• χωρίς λόγια...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #54954  από LL--MM
 Δευ Ιουν 20, 2011 3:35 pm
Να τραβήξεις τα μαλλιά σου; Ίσως καλύτερα θα ήταν να ζήταγες στον όποιο συγγραφέα να σου αγοράσει αυτό... Τουλάχιστον, χρησιμεύει και σε κάτι... Έτσι ή αλλιώς, για τριχες ο λόγος... Λυπάμαι, εγώ θα τα ψάλλω...
http://www.vasilikos.com.gr/index.php?M ... 0000005718
Πάθηση µε την οποία δύσκολα συµφιλιώνεται κανείς αποτελεί, σύµφωνα µε ειδικούς και πάσχοντες, η σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ). Γι’ αυτό και η ψυχολογική υποστήριξη, ειδικά το διάστηµα που ακολουθεί τη διάγνωση, είναι αναγκαία.
"Να πατε να ψάξετε στον ιντερνετ!" λέει ο Δρ. Μουσολίνι.
Η Ψυχίατρος: "Καταλάβατε ότι η ζωή σας τελείωσε;"

Αναφέρονται και προσωπικά βιώματα... Η διαφήμηση των προσωπικών πιστεύω του καθενός δεν είναι πανάκεια όλους... Ακόμα κι όταν τα συμμερίζονται, ή μαλλον ιδίως τότε, μπορεί να πάρουν ανάποδες από την "αυθαίρετη συνταγή ίασης" ...

Μυστικοπάθεια(...)η ηµιµάθεια του κόσµου, που θεωρεί ότι η ΣΚΠ είναι κληρονοµική, µεταδοτική και θανατηφόρος νόσος.
Και η γραμματική ημιμάθεια;;; Δεν ξέρω κατά πόσο Η ΝΟΣΟΣ είναι θανατηφόρΑ ή όχι, αλλά ΈΛΕΟΣ, μη σκοτώνετε ΚΑΙ την Ελληνική γραμματική... Τι σας έφταιξε; Ιντερφερόνη θα την ποτίσετε κι αυτήν;
ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, Ή ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΚΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;;;;; :techie-studyingbrown:

«Υπάρχει αυτή η θλιβερή µυστικοπάθεια που έχει σαν αποτέλεσµα οι ασθενείς µε ΣΚΠ να περιθωριοποιούνται και να αποκλείονται από την κοινωνία. Η αποδοχή της ασθένειας είναι το πρώτο βήµα της θεραπείας της. Είναι θετικό στις διαπροσωπικές µας σχέσεις, να γνωστοποιούµε την ύπαρξη της πάθησης για να υπάρχει η απαραίτητη κατανόηση και στήριξη που κάποιες φορές χρειαζόµαστε», υπογραµµίζει η αντιπρόεδρος της ΠΟΑµΣΚΠ.
ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΠ ΜΑΣ!!! viewtopic.php?f=10&t=1752&p=44328&hilit ... %82#p44328
Τι να σας πω, βρε παιδιά, γιατι να μην το έχω καταλάβει νωρίτερα;;; :o :o :o

Η παράγραφος που ήταν εδώ απεκλείσθη λόγω ασχετοσύνης... Η απαραίτητη αποδοχή: Ν'αποδεχτούμε, ν'αποδεχτούμε... Αλλοι λένε έχει και πέντε στάδια... Που τα βρήκαν;;;

http://www.google.gr/#hl=el&q=kubler+ro ... 36&bih=569
Όταν ο τίτλος της Ελβεταρούς συγγραφέα είναι "On death and dying"* μου έρχεται να ρωτήσω: "Ποιό ζώο μου απαγορεύει να ζήσω; Ας πάει να φάει ...τυριά και σοκολάτες, κι άς μας παρατάει..." Καλά, και η ανωτέρω "ψυχίατρος" τα ίδια μου ξεφούρνισε... Τον αράπη και να πλύνεις...
Τι είναι η ΣΚΠ Αυτά τα είδαμε στο πετσί μας, τι να τα επαναλαμβάνουμε;;;

Η επανάσταση της φινγκολιµόδης Τώρα για επανάσταση... :mrgreen: Αναφέρεται εδώ ένας γιατρός τον οποίο επισκέπτεται κάποιος "ομοπαθής"... Λέω να του στείλω την αναφορά με sms... Mην τούρθει και κόλπος, του ανθρώπου...

Copyright © 2011 Μ. Πιτσιλίδης Α.Ε. Κύριε Πιτσιλίδη μας, παρατάτε μας κι εσείς...

