• ΣΚΠ: ΤΟ ΛΕΣ Η ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ?

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #50551  από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1976
 Τρί Απρ 05, 2011 12:11 pm
Στη ζούλα… και το διασκεδάζω κιόλας

Εγώ τη ΣΚΠ να πω τη μαύρη αλήθεια δεν την έχω πολύ διαδώσει. Κάτι η στενή οικογένεια, τα κουμπάρια και ο κολλητός, που είναι και γιατρός και πως να του κρυφτώ, εκεί περιορίζεται ο κύκλος της γνωστής αμαρτίας. Στη δουλειά ούτε κουβέντα… Δεν είμαστε για άγχη ΟΑΕΔ – ειδικά αυτήν την περίοδο. Στη θεία την Ασημούλα ειδικά ούτε κουβέντα – «να μην ξέρει το σκατόσωγο ότι έχεις θέμα αγόρι μου, μας ζηλεύουνε», όπως λέει και η καλή μου η μανούλα. Η οποία καλή μανούλα βέβαια άμα τη είδηση της ασθενείας μου και πάνω στο σοκ φρόντισε να βγάλει έκτακτο παράρτημα σε όλη την ομήγυρη, «αλλά σας παρακαλώ στο παιδί τσιμουδιά γιατί δεν θέλει… καταλαβαίνετε». Τι κι αν ορκίζεται να βράσει τα κόκαλά της η φουκαριάρα η μάνα μου, η είδηση πια είναι λίγο πολύ γνωστή στο σύμπαν άπαν.

Αφού λοιπόν λίγο πολύ όλοι το ψευτοξέρουμε, αλλά δεν το λέμε, φροντίζω να διασκεδάζω την πλήξη μου αλλά και τους ψιθύρους πίσω από την πλάτη μου με ιστορίες υπέροχων κατορθωμάτων υψηλού κινδύνου που ουδόλως συνάδουν με την υποψία πλήρους ανικανότητας που φαντάζονται οι αδαείς στο άκουσμα ΣΚΠ. Προχθές επί παραδείγματι εξιστορούσα στην εξαδέλφη τι ωραία που πέρασα στο Allou Fun Park χοροπηδώντας από το τεράστιο χταπόδι στο αναποδογυριστό σφυρί και τούμπαλιν, ενώ το αγαπημένο μου είναι να διαρρέω ότι στο bungee jumping μου αρέσει να μη φοράω παπούτσια διότι χαλούν όλη την αίσθηση ελευθερίας. Φρόντισα να διαδώσω σε όλο το σόι ότι έγινα δωρητής μυελού των οστών και ότι με πείραξε προχθές μία ασπιρίνη που πήρα για τον πονοκέφαλο, «αφού εγώ δεν είμαι μαθημένος καθόλου σε φάρμακα». Επίσης, ότι αποφάσισα στα γεράματα να δώσω εξετάσεις για να γίνω πιλότος.

Το αποτέλεσμα είναι ένας απίθανος κύκλος ζαλισμένων καλωδίων απανωτών τηλεφωνημάτων μεταξύ της γνωστής ομήγυρης των συμπεθέρων, θείων και εξαδέλφων περί του από τι τελικά πεθαίνω, η γραμμή του οποίου κλείνει με την πιο τολμηρή εξαδέρφη να καλεί τη μάνα μου να ακούσει τι κάνει - «χαθήκαμε βρε εξαδέρφη», - που έχει καιρό να την ακούσει, προκειμένου να αφουγκραστεί κανά κουτσομπολίκι και να γυρίσει ξανά ανάποδα τον τροχό της κατινιάς. «Όλοι καλά», μιλημένη η μάνα μου, που δεν ξεχνά να τονίσει ότι «ο γιος μου ξεκίνησε μαθήματα στην αερολέσχη», για να ξεκινήσει νέος γύρος απορημένων εκφράσεων και γουρλωμένων ματιών.

Αυτή τη ΣΚΠ ώρες – ώρες πολύ τη διασκεδάζω. Ειδικά με τους αδαείς…
 #50554  από litsa
 Τρί Απρ 05, 2011 1:32 pm
xaaxaax :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #50557  από elenipir
 Τρί Απρ 05, 2011 3:03 pm
Αλεξανδρε το σόι το πας....... τρενο βλεπω ...!!!!! :teasing-neener:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #50560  από pelopidas
 Τρί Απρ 05, 2011 3:25 pm
δεν γραφεις κανενα μυθιστορημα? κωμωδια εννοω!
 #50564  από Claire
 Τρί Απρ 05, 2011 3:59 pm
Αλέξανδρε περιγράφεις τόσο γλαφυρά μια “κλασική Ελληνική οικογένεια". :)
“Υποτίθεται” πως στις δύσκολες καταστάσεις το σόι είναι ενωμένο…
Η αλήθεια είναι αυτή που περιγράφεις, το κουτσοπολιό έχει τον πρώτο ρόλο και λίγοι από τους τόσους συγγενείς θα ενδιαφερθούν πραγματικά… γιατί πολύ απλά έτσι έχει μάθει να λειτουργεί αυτός ο “ισχυρός θεσμός” ανά τους αιώνες…

Η στάση σου είναι πραγματικά η καλύτερη! Καλά τους κάνεις και τους “παίζεις”… διασκέδασε με τις προβλέψιμες αντιδράσεις τους! :-D

Είναι γνωστό πως ο κύκλος των ανθρώπων που ενδιαφέρονται είναι πάντα μικρότερος, οι πολλοί κοντινοί συγγενείς και οι φίλοι που επιλέγουμε και πορευόμαστε μαζί τους! Αυτοί είναι η πραγματική οικογένεια μας που θα μας στηρίζει πάντα και που όταν “πέφτουμε” θα τρέξει να μας κρατήσει -και δεν θα περιμένει να μας δει να “φτάνουμε στον πάτο”, χάριν θεάματος-…

Εγώ λέω να το προχωρήσεις λίγο πιο πέρα… πάρε τη θεία σου την Ασημούλα τηλέφωνο και πες της “Θεία πήρα το δίπλωμα πιλότου και επειδή ξέρω την αδυναμία μου έχεις… θα είσαι η πρώτη που θα πάω βόλτα”…. Fly me to the moon :lol: :lol:

Και όντως έχεις ταλέντο, γράφεις τόσο παραστατικά! Αν δεν το έχεις κάνει, ήδη, γράψε κανένα μυθιστόρημα, έχεις υλικό απ’ ό, τι βλέπω! ;)

Καλή συνέχεια! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #50574  από LL--MM
 Τρί Απρ 05, 2011 8:36 pm
[youtube]j9h0MNMfKuQ[/youtube] Φυσικά, μόνο προβληματάκι:
Μήπως ΔΕΝ είσαι τρελά ερωτευμένος με τη θεία Ασημούλα... πώς θα της το πείς μετά;;; :twisted: :twisted: :twisted:
 #50576  από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1976
 Τρί Απρ 05, 2011 9:47 pm
Λίγο θεία Ασημούλα ακόμη από το καλοκαίρι...

Κάποιες φορές αυτή η σκλήρυνση πολύ μου αρέσει. Όπως προχθές με τη βάφτιση της ανιψιάς της θείας μου της Ασημούλας. Εξαδέλφη μου η ανιψιά της θείας μου της Ασημούλας αλλά μπεμπέ. Την είχα την εικόνα της βάφτισης μπροστά μου: η βαρεμάρα στο αποκορύφωμα, με τις συμπεθέρες να χορεύουν καραπιπερίμ στα τραπέζια του Σουνίου ντάλα μεσημέρι, η μπέμπα να σκούζει στους σαράντα βαθμούς με όλα τα βαφτιστικά και τον σταυρό Mihalis να κρέμεται σαν Christmas tree και να ξεματιάζουν οι θειάδες όλες μαζί το μάτι που «το πλάνταξε το παιδί».

