• Εκπομπη για τη ΣΚΠ με συμμετοχή του συλλόγου

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #54038  από ΑΝΔΡΙΑΝΑ
 Δευ Ιουν 06, 2011 8:39 pm
Όποιος ενδιαφέρεται, σήμερα στις 9 (σε λίγο δηλαδή) στο κανάλι 9, έχει εκπομπή για τη ΣΚΠ
 #54042  από LL--MM
 Δευ Ιουν 06, 2011 9:13 pm
Με συμμετοχή του συλλόγου, έ; Θα είναι για να πείσουμε την εταιρία να χαμηλώσει τις τιμές της...
 #54052  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 06, 2011 10:58 pm
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΥΜΩΣΑ ! ΕΓΙΝΑ ΘΗΡΙΟ ! ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ,ΠΑΛΙ ! ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ , ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ,ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ? ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ? ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΦΡΕΣΚΟΣ , ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ,ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ? Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ''Μ'' ,ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ? ΛΕΜΕ -ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ! ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ? ΑΚΟΜΑ !!! ΕΝΟΙΩΘΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΤΙΚΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ , ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ''ΘΕΡΑΠΕΙΑ'' :twisted: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΚΙ ΕΓΩ :o ΚΑΙ...ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ...ΑΜΑΝ ΕΛΕΟΣ ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙ ,ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ !!! ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ , ΑΝ ΖΩ ! :confusion-seeingstars: υγ.το πρωτο χρονο μετα τη διαγνωση μου,ειχα παρακολουθησει παρομοια εκπομπη ! μου προκαλεσε μια βλακωδη ψευδαισθηση ,οτι θα ειμαι παντα χωρις σοβαρα συμπτωματα !
 #54055  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 06, 2011 11:21 pm
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ :text-thankyouyellow: ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ''...ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΙΧΟΥΣ'' ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ :teasing-neener: ΝΑ...ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΑΣ :violence-pistoldouble: