Η δομή των επιτροπών έχει αλλάξει. Πάντως, για ορισμένα ταμεία είναι (ήταν) γύρω στους τέσσερεις μήνες, επομένως, καλύτερα να ρωτήσεις στο συνταξιοδοτικό σου φορέα, για πιο σίγουρα, μια και από κει θα σε στείλουν στην επιτροπή αυτήν.
Για να επικρατήσει το κακό, αρκεί όλοι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα Εdmund Burke
Στην επαρχία το διάστημα αυτό (υποθέτω ότι) είναι κατά πολύ μικροτερο, αλλά την απάντηση δε θα τη μάθεις στα σίγουρα παρά από τον ασφαλιστικό σου φορέα, μια που αυτός είναι αρμόδιος να σε στείλει στην επιτροπή...
και για να σε στείλει, και για να πάρεις την απάντηση, αν δεν είσαι στο ΙΚΑ...
Για να επικρατήσει το κακό, αρκεί όλοι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα Εdmund Burke
καλησπερα κι απο μενα.επειδη το Δεκεμβριο εκανα τα χαρτια για συνταξη,το Φεβρουαριο μεκαλεσαν στο ικα στην κανιγγος να καταθεσω οτι ειχα απο γιατρους κι οτι εξετασεις υπηρχαν.σε εξεταζει και νευρολ0γος κανονικα.πριν το πασχα μου εστειλαν χαρτι οτι περναω πρωτοβαθμια επιτροπη στην πειραιως 14Ιουλιου.οχι και τοσο συντομα ε?στο ικα ειμαι κι εγω.
Τον Μάιο έκανα την αίτηση σήμερα με καλέσανε από το ΙΚΑ να τους πάω ότι έχω από εξετάσεις ( βασικά μόνο την διάγνωση του νοσοκομείου κρατήσανε). Και μου είπανε 14 Ιουλίου 9 το πρωί να περάσω πρωτοβάθμια επιτροπή.
yparxo έγραψε:Τον Μάιο έκανα την αίτηση σήμερα με καλέσανε από το ΙΚΑ να τους πάω ότι έχω από εξετάσεις ( βασικά μόνο την διάγνωση του νοσοκομείου κρατήσανε). Και μου είπανε 14 Ιουλίου 9 το πρωί να περάσω πρωτοβάθμια επιτροπή.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ !!! ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ,ΠΙΣΤΕΥΩ !!!
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
Σίγουρα θα σας ενημερώσω, όσο για το ψύχραιμη θα είμαι αφού δεν περπατάω δεν στέκομαι όρθια και είμαι σε αναπηρικό. Να δούμε τι θα γίνει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!