• REBIF 44 ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #53996  από DRAKOS
 Δευ Ιουν 06, 2011 1:14 pm
ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ REBIF 44 ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ . ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕΛΑΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ . Η ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΕΙΑ.

ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
 #54002  από Κώστας
 Δευ Ιουν 06, 2011 2:08 pm
Φίλε μου, έπαιρνα Rebif 44, για ένα χρόνο, καθ΄ ότι η γιατρός μου ΥΠΕΘΕΣΕ ότι θα με προστατεύσει καλύτερα από το Rebif 22 που έπαιρνα τέσσερα χρόνια, μιας και διαμαρτυρόμουνα για αύξηση της κούρασης και της γενικής κατάπτωσης που ένοιωθα.
Το αποτέλεσμα μετά από ένα χρόνο Rebif 44, ήταν να εκτινάξω τις ήδη εκτιναγμένες τρανσαμινάσες του συκωτιού μου και να γίνω χειρότερο κουρέλι (σωματικά).
Έτσι ένα πρωινό, αποφάσισα να κόψω τελείως το φάρμακο.
Ως δια μαγείας η κούραση υποχώρησε, ενώ άρχισα να νοιώθω καλύτερα γενικά.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΣΟΥ.

Απλά σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία.

Συμπληρωματικά σου αναφέρω πως τα 4 χρόνια που έπαιρνα Rebif 22 δεν είχα καμμία ώση, όπως και όταν συνέχισα με το Rebif 44, όπως και τα υπόλοιπα 2,5 χρόνια μέχρι σήμερα που έχω διακόψει εντελώς κάθε φαρμακευτική αγωγή.
 #54016  από FANTOMAS
 Δευ Ιουν 06, 2011 4:23 pm
έκανα rebiff 10 χρόνια ξεκίνησα το 22 και μετα σε 44 , έχω σταματήσει εδώ και 1,5 χρόνο , χέρια και κοιλιά καθαρά στα πόδια υπάρχουν μερικά σημάδια απο νεκρό δέρμα (κάπως έτσι μου το είχε πει ο δερματολόγος) η λύση είναι μία το καλοκαίρι βερμούδα...
 #54020  από anni
 Δευ Ιουν 06, 2011 5:05 pm
και εγω το παθαινω στα ποδια......δεν μου εχουν πει κατι γι αυτο.....
η νοσηλευτρια μου λεει να αλλαζω σημεια...
προσπαθω να το κανω οσο πιο αραια γινεται .......οχι οτι δεν το παθαινω και στα αλλα σημεια
 #54026  από FANTOMAS
 Δευ Ιουν 06, 2011 6:19 pm
anni έγραψε: η νοσηλευτρια μου λεει να αλλαζω σημεια...
προσπαθω να το κανω οσο πιο αραια γινεται .......
αφού ο κύκλος είναι δεδομένος αν αραιώνεις τα πόδια θα επιβαρύνεις κάποια άλλα σωστά ;
 #54032  από anni
 Δευ Ιουν 06, 2011 7:00 pm
ναι......ετσι ειναι αραιωνω καποια και επιβαρυνω καποια αλλα
καποια τα αφαιρω για καποιους μηνες οταν γινονται πολυ χαλια.....
 #54064  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 07, 2011 10:11 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ''ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ'' ΠΑΡΕΑ :happy-wavemulticolor: ΛΟΙΠΟΝ !!! 8.5 ΧΡΟΝΙΑ REBIF ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ BETAFERON !!! ΝΑΙ ,ΤΟ ΡΕΜΠΙΦΑΚΙ ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,ΟΜΩΣ ,ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ . ΙΣΩΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΥΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΟΙ ,ΓΙ ΑΥΤΟ,ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΝΑΕΙ Η ΕΝΕΣΗ ,ΕΚΕΙ!!! ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ,ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ! ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΒΑΖΑ CELESTODERM (την απλη) 'Η ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ .ΜΙΑ ΠΑΓΟΚΥΣΤΗ , ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ .ΠΡΟΣΟΧΗ :scared-shocked: ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ,ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΣΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ , ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΙ ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ! ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟ !!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ :doh: ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ! ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΙΑ ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ BETAFERON... :evil: ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ :evil: ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ,ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ :twisted:
 #54071  από Akatamakata
 Τρί Ιουν 07, 2011 1:42 pm
Το rebif όπου το έκανα μου έκανε κοκκινίλες.

Το καλύτερο ήταν όταν πρωτοέβγαινα στην παραλία και είχα δυο κοκκινίλες στην κοιλιά.
Ήταν ωραίο σχεδιάκι και ταίριαζε με το μαγιό μου.
Φέτος θα πρέπει να αλλάξω μαγιό, μάλλον.

Το μόνο σημείο που δεν μου έκανε τίποτα, ήταν στο δικέφαλο στο χέρι.

Ανα περιόδους μου έκανε και μελανιές, αλλα μετά απο κάποιες μέρες έφευγαν...
 #54090  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 07, 2011 5:48 pm
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ , ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΗ ΣΕ ΑΣΘΕΝΗ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ,ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ''ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ'' !!! ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΣΚ--Α ! ΕΧΩ , ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΜΑΝΙΚΑ ! Ε! ΜΑΓΙΟ ΦΟΡΑΩ ΟΛΟΣΩΜΟ ! ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΙΛΙΑ ,ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΠΙΚΙΝΙ :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #54119  από Κώστας
 Τετ Ιουν 08, 2011 9:50 am
Παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι.
Όσο πέρνετε την ιντερφερόνη ώσεις έχετε;
Αν δεν έχετε, πιθανότατα αυτό να οφείλεται στην ιντερφερόνη.
Αν συνεχίζετε να έχετε, τότε μάλλον δεν κάνει καλά τη δουλειά της.
Άρα μάλλον δεν χάνετε τίποτα να την διακόψετε για λίγο και να δείτε πως θα πάτε.
Αν οι ώσεις σας πολλαπλασιαστούν, τότε η ιντερφερόνη έκανε δουλειά.
Αν παραμείνουν αμετάβλητες, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ η ιντερφερόνη δεν κάνει καμμία δουλειά.
Το ρίσκο σε όλη της ιστορία είναι, πως αν αποδειχθεί ότι τελικά η ιντερφερόνη έκανε δουλειά, οι βλάβες που θα έχετε πάθει επιπλέον, δεν έχουν επιστροφή.

Δεν μπορώ ούτε και προτίθεμαι να σας υποδείξω να πάρετε το ρίσκο, μπορώ όμως να σας πω κάτι σίγουρο!

Θα χαρείτε τη θάλασσα οι γυναίκες με μπικίνι και οι άνδρες με κοντό μαγιό και όχι βερμούδα!...