• ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #51201  από manoula 2
 Πέμ Απρ 14, 2011 3:24 pm
ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΡΟΜΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ??ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ....
 #51211  από Π.Μ79
 Πέμ Απρ 14, 2011 3:55 pm
Ακόμα και αυτοί που τους λένε κορυφή, ας μας πουν πόσους θεραπεύσαν.
 #51218  από FANTOMAS
 Πέμ Απρ 14, 2011 4:58 pm
Επειδή θα σε τρόμαξαν οι κύριοι , αυτο που θέλουν να σου πουν είναι οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, δηλαδη ΤΙΠΟΤΑ, απλα αυτό που διαφέρει είναι ο τρόπος που τα λένε.

πίστευε και μη, ΕΡΕΥΝΑ

(Μάλλον σε μπέρδεψα χειρότερα)
 #51572  από youla
 Τρί Απρ 19, 2011 2:56 pm
Μπορώ να σου πω μόνο για το Ρόμπο γιατί είναι ο γιατρός μου. Είναι όντως πολύ καλός. Βέβαια, στο Αιγινήτειο γίνεται χαμός, οπότε δε θα έχεις την πολυτέλεια ενός ιδιωτικού ιατρείου και αυτό γενικότερα είναι ένα πρόβλημα...
 #51573  από mariakod
 Τρί Απρ 19, 2011 3:04 pm
να πω κ εγω τη ταπεινη μου γνωμη????δε το εψαξα πολυ με τους γιατρους.συστημενη πηγα στο δικο μου κ η αληθεια μου τα ειπε τα πραγματα ως εχουν. :scared-shocked: ουτε μισολογα,ουτε ναι μεν αλλα.κατευθειαν συμφωνησα κ ξεκινησα θεραπεια κ η αληθεια νομιζω πως επραξα το σωστοτερο.αργοτερα ,που μιλησα με κανα -δυο,μου ειπαν διαφορα.παντως μου εκανε εντυπωση ο ενας"στη θεση σου(ειχε βγει η παρακεντηση θετικη),μου ειπε,θα το αφηνα κανενα χρονο κ θα ξεκινουσα αργοτερα" :obscene-hanged: δε το διαπραγματευτηκα το θεμα.εχω δυο κορες που με χρειαζονται. :eusa-naughty: για τη Καραγεωργιου εχω ακουσει πολλα.θετικα κ αρνητικα.η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου.ποιος θα σου κανει το "κλικ".καλη τυχη στην επιλογη σου :romance-adore:
RESPECT :handgestures-salute: