• Ημερίδα για ΣΚΠ Ηράκλειο 10/4-καφεδάκι μετά;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #50655  από Blacksand
 Τετ Απρ 06, 2011 5:01 pm
Πρίν λίγο το πήρε το μάτι μου στο Κρέτα Τν οτι στις 10/4 έχει στο Ηράκλειο ημερίδα για την σκλήρυνση,νομίζω 10'30 το πρωί.Δεν πρόλαβα να ακούσω που, λογικά κάπου θα βρούμε και άλλες πληροφορίες.

(Αν και δεν ξέρω αν θα μπορώ να πάω),πιο πολύ το γράφω όσοι θέλουνε και όσοι μπορούνε να βρεθουμε εκεί για να υπάρξει και 2ο καφεδάκι.Να γνωριστούμε και να συζητήσουμε αυτά που θα ακούσουμε,κλπ-κλπ.(πιθανόν να ακούσουμε τα ίδια και τα ίδια.έταιρον-εκάτερον.)

Λοιπόν,άμα ψήνεστε....να οργανωθούμε
 #50767  από maraki12
 Σάβ Απρ 09, 2011 1:39 am
Μέγαρο είναι το ξενοδοχείο "Μέγαρο", πρώην Φυτάκη πάνω από το λιμάνι στη Δούκος Μποφώρ.
Ώρα δεν ξέρω...

Θα τα ξαναπούμε αυριο γιατι είναι αργα και δε συντονίζω :lol:
 #50821  από Blacksand
 Σάβ Απρ 09, 2011 10:06 pm
Τελικά ισχύει για αύριο;Δεν βλέπω μεγάλη προθυμία...
Εγώ θα μπορέσω,αν καταφέρω και ξυπνήσω κιόλας θα ανέβω μέχρι Ηράκλειο.

Ωστόσο κάθε φορά που θα ανοίξω την του-βου σε κρητικό κανάλι θα πέσω πάνω σε εκπομπή για σκπ.Πουλάει πολύ αυτό το θέμα στην Κρήτη τελικά...και όχι μόνο.
 #50823  από maraki12
 Σάβ Απρ 09, 2011 11:57 pm
Είναι που κάνει ωραίες μερες και δεν τις χαραμίζεις για πάρτη της.

Πάντως κι εγω λέω να πεταχτω αυριο, από περιέργεια τί λένε αυτες τις μέρες στους συλλόγους.
Στέλιο αν ξυπνησεις και αποφασίσεις να ρθεις χτυπα ενα τηλεφωνο. Για τον καφε τωρα δεν ξερω τι να κανω καθως δεχομαι πιέσεις :teasing-tease: για εκδρομη Ελούντα και Σπιναλόγγα, που αν θέλετε το πιστευετε δεν εχω πάει ποτε.
Ίσως τον κανονισουμε αλλη μερα να μπορεί κι ο Μάνος.
 #50826  από manos81
 Κυρ Απρ 10, 2011 7:20 am
pedia an goustarete mi sas to xalaw!egw simera tha paw sitia gia mam me tin parea kai to bebe ...afou perase me epitixeia xtes to taisma se taverna leme na to epanalavoume simera!karoto patata kolokithi domata katsikaki kai apo pano omo ladaki!auto einai fai!to zilevw! :teasing-tease:
to alo savatokiriako tha eime pantos iraklio an thelete na pioume kafedaki na ta poume!exoume psonia!!!!!!!!!!!!!!leuta yparxoun!!! :eusa-dance: