• Δεν περασα την επιτροπη

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #55329  από kwstakis21
 Σάβ Ιουν 25, 2011 6:38 pm
Καλησπερα σε ολους,

Ειμαι νεο μελος της παρεας κ θα ηθελα να μοιραστω την χθεσινη εμπειρια μου μαζι σας.
Επιτελους μετα απο πολλους μηνες αναμονης χθες ηρθε η σειρα μου να περασω απ την επιτροπη του ΙΚΑ στον Ταυρο.Υστερα απο πολλες ωρες στο περιμενε η απαντηση που ελαβα ειναι οτι δεν δικαιουμε το επιδομα γιατι οπως εκρινε η γιατρος εχω μονο 35% αναπηρια!!!!!Η οποια γιατρος δεν ειδε καν τις μαγνητικες μου,δεν με ρωτησε απολυτως τιποτα για την καθημερινοτητα μου απλα με ενα σφυρακι που με χτυπησε στους ωμους κ στα γονατα κ που με εβαλε να περπατησω στις φτερνες κ στις μυτες των ποδιων (η οποια με κρατουσε να μην πεσω)εκρινε οτι δεν εχω αναγκη το επιδομα :violence-hammer: .Φυσικα κ εκανα την ιδια στιγμη ενσταση κ 13 Ιουλιου περναω Βθμια.Δεν μπορω να καταλαβω με τι κριτιρια αποφασιζουν ποιος θα περασει η οχι.Απ οσο γνωριζω ολοι μας πρεπει να λαβουμε το συγκεκριμενο επιδομα.Αν γνωριζετε κατι παραπανω πειτε μου να με βοηθησετε για την επομενη φορα.

Ευχαριστω!!!!!
 #55331  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 25, 2011 7:01 pm
:text-welcomeconfetti: στην παρεα μας ! Περιμενουμε να ακουσουμε ,πως εισαι ,πως περνας με τη σκπ !!! Τωρα ,που σε καλωσορισα , μπορω να εκφραστω ελευθερα ,ετσι ??? Τι λεω για τη ''γιατρο'' που σε ''εξετασε'' ? Τι λεω ? :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-devil: :angry-devil: :angry-fire: :angry-fire: Δε μου λες ,Κωστακη μου, ξερεις το ονομα αυτης της ''κυριας'' ??? Μπορεις να κανεις την περιγραφη της ??? ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...... :think:
 #55336  από kwstakis21
 Σάβ Ιουν 25, 2011 7:27 pm
Σ'ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!!!!!
Η διαγνωση εγινε τελη του περασμενου Νοεμβρη μετα απο 4 μερες μουδιασματος κ ενω ημουν στη δουλεια με επιασε διπλωπια.Η μαγνητικη εδειξε τουλαχιστον 10 εστιες στην αριστερη πλευρα του εγκεφαλου αλλα ευτυχως δεν μου αφησε κανενα προβλημα γενικα.Απο τοτε μεχρι σημερα εχω αλλαξει τροπο ζωης αλλα το εχω παρει αποφαση κ συμβιωνω με την "συγκατοικο" μου οσο γινεται καλυτερα ;)
Απο κει κ περα σχετικα με την "γιατρο".Ηταν μια ξανθια ψηλη οχι πολυ αδυνατη με κοντα μαλλια.
Φυσικα το ονομα της δεν υπαρχει πουθενα ουτε καν στο χαρτι που μου εδωσαν δεν αναγραφει το ονομα κανενος απ τους 4 γιατρους που ηταν μεσα!!!!!Κ εννοειται πως τα αποτελεσματα τα εδωσαν αφου ειχαν εξαφανιστει ολοι οι γιατροι.Κ εν τω μεταξυ στην αποφαση τους γραφουν οτι διεγνωσαν νευρολογικη νοσο.........?????!!!!!! :violence-hammer:
 #55340  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 25, 2011 7:58 pm
ΚΩΣΤΑΚΗ !!!!!!!!! ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ !!!!!!! ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ,ΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ τη γνωματευση των γιατρων ,εκει που γραφει τι ''ειδε'' η επιτροπη , εκει γραφει και τα ονοματα των γιατρων !!! Οσο για τη ''γιατρο'' ισως ειναι καποια που μου εκανε μια π-----ανια πριν δυο χρονια ,ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ,ΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ !!!!!!!!! Η περιγραφη ταιριαζει,παντως !!! :!: :!: :!: ΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΠΑΡΕ !!!
 #55342  από kwstakis21
 Σάβ Ιουν 25, 2011 8:03 pm
Τη γνωματευση που μου λες απο ποιον τη ζηταω????Μπορω να το κανω κ την επομενη φορα που θα παω?Ψευτικη γνωματευση μα πως?????Αν οντως ισχυει και σε μενα θα της σπασω τα μουτρα αν την δω στο ικα την αλλη φορααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #55349  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 25, 2011 8:30 pm
ΘΑ ΤΗ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ,οπου ανηκεις !!! Η γνωματευση αυτη, γραφει τα συμπερασματα της εξετασης ( λεμε τωρα...) που σου εκαναν !!! Το ΙΚΑ ,αποφευγει να κοινοποιει τις γνωματευσεις στους ενδιαφερομενους ( γιατι αραγε ? ) !!! Οσο για μενα ,περασα απο Ββαθμια,μετα απο παραπομπη του διευθυντη του υποκαταστηματος, ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΩΣΗ ,και αυτη η......εγραψε...μεταξυ αλλων,οτι βαδιζω σε ευθεια γραμμη μυτες-πτερνες και οτι δεν εμφανιζω εστιακες εκδηλωσεις...με δυο λογια ,οτι ειμαι μια χαρα !!!Οταν,ομως ζητησα, πηρα και ειδα αυτη τη γνωματευση ,ηταν πλεον αργα ....Περυσι,ξαναπερασα επιτροπη και μετα απο αλλες περιπετειες...τελικα πηρα το επιδομα !!! ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΑ ,ΛΟΙΠΟΝ !!!
 #55350  από kwstakis21
 Σάβ Ιουν 25, 2011 8:43 pm
Πωωωωωω εχω κατι νευρα τωραααααααααααααααααααααααααααααα!!!!Την Δευτερα πρωι πρωι θα παω να το παρω!!!!Αν ζητησω χαρτι απ το γιατρο μου που να αναγραφει παραπληγια ισως βοηθησει περισσοτερο στη Βθμια?Αλλα απ οσο καταλαβα πρεπει να ταλαιπωρηθεις για να το παρεις τελικα...
 #55351  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 25, 2011 8:48 pm
Καλα θα ειναι να γραφει σπαστικη παραπαρεση ....Σου στελνω πμ !