• Αποκλείεται να συμβαίνει!

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #52326  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 05, 2011 11:55 am
Τo Department of Justice θα έπρεπε να ξέρει και να μας πεί πρώτα πόσα δίνουν οι εγχώριες εταιρίες για να επιβάλλουν φάρμακα, από το Αβονέξ... μέχρι και τα όποια χημικά γλυκαντικά (εντός ή εκτός κοκα-κόλας) που προκαλούν σκληρυντικά συμπτώματα, τα οποία διαχέονται υπό το κύρος πολιτικών στελεχών μέσω των διαφόρων εταιριών τους...
The Swiss drug giant Merck Serono S.A. will pay $44.3 million to the US government to settle a lawsuit that charged the company illegally funneled money to doctors to prescribe and promote their Multiple Sclerosis drug Rebif, according to the Department of Justice.
Για τα δικά τους είναι "legally funneled money" (το υπόλοιπο της φράσης περί ιατρικού χρηματισμού δεν αλλάζει) και αγωγές τέτοιες ΔΕΝ γίνονται ΠΟΤΕ, ή, και να κατατεθούν, δε δημοσιοποιούνται.
Ο νοών νοήτω! :teasing-nutkick:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Μάιος 05, 2011 12:19 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
 #52333  από Μιμικαμ
 Πέμ Μάιος 05, 2011 1:12 pm
Τι να πεί κανείς μ'ολα αυτά που συμβαίνουν.....

Ο δικός μου γιατρός του ΙΚΑ που με παρακολουθεί, οταν του ανέφερα το ποσοστό
θανάτων απο το tysabri, μου είπε οτι είναι αμελητέο νούμερο για ολόκληρη τον κόσμο
και να μην ανησυχώ.... στην ερώτησή μου εαν βρισκόταν στην θέση μου, θα το επαιρνε
με κοίταζε με το υφάκι των πολιτικών οταν βρίσκονται σε αμηχανία.....
 #52340  από FANTOMAS
 Πέμ Μάιος 05, 2011 4:02 pm
Για ακόμα μια φορά ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ
 #52370  από swt
 Πέμ Μάιος 05, 2011 9:48 pm
Διαβάζω στη μήνυση (http://freepdfhosting.com/543bcc781b.pdf) ότι η Serono χρησιμοποίησε την CMSC (consortium of multiple sclerosis centers: κοινοπραξία κέντρων για ΠΣ) για να δώσει τα χρήματα. Ξαφνιάστηκα κι εγώ όπως ο Σταύρος, βρήκα όμως στο σάιτ της κοινοπραξίας http://www.mscare.org/cmsc/index.php την αποστολή της και μου λύθηκαν κάποιες απορίες.
Our Mission: to be the preeminent professional organization for multiple sclerosis (MS) healthcare providers and researchers in North America, and a valued partner in the global MS community. Our core purpose is to maximize the ability of MS healthcare professionals to impact care of people who are affected by MS, thus improving their quality of life.
Η αποστολή μας: να είμαστε η διαπρεπής επαγγελματική οργάνωση για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και τους ερευνητές της πολλαπλής σκλήρυνσης (ΠΣ) στη Βόρεια Αμερική, καθώς και ένας πολύτιμος εταίρος στην παγκόσμια κοινότητα ΠΣ. Ο βασικός μας σκοπός είναι να μεγιστοποιήσουμε την ικανότητα των επαγγελματιών υγείας για την ΠΣ να επηρεάζουν τη φροντίδα των ανθρώπων που πλήττονται από ΠΣ, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους.
Προφανώς εννοούν την ποιότητα ζωής των επαγγελματιών υγείας.
Κι αναρωτιέμαι: Τι γίνεται άραγε στην Ελλάδα που δεν υπάρχει καν ο φόβος του ελέγχου;