*για το θάνατο και τη διαδικασία του"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Ιουν 20, 2011 5:18 pm, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
 #54956  από FANTOMAS
 Δευ Ιουν 20, 2011 3:43 pm
Ανάλογα με τις εμπειρίες του καθενός μας μπορεί να ερμηνευτεί το άρθρο που έγραψες , οι νέοι θα χαρούν, οι παλιοί θα προβληματιστούμε (εξοργιστούμε ), δυστυχώς ΟΛΑ στην πάθηση μας είναι τόσο ρευστά τόσο άγνωστα που ακόμα και οι κακόμοιροι Νευρολόγοι δεν μπορούν να βγάλουν άκρη (το κακόμοιροι εσκεμμένα είναι χωρίς ''..'' και είναι με την κάκιστη έννοια της λέξης).

Και εγώ συμφωνώ μαζί σου , δυστυχώς οι υπόλοιποι '' που πάνε καλά και έχουν εμπιστοσύνη στο γιατρό τους '', πρέπει να κάνουν τον ''κύκλο'' τους στην πάθηση , να φάνε τα ''χαστούκια'' τους και μετά να είναι σε θέση να κρίνουν και να συγκρίνουν.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα αναγραφόμενα μου θεωρώ τυχερές τις νέες γενιές πασχόντων που έχουν πολλά να περιμένουν σε σχέση με εμάς που δεκαετίες περιμέναμε το θαύμα της ιντερφερόνης (που δεν ήρθε ποτέ).

υ.γ. εδώ και καιρό σκέφτομαι να αλλάξω την υπογραφή μου και να βάλω τη σωστή έκφραση : ''Πίστευε και μη , ΕΡΕΥΝΑ''
 #54963  από mortal_engine
 Δευ Ιουν 20, 2011 5:10 pm
Θα παρατηρήσατε ότι σαν να πύκνωσαν τελευταία οι ημερίδες για την ΠΣ και οι συνεντεύξεις-φωτογραφήσεις των προέδρων-αντιπροέδρων δίπλα στο Fingolimod. Η διαφημιστική καμπάνια του νέου από-του-στόματος σκευάσματος ξεκίνησε! Οι καταναλωτές του πρέπει να "ενημερωθούν", ο εγκεφαλός τους να "πλυθεί", ώστε να κάνουν ουρές έξω από τα νοσοκομεία τα μεσάνυχτα πριν τη μέρα της κυκλοφορίας, όπως οι αναγνώστες του Χάρι Πότερ έξω από τα βιβλιοπωλεία.

Μπορεί να δούμε και ταξί με ζωγραφισμένες πόρτες των 0.5mg μέχρι τον Σεπτέμβριο.
 #54967  από Στάθης
 Δευ Ιουν 20, 2011 5:33 pm
Πολύ ύποπτα παιχνίδια..... από το 2002 μέχρι το 2009 σε διημερίδες, νευρολόγους κτλ. κτλ. που δε υπήρχε ούτε καν ο Ζαμπόνι:

http://www.justice.gov/opa/pr/2011/May/11-civ-565.html

Για φαντάσου τι έχει να γίνει τώρα .......
 #54971  από LL--MM
 Δευ Ιουν 20, 2011 6:25 pm
Δηλαδή, το ομοσπονδιακό κράτος πήρε τα 24κάτι εκατομμύρια πίσω, και οι κατά τόπους πολιτείες γύρω στα δέκα... Καταμετρώντας έτσι τα φάρμακα που πλήρωσαν οι medicare και medicaid (Δημόσια ασφαλιστικά ταμεια) στη Σερόνο. Δεν είδα κανένα σύλλογο ασθενών να ζητάει τίποτα... ή μήπως το έχασα; Δε βαριέστε, τώρα που το δολλάριο είναι πεσμένο τι ψυχή να έχουν άραγε;...
Και αυτό, γιατί όλοι αυτοί είναι[youtube]1MsKW84b-7E[/youtube] ΟΥΦΟ... Σωστά;;;
 #54993  από pelopidas
 Δευ Ιουν 20, 2011 9:42 pm
•44% των ΑµΣΚΠ δεν συµµορφώνονται απόλυτα µε τη θεραπεία, δύο χρόνια µετά τη διάγνωση, επειδή θεωρούν πως δεν ωφελούνται ιδιαιτέρως από αυτήν ή λόγω παρενεργειών (µελέτη, που πραγµατοποιήθηκε στο Νοσοκοµείο St.Michael του Τορόντο).

