• ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #53474  από Κώστας
 Δευ Μάιος 30, 2011 9:25 am
Με λένε Κώστα, και είμαι 49 ετών. Πριν από 7 χρόνια διαπιστώθηκε ότι πάσχω από ΣΚΠ. Από τότε ξεκίνησα αγωγή με Rebif το οποίο και διέκοψα με προσωπική μου απόφαση πριν από 2,5 χρόνια. Τα χρόνια που έκανα την αγωγή με το Rebif δεν είχα ώσεις, οπότε εύλογα θεώρησα πως πιθανή αιτία γι΄ αυτό είναι το Rebif. Ώσεις όμως συνέχισα να μην έχω και τα 2,5 χρόνια που το διέκοψα. Αντιθέτως, από την πρώτη κιόλας περίοδο ένοιωσα καλύτερα, αποβάλοντας ολοκληρωτικά την μόνιμη υπνηλία που με διακατείχε και περιορίζοντας σημαντικά το έντονο και μόνιμο συναίσθημα κούρασης που ένοιωθα. Αυτή τη στιγμή (εδώ και 2,5 χρόνια), δεν παίρνω κανένα φάρμακο. Στην θεματική ενότητα που σκοπεύω να δημιουργήσω θα σας μεταφέρω τις εμπειρίες μου από την μέθοδο υπερβαρικού οξυγόνου που εφήρμοσα στον εαυτό μου με αρκετά ευεργετικά αποτελέσματα.
Σας χαιρετώ όλους.
 #53475  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μάιος 30, 2011 9:39 am
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ , ΚΩΣΤΑ :text-welcomeconfetti: ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ :greetings-waveyellow:
 #53476  από mariakod
 Δευ Μάιος 30, 2011 9:42 am
καλως το Κωστα μας!!!!!!!!να μας πεις να μαθουμε κ εμεις γιατι..... :obscene-hanged: ολα καλα να σου ερχονται κ μπραβο για την αποφαση που πηρες!!!!! :eusa-dance:
respect :handgestures-salute:
 #53479  από Στάθης
 Δευ Μάιος 30, 2011 10:28 am
Γεια σου Κώστα !!! :happy-partydance:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας ! Χίλια μπράβο για τον τρόπο και την διάθεση που χειρίζεσαι την κατάσταση. Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε για την μέθοδο υπερβαρικού οξυγόνου !!
 #53481  από Μιμικαμ
 Δευ Μάιος 30, 2011 10:32 am
Kαλώς ήρθες Κώστα στην παρέα....
Μια απ' τα ίδια με το αξιολάτρευτο rebif, ξαναβρήκα τον εαυτό μου θα έλεγα,μπράβο
για την επιλογή σου, εύχομαι καλή δύναμη και καλή διαμονή :greetings-waveyellow:
 #53485  από pelopidas
 Δευ Μάιος 30, 2011 2:29 pm
καλως ηρθες και με τα νεα σου χαρηκαμε ολοι
ειναι σιγουρο οτι τι υπερβαρικο οξυγονο θα βοηθουσε
τωρα εχουμε και μια μαρτυρια
 #53488  από maestro
 Δευ Μάιος 30, 2011 3:12 pm
Γεια σου Κώστα !
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Οι εμπειρίες σου μας ενδιαφέρουν..!
 #53489  από chryssa
 Δευ Μάιος 30, 2011 4:01 pm
:text-welcomewave: Κωστα στην παρεα μας :romance-grouphug:
 #53496  από kate2002
 Δευ Μάιος 30, 2011 5:07 pm
γεια σου Κωστα! :greetings-waveyellow:
 #53498  από billios
 Δευ Μάιος 30, 2011 5:25 pm
Καλοστοναααα,που εισουν εσυ πουλακι μου !! εεε? μακαρι να μην ερχοσουνα ποτε ρε φιλε,κρινοντας απο την ηλικια σου τουλαχιστον εζησες τα γεγνιαστα και τα πιο δημιουργηκα χρονια ''ελευθερος''