• SOS ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ avonex

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #51501  από mariakod
 Δευ Απρ 18, 2011 5:22 pm
παιδια καλησπερα σας.ξεμεινα απο την ενεσουλα μας κ χρειαζομαι μια.εαν ειναι καποιος απο Μυτιληνη κ μπορει να βοηθησει ας το κανει.ευχαρηστω.φιλια σε ολους σας κ καλη Λαμπροβδομαδα να εχουμε :greetings-waveyellow:
RESPECT :handgestures-salute:
 #51515  από passenger
 Δευ Απρ 18, 2011 6:33 pm
mariakod έγραψε:παιδια καλησπερα σας.ξεμεινα απο την ενεσουλα μας κ χρειαζομαι μια.εαν ειναι καποιος απο Μυτιληνη κ μπορει να βοηθησει ας το κανει.ευχαρηστω.φιλια σε ολους σας κ καλη Λαμπροβδομαδα να εχουμε :greetings-waveyellow:
RESPECT :handgestures-salute:

Ρε γαμωτο ειχα μεχρι και πριν απο ενα μηνα... Μου ειχαν ξεμεινει.
Εγω οταν καμια φορα ξεμενα, πηγενα στο φαρμακειο του νοσοκομειου που επερνα το αβονεξ , και ζητουσα να μου δωσει καποιος αλλος ασθενης μια δικη του, και του την εδηνα μετα οταν επερνα τις δικες μου. Δωκιμασε δεν εχεις να χασεις κατι. Πηγενε φαρμακειο, ρωτα αν εχει εκει για καποιον αλλο, και αν εχει πες τους να επικηνωνισουν μαζι του και να τον ρωτησουν αν θελει να σου δωσει μια και να την δωσεις μετα οταν ερθουν οι δικες σου. :romance-caress: