• dekata

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2483  από mairi
 Κυρ Απρ 12, 2009 1:23 am
geia sas!exo parathrhsh pos toys teleytaioys mhnes kano dekata kai pino depon synhthos kai fobamai mhn exo epideinosh gnorizetai kati allo;
 #2485  από Μαρία
 Κυρ Απρ 12, 2009 1:39 am
Έχεις δέκατα όταν κάνεις τη θεραπεία σου ή άσχετα από αυτό;
Όπως και να ναι όμως αν είναι κάτι που επιμένει καλό είναι να μιλήσεις στο γιατρό σου ;)
 #2507  από elena
 Κυρ Απρ 12, 2009 3:37 pm
γεία σας Μαίρη και Μαρία,εγώ είχα δέκατα το καλοκαίρι που μας πέρασε,για περίπου 2 μήνες
σχεδόν κάθε μέρα,ελάχιστες ήταν οι μέρες που ήμουν καλά.
πήγα σε παθολόγο καταρχήν,με εξέτασε ,δεν βρήκε κάτι παθολογικό...
πήγα στον νευρολόγο που με παρακολουθή ,δεν μπορούσε να το εξηγήση...
έκανα ένα σωρό εξετάσεις ,αιματολογικές,ακτινογραφίες θώρακα ,προσώπου χωρίς κανένα
αποτέλεσμα...τελικά μου είπαν ότι μάλλον ήταν από την ιντερφερόνη.
Κάνω avonex τρία χρόνια.τελικά ύστερα από δύο μήνες ,σταμάτησαν τα δέκατα,όπως ξαφνικά άρχισαν....υπομονή..βέβαια συμβουλέψου και τον γιατρό σου ,γιατί σε κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικά τα πράγματα.καλό απόγευμα!
 #2512  από ΜΙΜΙΚΑ
 Κυρ Απρ 12, 2009 6:19 pm
Παιδιά, όταν -επί 5ετίας- έκανα REBIF, είχα δέκατα μέρα παρά μέρα (έκανα rebif των 22, 3 φορές την εβδομάδα).
 #2515  από αλεξανδρος1
 Κυρ Απρ 12, 2009 6:29 pm
Καλησπέρα. Εάν κάνεις rebif είναι μια απο τις παρενέργειες αλλα ρώτα και τον γιατρό σου για να μην έχεις καμία αμφιβολία.
 #2525  από mairi
 Κυρ Απρ 12, 2009 11:19 pm
geia sas beteferon kano 10 xronia alla tora exo enoxlhseis palia spanios anebaza pyreto kai me enoxlei perisotero sto podi poy einai adynamo.eyxaristo poy moy apanthsate :!: