπει να δώσουμε τον ορισμό του αυτοάνοσου , αυτοάνοση δεν είναι μια πάθηση επειδή δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε την προέλευση της και να βρούμε την αιτία της (βλ. Σ.Κ.Π.)
aυτο ακριβως εννοουσα :)
 #55628  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 28, 2011 9:24 pm
FANTOMAS έγραψε:Παρών έχω και hashimoto ........ περιμένω και εγώ τις απαντήσεις των ειδικών του φορουμ .. :obscene-smokingpimp: (αν και η απαντηση ειναι γνωστη)
ΠΑΡΟΥΣΑ :greetings-clappingyellow: ΜΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ !ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ!!! Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΡΓΗΣΕ...9 ΧΡΟΝΙΑ...ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ !!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ...προς το παρον...
 #55629  από ΛΕΝΑ
 Τρί Ιουν 28, 2011 9:28 pm
kate2002 έγραψε:χωρις να θελω να σε...φοβισω-προσβαλω-αποθαρρυνω-κανωναπηδηχτεις, μονο κατω απο τις πετρες δεν το γραφει αυτο καλη μου... ειναι συνηθης επιπτωση ιντερφερονης... αν θελεις ψαξε λιγο στις συζητησεις, εχει αναφερθει πααααρα πολλες φορες. ο γιατρος σου δεν σου το εξηγησε αυτο , ολα αυτα τα 10 χρονια;;; ζητα να σου ερμηνευσει ολα τα αποτελεσματα των εξετασεων σου...
η επαναληψη ειναι μητερα της μαθησης καλη μου δεν χρειαζεται λοιπον τετοια επιθεση σε ενα νεο μελος
 #55630  από kate2002
 Τρί Ιουν 28, 2011 9:49 pm
λυπαμαι αν εδωσα την εντυπωση οτι επιτιθομαι σ΄εσενα λενα. δεν ειχα τετοιο σκοπο. στο γιατρο σου στοχευα...

και να διορθωσω και μια διαπιστωμενη αγενεια μου: καλωσηρθες στην παρεα, μακαρι να εισαι οσο καλυτερα γινεται!
 #55632  από soulla
 Τρί Ιουν 28, 2011 9:51 pm
λενα καλως ήρθες :greetings-waveyellow: αλλα δε ειδα τιποτα απο αυτο που ανεφερες σχετικα με επίθεση...και ειδικά από την kate..
πολλοί έχουν αναφέρει προβλήματα με χασιμοτο..καλή συνέχεια ευκολότερα πάντως τετοια προβλήματα..επαναλαμβανω εγω την σκπ φοβαμαι