• ΕΠΙΔΟΜΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #50  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Ιουν 25, 2008 10:40 am
Πληροφορώ τα μέλη ότι στις 22-6-2008 πέρασα από πρωτοβάθμια υγιειονομική επιτροπή για την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος και ο Πρόεδρος αυτής μου είπε ότι τα νέα είναι θετικά . Δεν μου είπαν αυθημερόν τα αποτελέσματα γιατί έχω διαφορετικό ταμείο ασφάλισης από το Ι.Κ.Α. :oops: :D :D
 #51  από Στάθης
 Τετ Ιουν 25, 2008 11:02 am
Ευχάριστο, αλλά και πρωτάκουστο είναι να έχεις θετικά νέα από αυτούς τους κροκόδειλους ... Ελπίζω να έχεις γρήγορα τα θετικά αποτελέσματα, και να ακολουθήσουν και άλλοι που ταλαιπωρούνται τόσο καιρό με θετικά νέα !
 #52  από MANOS
 Τετ Ιουν 25, 2008 2:33 pm
giorgo?poso einai to epidoma tora?? exei kai atoka dania meso ergatikis estias an exeis ayto to xarti tis tetrapligias parapligias an den to ksereis!! :o
 #55  από Μαρία
 Πέμ Ιουν 26, 2008 1:13 pm
Εμένα πάντως παιδιά με απέρριψαν.
Ξέρετε αν αξίζει τον κόπο να κινηθώ νομικά ή να το ξεχάσω :?:
 #58  από MANOS
 Παρ Ιουν 27, 2008 8:03 am
:o maraki min anxonese!apo to 2004 palebw na to parw to epidoma kai den to exw parei.tora stis 7/7 exw epaneksetasi ths aithshs mou.nomika den nomizw na vgaleis akri..aksizei ton kopo na kaneis mia epaneksetasi kai na proskomiseis mia gnomateysh apo to nosokomeio soy poy na anaferei kati gia tetrapligia h parapligia.einai poli diskolo omos na soy tin dosoyn ayti ti bebeosi.kseroyme ti einai tetrapligia h parapligia...ena stadio prin to karotsaki..paidia poy exw gnorisei apo edo poy exoyn ms exoyn vrei teties bebeoseis apo athina kai epeksan kai ligo theatro stin epitropi kai to piran to epidoma.
OLA AYTA POY SAS EIPA EINAI PROSOPIKES MOY EMPIRIES ALITHINES KAI ANAROTIEME KAMIA FORA GIATI AKOMA DEN PAW NA TOYS KOROIDEPSW KIEGW.DEN TO KANW MALON GIATI EINAI ADIKO KAPIO PAIDI POY EXEI ONTOS TETRAPLIGIA H PARAPLIGIA NA TO STERITHEI TO EPIDIMA .KSEREIS KAI STIS EPITROPES AFTES EXOYN ENA PLAFON.DEN MPOROYN NA DINOYN PARAPLIGIKA EPIDOMATA SE OLOYS GIATI THA KATAREYSEI TO SISTIMA ARKETA XRONIA PIO GRIGORA APOTI YPOLOGIZOYN.
ayta ta liga apo mena. oti apories exete pano se ayta poy sas eipa stilte minima.kali dinami se oloys!!! :P
 #59  από Μαρία
 Παρ Ιουν 27, 2008 9:14 am
Σ΄ευχαριστώ πολύ Μάνο :)
 #61  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Ιουν 27, 2008 12:57 pm
Γίνομαι ίσως χαζός λέγοντας τα ίδια και τα ίδια . Λοιπόν για τη χορήγηση του επιδόματοες απαιτείται γνωμάτευση διευθυντή Νευρολογικής κλινικής δημόαιου νοασοκομείου . Η δική μου ΓΝΩΜΆΤΕΥΣΗ ΕΊΝΑΙ ΤΗς ΚΥΡΊΑς ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ .
Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει το να έχεις ΜS . Τα υπόλοιπα είναι περιτά .
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ το λέω αυτ'ό γιατί είμαι ο ίδιος εν ενεργεία δικηγόρος .
 #62  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Ιουν 27, 2008 1:14 pm
Σε συνέχεια της προηγιύμενης απάντησης μου σας λέω ότι το ύψος του επιδόματος είναι από τώρα και στο εξής 610 Ευρώ μηνιαίως . Τα γραφόμενα για το ότι πρέπει να το πάρουν αυτοί που έχουν ανάγκη είναι λίγο περίεργα . Άραγε αυτός που έχει σκλήρυνση δεν έχει ανάγκη , ειδικά αν έχει και παιδιά;
 #63  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Ιουν 27, 2008 1:26 pm
Τελειώνοντας υποστηρίζω ότι το να πάρει κάποιοςτο επίδομα δεν σημαίνει ότι το στερεί από άλλον που ίσως το έχει περισσότερη ανάγκη .
 #64  από MANOS
 Παρ Ιουν 27, 2008 2:16 pm
KALA TA LES ESY GIORGO KAI MAKARI NA GINONTAN ETSI.EGO ANEFERA KAPIES PRAGMATIKOTITES EXONTAS PERASEI 3 FORES EPITROPI KAI EXONTAS GNORISEI ATOMA EDO APO TIN POLI MOU POY EXOYN PAREI TO EPIDOMA KAI ME PIOYS TROPOYS TO PIRAN.EIME SIMFONOS GIA TO OTI EPREPE NA TO PERNOYME OLOI EMEIS POY ETOIXE NA EXOYME MS ,ALLA SOY LEO KAI MIA PRAGMATIKOTITA TVN TAMION. KAI MIN KSEXNAS 7/7/2008 KSANAPERNAW EPITROPI KAI TOTE MAKARI NA VGO PSEFTIS ME TA LEGOMENA MOY
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8