..ενω τωρα με το φιογκο-ρημαδιο, θα συμμορφωθουν!
καταταγειτε, μας ελεγαν, καταταγειτε! (ρωμαιοι στον αστεριξ, μετα το ξυλο απ΄τους γαλατες)
 #54997  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 20, 2011 10:05 pm
podiki έγραψε:http://lifepositive.gr/igeia/sklirinsi_kata_plakas/

παιδιά μετά από αυτό το άρθρο μπορώ να αποσυρθώ και να τραβήξω τα μαλλιά μου ....
ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ !!! ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΟΙΜΩΜΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ !!! ΜΕΤΑ, ΣΕΡΝΟΜΟΥΝ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑ'Ι'! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ,ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΩ :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-devil: :angry-devil: ...δε μας χ--εις ρε νταλαρα ??? (Χαρρυ Κλυν 25+ χρονια πριν ) ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ??? :angry-banghead: υγ.το χειροτερο,φιλαρακια μου,ειναι οτι ,αν διαβασει αυτο το :obscene-buttsway: αρθρο ενας πρωτοδιαγνωσθεις... μπορει να νοιωσει και τυχερος που εχει αυτη την παθηση...κατι σαν εκλεκτος του θεου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Τρί Ιουν 21, 2011 10:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #55001  από mortal_engine
 Δευ Ιουν 20, 2011 11:07 pm
Και μια επιχειρηματική πρόταση:
Τώρα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά κι άλλα σάπια χάπια σαν το cladribine, το campath και το laquinimod του 23%(!) θα χρειαστούν πολλή διαφήμιση. Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος να φτιάξει έναν ακόμα σύλλογο για άτομα με ΠΣ (π.χ. Ελληνική Ένωση Ενάντια στην Πολλαπλή Σκλήρυνση - ΕΕΕΠΣ) και να αναλάβει την "ενημέρωση" του κοινού με ημερίδες, χοροεσπερίδες, εκδρομές, προσκυνήματα, κλπ. Οι σπόνσορες δεν θα έλειπαν, και μετά τον μηδενισμό του ισολογισμού - εφόσον θα επρόκειτο για ΜΗ κερδοσκοπική εταιρία - όλο και κάτι θα περίσσευε σε ξεχασμένες τσέπες.
 #55002  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 20, 2011 11:37 pm
:think: ΣΟΒΑΡΑ ΡΩΤΑΩ :think: ΠΟΣΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ( ?) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ??? :think: ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!! ΑΡΑΓΕ ,ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ? :think: Φ Ι Ν Γ Κ Ο Λ Ι Μ Ο Δ Η :angry-cussingblack: :teasing-nutkick: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ! ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ :greetings-waveyellow:
 #55004  από LL--MM
 Τρί Ιουν 21, 2011 12:32 am
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:
podiki έγραψε:http://lifepositive.gr/igeia/sklirinsi_kata_plakas/

παιδιά μετά από αυτό το άρθρο μπορώ να αποσυρθώ και να τραβήξω τα μαλλιά μου ....
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ??? :angry-banghead: υγ.το χειροτερο,φιλαρακια μου,ειναι οτι ,αν διαβασει αυτο το :obscene-buttsway: αρθρο ενας πρωτοδιαγνωσθεις... μπορει να νοιωσει και τυχερος που εχει αυτη την παθηση...κατι σαν εκλεκτος του θεου...
Ασφαλώς, το πρώτο που θα έπρεπε να κάνουν οι νεοδιαγνωσθέντες "εκλεκτοί", είναι να θυμηθούν τι γίνεται σε όσους διώχνουν τους εμπόρους από το ναό... Ενας το έκανε, και θυμόμαστε ακόμα τη συνέχεια...
Αυτοί οι έμποροι θα συνεχίσουν να πασχαλιάζουν απάνω μας... Και όταν κάποιος μεγαλοκαθηγητής εισπράττει εις διπλούν τα κεφάλαια των ερευνών για τη σκπ (από το νοσοκομείο του ΚΑΙ από τη Σερόνο) η τελευταία αυτή δεν κάνει καν τον κόπο να του κάνει ...μήνυση...
http://moreintelligentlife.com/content/ ... es-a-nerve Κάπου αλλού έγραψα κάτι σχετικό, αλλά είναι πολύς καιρός, άμα θέλετε, ψαχτε να το βρήτε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Ιουν 21, 2011 1:56 am, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.