• σκπ και δουλεια κατω απο ζεστη

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #54169  από marta
 Τετ Ιουν 08, 2011 3:44 pm
γεια σας παιδια! :greetings-waveyellow: ξερω οτι η ζεστη δεν κανει καλο στα ατομα με σκπ. ο αντρας μου (ο οποιος εχει σκπ) δουλευει σε εξωτερικο χωρο οποτε δεν μπορει να προστατευει τον εαυτο του απο τον ηλιο.. ειναι επικινδυνο για επιδεινωση της καταστασης η για νεα ωση; :confusion-seeingstars:
 #54170  από Alpha Tough
 Τετ Ιουν 08, 2011 4:00 pm
Γειά σου Μάρτα και καλή δύναμη σ'εσένα και τον αντρούλη σου.
Το να μένεις κάτω από τον ήλιο -πόσο μάλλον να δουλεύεις- δεν είναι σωστό ακόμη κι αν δεν έχεις πρόβλημα υγείας.
Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο άντρας, αλλά δεν θα μπορούσε να επιδιώξει καλύτερες συνθήκες εργασίας? Να ζητήσει να κάνει κάτι άλλο στο πλαίσιο της δουλειάς που να του επιτρέπει να βρίσκεται σε σκιασμένο σημείο?
Ο δικός μου γιατρός μου σύστησε να αποφεύγω τον ήλιο και μπορώ να το καταλάβω αφού δεν φαίνεται σωστό σε ασθένεια που βλάπτει νεύρα να "ψήνεσαι" κάτω από τον ήλιο.
 #54188  από marta
 Τετ Ιουν 08, 2011 7:39 pm
δηλαδη sou εννοεις οτι δεν ειναι απαραιτητα επικινδυνο, αν προσεχει καποιους αλλους παραγοντες;
 #54209  από marta
 Πέμ Ιουν 09, 2011 12:17 am
ειμαι καινουρια σε ολο αυτο και ειμαι τουλαχιστον ευτυχης που ο καθε "τυχοντας" οπως λες εδω (αν και δεν συμφωνω καθολου με τον χαρακτηρισμο) μοιραζεται την αποψη του. ετσι κ αλλιως ο λογος που απευθυνομαι σε σας ειναι γιατι, μαθαινω πως η νοσος εκδηλωνεται διαφορετικα στον καθενα οποτε αυτο ακριβως ηθελα οταν ξεκινησα το θεμα -να μαθω απο τις αποψεις και τις εμπειριες σας :) οποτε :text-thankyouyellow: