• ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΟΛΕΕΕ !!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #53293  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μάιος 26, 2011 5:46 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :greetings-waveyellow: Μετα απο προσπαθειες δυο χρονων , ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ : :happy-cheerleadersmileygirl: Στις 11 ΑΠΡΙΛΗ 2011 ,πηρα 5300 . Η αποδειξη γραφει προκαταβολη απο 1ηΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 εως 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 . Μου ειπαν οτι τα υπολοιπα χρηματα ,θα τα κατεθεταν στον τραπεζικο λογαριασμο μου στις 26 ΑΠΡΙΛΗ 2011 . Κατι τετοιο ,ομως, δεν εγινε ! Τωρα λενε ,λαθος καταλαβα και οτι θα τα παρω 22 ΙΟΥΝΙΟΥ μαζι με το μηνιατικο ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ , ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ? Επισης , καιγομαι να μαθω ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΑ γιατι εχω μεινει παλι αφραγκη !Οσα πηρα ,πηγαν σε διαφορες τρυπες !!! Το θριλερ :scared-shocked: με τις επιτροπεσ που περασα , θα σας το διηγηθω αργοτερα ! Ειναι πολυ διδακτικες αυτες οι ιστοριες !
 #53295  από FANTOMAS
 Πέμ Μάιος 26, 2011 7:38 pm
Μπράβο , επιτέλους ένα ευχάριστο νέο ...... :eusa-dance:
 #53327  από Μαρία
 Παρ Μάιος 27, 2011 12:36 pm
Αννα και με μενα έτσι έγινε
Βέβαια δεν μπήκαν ούτε τη δεύτερη ημερομηνία που μου είχαν πει λογω μηχανογραφικού προβλήματος και ξαναπήγα και πήρα προκαταβολή
Κάποια στιγμή μπήκαν
Επίσης αν δεν σ έχουν ενημερώσει να γνωρίζεις ότι στην περίπτωση που εργάζεσαι θα πρέπει καθε χρόνο να κάνεις μια αίτηση προσκομίζοντας και τα ένσημα σου για να σου επιστρεφουν το 4% του φόρου που σου έχει παρακρατηθεί
 #53331  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μάιος 27, 2011 1:37 pm
ΜΑΡΙΑ :text-thankyouyellow: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ? Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ , Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ , Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !
 #53398  από ΜΕΛΕΤΙΑ
 Σάβ Μάιος 28, 2011 5:25 pm
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 4% ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ?
 #53410  από manos81
 Σάβ Μάιος 28, 2011 9:15 pm
ONTOS POU TO ROTAS AYTO ME TIS KRATISEIS?
 #53460  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μάιος 29, 2011 9:08 pm
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ! ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ''ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ" , ΠΡΟ ΣΚΠ ! ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ,ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΣΗΜΑ ! ΕΤΣΙ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ . ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ :obscene-drinkingcheers: ΑΣ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ,ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ,ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ :pray:
 #53462  από Μαρία
 Κυρ Μάιος 29, 2011 11:06 pm
Πηγαινεις στο ικα τις περιοχης σου στο τμημα πληρωμων συνταξεων και συμπληρωνεις μια αιτηση . Επισης θα πρεπει πριν να εχει εκτυπωσει τα ενσημα σου για τη χρονια που ζητας την επιστροφη.