• Τηλεοπτική εκπομπη για τη σκ σε καναλι της Ηπειρου...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #53414  από kate2002
 Σάβ Μάιος 28, 2011 11:01 pm
Και ναι, αφιερωμενη στη σκ 2ωρη εκπομπη σε μεγαλο γιανιωτικο καναλι... σε επαναλληψη ομως οπως πληροφορηθηκα, οταν τηλ.στο σταθμο. παρολα αυτα, και την τριτη, στο ζωντανο της, ερωτησεις κοινου δε δεχοτανε....
εκει ακουσα πως η σκληρυνση θεραπευεται, αφου κυκλοφορουν τοοοοσες επαναστατικες φαρμακευτικες θεραπειες, και μαλιστα, πιά, και απο το στομα!
πως οσο νωριτερα ξεκινας θεραπεια, τοσο πιο αναλαφρα θα την πας!
πως ναι, υπαρχουν καποιες παρενεργειες, αλλα μπρος στη θεραπεια ασημαντες!
πως οι διακοπες της θεραπειας ειναι πισογυρισμα, η συνεπεια ειναι το μυστικο!
πως ενα απο τα συμπτωματα ειναι η καταθλιψη, ενα αλλο η ψυχολογικη ασταθεια!
η επανασταση ομως ηρθε! και θα μας μπει απο το στομα!
τιποτα αλλο, ουτε σαν ανεπαισθητη οσμη... τα γνωστα σερβιρισμενα ομως σαν καινοτομια...ουτε ιδεα, ουτε προταση, ουτε μελετη εν εξελιξει...
και ηταν και μια συνασθενης που εθειαζε την καθημερινοτητά της, την ένεσή της πριν πιει το γάλα της και πάει για δουλεια... ολα ειναι καλα και αγια καμωμένα άρα!

χτυπαει το τηλ... η μανα μου... αντε να της εξηγησω....
 #53424  από FANTOMAS
 Κυρ Μάιος 29, 2011 9:41 am
kate2002 έγραψε:
χτυπαει το τηλ... η μανα μου... αντε να της εξηγησω....

ευτυχώς που δεν πιάνουμε Γιαννιώτικα κανάλια θα με έπερνε και η δικιά μου :scared-eek: , καλά εγω τώρα τα ακούω και γελάω (ειρωνικά βέβαια) σκέφτομαι όμως πόσοι δικοί μας έχουν μπλέξει με αυτούς τους αλήτες και :sad-pacing:
 #53434  από billios
 Κυρ Μάιος 29, 2011 2:53 pm
Ενα πραγμα ξερω να πω,πριν μπω σε αυτο το παιχνιδι μου ηταν παντελος αγνωστο το θεμα σε ολους τους τομεις,τωρα που εχω κι εγω πλεον εναν ρολο βλεπω πως και να ηθελα να μαθω τοτε και να γνωρισω εστω σαν ακουσμα το ζητημα σ.κ.π απλα δεν υπηρχατε.......και ακομα δεν υπαρχουμε ...... ειμαστε αορατοι..... το μονο που απο παλια υπηρχε στον αερα και δυστηχος ακομα υπαρχει ειναι το καροτσι...... σχεδον καμια εκπομπη,καμια ραδιοφωνικη αναφορα ποτε,σχεδον κανενα αρθρο.... ρε π...η μου μπας και οντως δεν υπαρχω η' τωρα που εγινα καταπλακιτης απεκτησα αυτη τη μαγικη ικανοτητα?
 #53442  από LL--MM
 Κυρ Μάιος 29, 2011 6:45 pm
sou έγραψε:"Ισχύς μετά γνώσεως" έλεγαν στο πυροβολικό. "Λεφτά μετά οίκτου" λένε στη σύγχρονη ΣΚΠομεσημβρινή πραγματικότητα.
Δυστυχώς, ναι... το βλέπουμε καθε μέρα...
Σόρυ, φίλε, αλλά στο πυροβολικό λένε:"διά της γνώσεως..." http://www.omhroi.gr/article_1087.htm (μόλις το έψαξα, εγώ δεν πήγα, αλλά... δε βλέπαμε κάποτε όπλα με ...λουλούδια;)
Και το δεύτερο, μήπως είναι, "Οίκτος δια των λεφτών";;; :twocents-mytwocents: (αυτό όμως, δεν το βρήκα γραμμένο πουθενά...)
Αφού μέχρι κι εδώ μερικοί/ες "ζήτησαν έλεος" και θέλησαν να "επιβάλλουν τα φρένα τους" σε άλλους. Οι διαλέξεις απλά δεν είναι της μόδας, Βασιλάκη! Λές να φταίει αυτό;;;

Στείλ' τους στο διάολο(!!!) :o πολύ δεν είναι; Εμείς ας είμαστε ευγενείς: Κάπου λέει"Μπορούν και να παν να πνιγούν"! :teasing-neener:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Μάιος 29, 2011 8:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #53448  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μάιος 29, 2011 7:30 pm
Καλησπερα σε ολους :greetings-waveyellow: Ναι !ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ ! ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ! Οχι μονο η μαμα Ελλαδα με το ανθυγιεινο συστημα υγειας και τους ''λειτουργους'' του, τα ανασφαλιστικα μας ταμεια ,οι ιδιωτες γιατροι ! ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ,Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΣΥΝΟΛΙΚΑ ! ( το ιδιο συμβαινει μα ολους τους χρονιως πασχοντες ,εδω ομως μιλαμε για τη δικη μας περιπτωση ) . ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ,ΟΜΩΣ ! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ , ΠΑΛΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ! Τοτε,ομως,μπορουσαμε να σταθουμε μονοι μας στα ποδια μας ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ! Θελω να ελπιζω οτι η δικη σας εμπειρια απο "συγγενεις'' :twisted: και ''φιλους'' :twisted: ειναι καλυτερη ! Δεν φτανει που αδιαφορουν,που δεν απλωνουν το χερακι τους να σου τηλεφωνησουν,σου τη λενε κι απο πανω ,αν καποτε επικοινωνησεις εσυ μαζι τους ,για να ευχηθεις πχ ''χρονια πολλα'' και κανεις τη μ-----α να τους πεις οτι εχεις προβλημα,σου τη λενε κι απο πανω ! ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ,ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΙΑ (αυτο πισω απο την πλατη σου) !ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ (κακως δεν εκανες αλλο,εισαι τεμπελα) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ! ΟΣΟΙ,ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ,ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ,ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙ(ενω ξερουν οτι δεν εισαι απ'αυτα τα κοριτσακια,γι'αυτο και δεν σε χωνευουν)! :violence-hammer: ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΡΗΣΚΟΙ ! (δικαιωμα τους,βεβαια,αλλα...)! ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΣΘΕΝΕΙΣ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ''ΜΑΣ" ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,στα 52 μου,απο τα οποια τα 15 με σκπ, ΠΗΡΑ ΠΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ! ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ,ΚΑΛΟΥΣ,ΠΑΛΙΟΥΣ,ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ! ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ,ΜΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ! Οσο για τη μαμα ( 'η μηπως κακια μητρια? ) Ελλαδα και τους γιατρους της ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ''ΤΡΕΧΩ'',ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ,ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ!!!!! ΜΑΜΑ ΕΛΛΑΣ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ,ΣΟΥ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ! ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΣΥΡΙΓΓΑ ΤΟΥ BETAFERON , ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ !!! Δ Ε Ν Τ Ο Η Θ Ε Λ Α Ν Α Π Α Θ Ω ΣΚΠ :hand:
 #53449  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μάιος 29, 2011 7:31 pm
Καλησπερα σε ολους :greetings-waveyellow: Ναι !ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ ! ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ! Οχι μονο η μαμα Ελλαδα με το ανθυγιεινο συστημα υγειας και τους ''λειτουργους'' του, τα ανασφαλιστικα μας ταμεια ,οι ιδιωτες γιατροι ! ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ,Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΣΥΝΟΛΙΚΑ ! ( το ιδιο συμβαινει μα ολους τους χρονιως πασχοντες ,εδω ομως μιλαμε για τη δικη μας περιπτωση ) . ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ,ΟΜΩΣ ! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ , ΠΑΛΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ! Τοτε,ομως,μπορουσαμε να σταθουμε μονοι μας στα ποδια μας ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ! Θελω να ελπιζω οτι η δικη σας εμπειρια απο "συγγενεις'' :twisted: και ''φιλους'' :twisted: ειναι καλυτερη ! Δεν φτανει που αδιαφορουν,που δεν απλωνουν το χερακι τους να σου τηλεφωνησουν,σου τη λενε κι απο πανω ,αν καποτε επικοινωνησεις εσυ μαζι τους ,για να ευχηθεις πχ ''χρονια πολλα'' και κανεις τη μ-----α να τους πεις οτι εχεις προβλημα,σου τη λενε κι απο πανω ! ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ,ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΙΑ (αυτο πισω απο την πλατη σου) !ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ (κακως δεν εκανες αλλο,εισαι τεμπελα) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ! ΟΣΟΙ,ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ,ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ,ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙ(ενω ξερουν οτι δεν εισαι απ'αυτα τα κοριτσακια,γι'αυτο και δεν σε χωνευουν)! :violence-hammer: ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΡΗΣΚΟΙ ! (δικαιωμα τους,βεβαια,αλλα...)! ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΣΘΕΝΕΙΣ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ''ΜΑΣ" ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,στα 52 μου,απο τα οποια τα 15 με σκπ, ΠΗΡΑ ΠΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ! ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ,ΚΑΛΟΥΣ,ΠΑΛΙΟΥΣ,ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ! ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ,ΜΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ! Οσο για τη μαμα ( 'η μηπως κακια μητρια? ) Ελλαδα και τους γιατρους της ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ''ΤΡΕΧΩ'',ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ,ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ!!!!! ΜΑΜΑ ΕΛΛΑΣ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ,ΣΟΥ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ! ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΣΥΡΙΓΓΑ ΤΟΥ BETAFERON , ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ !!! Δ Ε Ν Τ Ο Η Θ Ε Λ Α Ν Α Π Α Θ Ω ΣΚΠ :hand:
 #53461  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μάιος 29, 2011 9:51 pm
SOU ! ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ :greetings-clappingyellow: ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ''ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ'' ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ . ΟΤΑΝ , ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ''ΕΦΕΥΓΕ'' ΛΙΓΟ ,ΕΓΩ ΦΟΡΟΥΣΑ ΔΕΚΑΠΟΝΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ,ΒΑΔΙΖΑ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΛΑ,ΧΟΡΕΥΑ,ΓΥΜΝΑΖΟΜΟΥΝ,ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΠΟΛΥ,ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ κλπ ΟΙ ''ΣΚΟΥΠΙΔΟΣΑΚΟΥΛΕΣ'' ΕΛΕΓΑΝ μπραβο,μπραβο,μπραβο ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ,ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ( αυτο το τελευταιο ,ακομα το λενε,εισαι μια χαρα,εισαι μια χαρα...) ΟΜΩΣ ,τωρα που τα σκεφτομαι ,θυμαμαι , ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΑΜΠΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ,ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΦΙΓΜΕΝΟ,ΨΕΥΤΙΚΟ ! ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ! ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ Δ---ΛΟ ,ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΟΣΑΚΟΥΛΟ :teasing-blah:
 #53463  από billios
 Κυρ Μάιος 29, 2011 11:11 pm
Ετσι γιναμε,ετσι καζαντησαμε σαν λαος,να στραβοκοιταμε τον διπλα να ειμαστε καχυποπτοι και να ζηλευουμε.φτασαμε στο σημειο να μετατραπουμε σε ανελεητα αρπακτικα λες και ολα μας ανηκουν αλλα φυσικα μονο τα καλα,τα ασχημα μακρια απ τον πρωκτο μας κι ας ειναι και 2 ποντους.πραγματι δεν ηταν επιλογη μου το χαρτι που τραβηξα και σας χαριζω το επιδομα και οτι αλλο γουσταρετε αφηστε με ομως να ζησω περηφανα με οτι μου αναλογει οποιος και οπως κι αν ειμαι χωρις ''σου-μου'' πισοπλατα...δεν θελω οικτο δεν χρηζω λυπησης,την διαφορετικοτητα μου την ξερω απο μονος μου και αυτο με κανει τουλαχιστον συνιδιτοπιοιμενο και ιδιαιτερα περηφανο ανθρωπο,παντα ημουν τωρα ομως απεκτησα συν ολα τα αλλα μια ''σοφια'' και αλλη οπτικη των πραγματων.Ζητω απλα απο τους κονιορδους των μμε ιση μεταχειρηση και τα δευτερολεπτα ενημερωσης που μου ανηκουν,δεν αναζητω παρηγορια απο τους γυρω μου που σπευδουν να μου δωσουν,ζητω κατανοηση.Το κουπι ο καθενας το τραβαει μονος και δυστηχως καθε φορα ο καθρεφτης που κοιτω μου θυμιζει πως δεν ειμαι καλος ηθοποιος,γιατι ειναι ολοι οι αλλοι απεναντι μου!!
 #53465  από LL--MM
 Κυρ Μάιος 29, 2011 11:43 pm
Όπως έλεγε μια δασκάλα μου στη σχολή, "ο άνθρωπος ΔΕ γεννήθηκε καλός". Αυτό, βέβαια επιδεικνύεται όταν πολλοί "μας κάνουν τη χάρη" να μας πουν "πόσο καλά είμαστε", είτε είναι συνάδελφοι που θέλουν να τους κάνουμε περισσότερη δουλειά και να πουν μετά "δε μπορείς, αφού είσαι άρρωστη", είτε

Γιατροί, που σε βγάζουνε "υγειή" για να ΜΗΝ πάρεις ότι δικαιούσαι από τη πολιτεία...
'Αλλοι πάλι, σου λένε κατ'ευθείαν, και για κάποια ασθένεια που θεωρείται κατά πολύ ελεφρύτερη της σκπ:
"Δε μπορείτε να εξασκήσετε το τάδε επάγγελμα, είστε ανάπηρη!" (Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι μόνο που δεν του πέταξα τίποτα στο κεφάλι, ίσως λόγω του πυρετού της ίωσης, για τον οποίο τον είχε κουβαλήσει η γιαγιά μου...) 'Ελεγα: "Πως τολμάει αυτός ο μ... να μου λέει τι μπορώ και δε μπορώ να κάνω, δεν ξέρει τί του γίνεται".
Αλλά το ίδιο κι ο παλιόγερος του νοσοκομείου όπου διαγνώστηκα, μέγας και πολύς peer reviewer του Lancet neurology: "Τώρα πρέπει να μειώσετε το φόρτο της εργασίας σας κατά 80%". Επειδή με τάραζαν οι κλόνοι και τα ζώα δε μου δώσαν ούτε μισό μιορέλ, μπορείτε να φανταστείτε το φόβο της εποχής εκείνης... Αντίδραση: "Πώς θα τα καταφέρω να συνεχίσω κανονικα τη ζωούλα μου; Γιατί δε θέλει να με βοηθήσει;"
Μωρέ, εμείς και στα σκουπίδια τους πετάμε, κι ευχαρίστως τους στέλνουμε κι από κεί που ήρθαν, αυτό είναι αυτονόητο, αλλά αυτοί θρονιάζονται στο σβέρκο μας :twisted: και δεν πάνε... :evil: :evil:
Έχεις δίκαιο Βασίλη, αλλά σε τι αντιστοιχεί, πραγματικά η περιφάνεια; Δεν πα να θέλουμε, από΄πότε οι ανάπηροι μπορούν να "θέλουν";;; όπως μου είχε πεί, πολύ σωστά και ο Σού κάποτε,
viewtopic.php?f=10&t=1508&p=40201&hilit ... %B5#p40201
και οι όποιοι (νεκροί, λόγω οικονομικής κρίσης) νόμοι έκανε το κράτος για μας, μας βάζουν να βγάλουμε τα μάτια ο ένας του άλλου, με τα μόρια για αναπηρία, για προσόντα, για πολυτεκνους ώς παιδιά ηρώων πολέμου κλπ κλπ. Αλλοτε, κάποιος που η γυναίκα του ήταν τυφλή και είχε μπεί με τη διαδικασία των τηλεφωνητών, μπήκε σε άλλη προκήρυξη, με διπλομοριοδότηση (απαράδεκτη, λόγω της εργασίας της γυναίκας του...)
Αντέστε στα δικαστήριο μετά, να βρήτε το δίκιο σας...
viewtopic.php?f=10&t=1752&st=0&sk=t&sd= ... E%AC%CF%82
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Ιουν 01, 2011 9:17 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #53467  από LL--MM
 Δευ Μάιος 30, 2011 12:06 am
Μπά; Γιατί; Δυστυχώς, είναι από τους πιό "αξέχαστους", κι ασφαλώς, μόνο καλό θα μου έκανε να τον ξεχάσω...
Αλλά ακόμα και μια γελοία βοηθός τότε, μετά μερικά χρόνια ήρθε και μου συστήθηκε: "Είμαι η Δρ. Τάδε": "Μα σας θυμάμαι, ήσασταν εκεί όταν ο Καθηγητής Χίμλερ μου ανακοίνωσε τη σκπ, αυτό σας κάνει απολύτως αξέχαστη..."

Η ιστορία θυμίζει περισσότερο το "Wenn wir marschieren..." (Αποφάσισα να βγάλω το κλιπ, μου θύμιζε υπερβολικά το νοσοκομείο...)

Λίγη φυσιοθεραπεία προς αποφυγήν των δεινών δε θα έκανε τίποτα;