Καλησπερα! Καλοκαιρι και αποφασισα να παω κι εγω στο μερος των γονιων μου, τη Κρητη.Πηρα λοιπον τις εταιρειες που κανουν δρομολογια εκει και ζητησα να μου βγαλουν τα εισιτηρια με την εκπτωση 50% που δικαιουμαστε, αλλα φευ...αυτοι αλλα ειχαν κατα νου! Επι τρεις μερες ευρισκαν τα πιο απιθανα επιχειρηματα για να μη μου παρασχουν αυτα που ο νομος μου δινει, την εκπτωση 50% στο αυτοκινητο, σε μενα και τον συνοδο μου. Τους εστειλα τα ΦΕΚ , τους νομους, τις διαταξεις αλλα αυτοι κατηγορηματικοι-δεν εχεις αναπηρικες ππινακιδες, δε δικαιουσαι εκπτωση!! Μονο τη τεταρτη μερα και αφου ειχα μιλησει και με το υπουργειο , και αφου τους απειλησα οτι θα κανω καταγγελια στο λιμεναρχειο Πειραια,"πειστηκαν"οτι επρεπε να συμμορφωθουν. Ετσι την επομενη βδομαδα ταξιδευω με μισα ναυλα, μη εχοντας αναπηρικες πινακιδες, απλα το αυτοκινητο στο ονομα μου, το ποσοστο αναπηριας 80% της Αβαθμιας επιτροπης και το μπλε σηματακι της σταθμευσης. Ο νομος ειναι ο 3709/2008 και το φεκ 438/11-4-2003. το τηλ του υπουργειου εμπορικης ναυτιλιας το 210 4191400