Με έσωσε ο καύσωνας! Σήκωσα το τηλέφωνο και με περίλυπο ύφος ανακοίνωσα την αδυναμία μου να παραβρεθώ στα υπέροχα αυτά ενσταντανέ της βαφτίσεως, διότι ως γνωστόν η ΣΚΠ πολλά εσυγχώρεσε, τον καύσωνα ποτέ! «Θα πέσω χάμω και θα γίνω και ρεζίλι» τρομοκράτησα τον πατέρα μου, ο οποίος ανακοίνωσε στα συμπεθέρια ότι με θερίζει μια γαστρεντερίτιδα (δεν γουστάρει βέβαια ο πατέρας το σόι της θείας Ασημούλας να ξέρει για το ΣΚΠ του γιού, ότι είναι κρυφοΑμέα…).

Πάνω όμως που έλεγα ότι γλίτωσα το απόγευμα της απόλυτης πλήξης, έσκασαν τα νέα: η μία συμπεθέρα τους έκανε το τραπέζι άνω – κάτω διότι η θέση στην ταβερναρί «Το χρυσό κοχύλι» δεν ήταν η πρέπουσα, αλλά καθόταν πίσω πίσω «και έτσι κάνει πάντα η κωλόχοντρη η θεία σου η Ασημούλα, γιατί με ζηλεύει» και σηκώθηκε και έφυγε. Τι να την τραβάνε πέντε, τίποτα! Την έκανε κανονικά. Μετέπειτα, ο μπαρμπα Νικήτας πάνω στο χορό καραπιπερίμ γλιστράει από το νάιλον τραπεζομάντηλο και πέφτει χάμω και τραβάει μαζί αγκαλιά και τη θεία Ασημούλα, της οποίας εφάνη και το τάνγκα. Δηλαδή, δεν είναι τάγκα – κιλοτοσώβρακο είναι, αλλά τα παχουλά κ**ομέρια της, τάνγκα το δείχνουν. «Η γιαγιά φοράει στρινγκ» άρχισε να σκούζει ο επτάχρονος Ξενοφών και έγινε της πόρνεως. Να τρέχει η θεία η Ασημούλα να μαζέψει τα σωσώνια της, ο μπαρμπα-Νικήτας να μην μπορεί να σηκωθεί και ο Ξενοφών να προσπαθεί να καταλάβει γιατί τις έφαγε. Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, πέφτει και ένα τσιγάρο δίπλα από την είσοδο και οι μισές μπομπονιέρες από Toy Story 3 έμοιαζαν πιο πολύ με Μπομ Σφουγκαράκη, με τόσες τρύπες.

Γαμώ τη ΣΚΠ μου, γαμώ, να χάσω τέτοιο γλέντι!
 #50582  από litsa
 Τρί Απρ 05, 2011 11:28 pm
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
καλα ειναι δυνατόν ΚΑΘΕ φορά να χανεις τετοιο γλεντι...
πρωτος πρωτος πρεπει να πηγαινεις για να εχεις και αποκλειστικότητα!!!!!!!!!!!!!
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: = θεια ασημουλα
 #50583  από kath
 Τρί Απρ 05, 2011 11:33 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Να εισαι καλα Αλεξανδρε!!!Το τι γελιο εχω ριξει δε λεγεται!!!Φοβερη αφηγηση!!!Και να ξερες πως σε καταλαβαινω!!
Δεν το ξερει κανεις στο σοι μου για τους γνωστους λογους!Και ειναι και μεγαλο το ατιμο!!!
 #50587  από Μιμικαμ
 Τρί Απρ 05, 2011 11:51 pm
Νασαι καλά βρε Αλέξανδρε, κλαίω απ΄τα πολλά γέλια, μου έφτιαξες την διάθεση,
κράτησε τα αποφθέγματά σου, και να μας τα ρίχνεις με δόσεις, οταν βλέπεις
οτι βαραίνει πολυ το κλίμα!!!!!
Ζηλεύω που δεν έχω κι εγω μεγάλο σοι,τελικά έχει την πλάκα του,φιλιά πολλά
στην θεια Ασημούλα και να την προσέχεις :teasing-neener: :teasing-neener: