• ΕΠΙΔΟΜΑ ΙΚΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #50633  από pepy
 Τετ Απρ 06, 2011 1:30 pm
Ειχα κανει τα χαρτια μου για το επιδομα περασα επιτροπη τον ιανουαριο με περασαν και ξαφνικα μου ερχεται προσκληση για 2βθμια τορα τον απριλιο με παιρνουν ομως τηλ και μου λενε οτι πρεπει να με εξετασει νευρολογος απο αθηνα και θα ειναι εδω τον μαιο ουααου τελεια εε?θα το παρω η θα με κοψουν?μετα παλι τι αλλο θα βρουν να μου πουν??
 #50699  από Katrin
 Πέμ Απρ 07, 2011 11:36 am
pepy έγραψε:Ειχα κανει τα χαρτια μου για το επιδομα περασα επιτροπη τον ιανουαριο με περασαν και ξαφνικα μου ερχεται προσκληση για 2βθμια τορα τον απριλιο με παιρνουν ομως τηλ και μου λενε οτι πρεπει να με εξετασει νευρολογος απο αθηνα και θα ειναι εδω τον μαιο ουααου τελεια εε?θα το παρω η θα με κοψουν?μετα παλι τι αλλο θα βρουν να μου πουν??

Πεγκυ κοίτα μην πας κουναμενη σουνάμενη. Εαν περπατάς πήγαινε καλύτερα με Π και πες ότι έχεις και ακράτεια. Και προσπαθησε τα πράγματα να τα κάνεις όσο πιο τραγικά μπορείς.
 #50724  από Νικος
 Πέμ Απρ 07, 2011 9:04 pm
Pepy εμφανίσου σουναμενη κουναμενη έτσι για σπάσιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(πλάκα κάνω μην τυχόν και με ακούσεις, αν δεν έχεις συμπτώματα που μπορείς να τα χμμμμ...............επιδεινώσεις να το πω? περπάτα απλός πιο αργά με μικρά βήματα )

όλα καλά θα πάνε θα δεις
 #50725  από manos81
 Πέμ Απρ 07, 2011 9:24 pm
tha parkareis to aftokinito 2 xil makria na pas me ta posia!opou vriskeis pagaki tha to pernas pidontas !pithanologo pos tha eise ligo kourasmeni otan ftaseis.....an pali den eise kourasmeni ksanagirna piso na pareis to fakelo pou ksexases dithen!an katafereis kai giriseis pali stin epitropi...tote den to xriazese to epidoma.. :sad-roulette: pistepse me!tha parakalaga na to ekana afto!!!!!!!! :teasing-nutkick:
 #50728  από pepy
 Πέμ Απρ 07, 2011 10:13 pm
χαχαχα καλο με κανατε και γελασα βρε παιδεια να στε καλα.....θα μπορουσα να τα κανω ολα αυτα αν δεν εκανα rebif αλλα να ντοπαρομαι συνεχεια σαν καποιους καλουσ μας αθλητες ονοματα δεν λεμε δεν θιγουμε καταστασεισ......δεν ξερω για εσας αλλα εγω σε 300 περιπου (δεν τα εχω μετρηση κιολας)μετρα ειμαι οοοοφφφφφφφφφφ........ :violence-hammer:
 #50731  από Νικος
 Πέμ Απρ 07, 2011 10:42 pm
ο Κώστας και η Κατερίνα?
δεν είχαν πάρει τίποτα τα παιδιά φήμες είναι αυτά :angelic-little:
λάδια είχε κάτω ο δρόμος :whistle:
 #50736  από pepy
 Παρ Απρ 08, 2011 9:16 am
ναι σιγουρα ειχε λαδια ντοπαρισμενα ομως τους πιστεψαμε........ :violence-hammer:
 #53105  από pepy
 Δευ Μάιος 23, 2011 10:52 am
καλημερα παιδια ....περασα την περασμενη εβδομαδα απο 2βθμια και δηστυχως σημερα πηρα τα αποτελεσματα αρνητικη .....περιμενω τωρα απο τον διευθηντη του ικα την αποριπτικη για να κανω ενσταση.εχω απογοητευτη τελειως δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να το συνεχισω...εχουν φαει βεβαια το βρισιδι του αιωνα αει στο δι_ _ λο ολοι τουσ πια.αυτα τα ειπα και δεν ξεθυμανα ακομα...
 #53109  από FANTOMAS
 Δευ Μάιος 23, 2011 11:09 am
pepy έγραψε:καλημερα παιδια ....περασα την περασμενη εβδομαδα απο 2βθμια και δηστυχως σημερα πηρα τα αποτελεσματα αρνητικη .....περιμενω τωρα απο τον διευθηντη του ικα την αποριπτικη για να κανω ενσταση.εχω απογοητευτη τελειως δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να το συνεχισω...εχουν φαει βεβαια το βρισιδι του αιωνα αει στο δι_ _ λο ολοι τουσ πια.αυτα τα ειπα και δεν ξεθυμανα ακομα...

Δωσε λεπτομεριες τι σε ρώτησαν τι τους είπες , τι χαρτια σου ζητήσανε και τελος για ποιο λόγο πιστευεις οτι σε ''κοψανε'' ;
 #53111  από pepy
 Δευ Μάιος 23, 2011 11:24 am
τον ιανουαριο που περασα 1βθμια με εξετασαν 2 νευρολογοι και μου το εγκριναν με 67% και με ξετιναξαν κιολας στισ εξετασεις τωρα που περασα ξανα δεν με ρωτησαν απολυτως τιποτα
ουτε καν ειδαν τισ εξετασεις που κρατουσα μαζι μου μονο που με εξετασε ο νευρολογος που ηρθε απο αθηνα ειδικα λεει γι αυτες τις περιπτωσεις και με εκοψε δεν μπορω να σκεφτω εναν λογο γιατι να ειναι αρνητικη...ετσι μου ρχεται να τα παρατησω δεν τους αντεχω αλλο εχω απογοητευτει εεεντεεεεελωςςςςςςςςςςςς