• ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΟΠΡΑΝΩΝ???

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #50091  από κωστας
 Κυρ Μαρ 27, 2011 3:36 pm
Το μονο που μπορω να σκεφτω οτι σιγουρα βοηθαει ειναι η ληψη προβιτικων και πεπτικων ενζυμων...
 #50094  από FANTOMAS
 Κυρ Μαρ 27, 2011 4:07 pm
κωστας έγραψε:Το μονο που μπορω να σκεφτω οτι σιγουρα βοηθαει ειναι η ληψη προβιτικων και πεπτικων ενζυμων...

ΠΕΡΑ απο την πλάκα αυτό είναι μια σοβαρή αλήθεια , Κώστα εσύ κάνεις κάτι επ΄αυτού ;
 #50095  από κωστας
 Κυρ Μαρ 27, 2011 4:08 pm
Νικος έγραψε:αμάν ρε Κωστα και μόλις έφαγα

βλ.
viewtopic.php?f=15&t=1932

...χαχαχα,γι'αυτο το κοινοποιησα μετα το φαγητο(καλη χωνεψη)...το ειχα δει που το ειχε αναφερει και ο Σωτηρης...
 #50096  από κωστας
 Κυρ Μαρ 27, 2011 4:12 pm
FANTOMAS έγραψε:
κωστας έγραψε:Το μονο που μπορω να σκεφτω οτι σιγουρα βοηθαει ειναι η ληψη προβιτικων και πεπτικων ενζυμων...

ΠΕΡΑ απο την πλάκα αυτό είναι μια σοβαρή αλήθεια , Κώστα εσύ κάνεις κάτι επ΄αυτού ;

Χριστοφορε
θελουμε για αρχη υγιη εντερικο σωληνα...με προβιοτικα και πεπτικα ενζυμα
#
ΠΕΠΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ:Χρήσιμα σε περιπτώσεις κακής πέψης των τροφών, αλλεργιών, φουσκωμάτων, αερίων και άλλων νοσηρών καταστάσεων του γαστροπεπτικού συστήματος.Είναι κοινό για τους ανθρώπους με σκλήρυνση κατά πλάκας να έχουν πεπτικά προβλήματα. Η κακή πέψη διατηρεί τα κύτταρα του ανοσοποιητικού δεμένα στο έντερό μας, αφήνοντάς μας ανυπεράσπιστους κατά των ιων, μύκητες, μαγιά, candida, και βακτήρια και ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ :Βοηθά την αποκατάσταση ή τη διατήρηση της ισορροπίας προς όφελος του υγιούς εντερικά βακτήρια. Απαιτείται όταν υπάρχει έλλειψη ισορροπίας (ή dysbiosis) στο πεπτικό σύστημα. Βοήθησε στη διατήρηση των δυνητικά επιβλαβών μικροοργανισμών (όπως η candida) ισορροπημένο με τους φιλικούς μικροοργανισμούς. Οδηγεί σε βελτίωση της απορρόφησης των τροφίμων και την αύξηση της ανοσοποιητικής λειτουργίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κωστας την Κυρ Μαρ 27, 2011 4:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #50097  από κωστας
 Κυρ Μαρ 27, 2011 4:17 pm
Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο με το φτωχο μου μυαλο...γαστρεντερολόγος και αγγειοχειρουργος μεχρι τωρα φαινεται να μπορουν να βοηθησουν...
 #50099  από maestro
 Κυρ Μαρ 27, 2011 5:01 pm
Ενδιαφέρον...
Εγώ, επεσήμανα και το εξής που λέει στο τέλος της 4ης παραγράφου του άρθρου και μου φάνηκε αρκετά σωστό:
[quote="ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΒΗΜΑ""]... οι ιατρικές αλήθειες περνούν τα τρία γνωστά στάδια: «πρώτα γελοιοποιούνται, μετά υφίστανται έντονη αντίδραση και τέλος γίνονται αποδεκτές ως αυτονόητες». ...
[/quote]
 #50100  από Ολγακι
 Κυρ Μαρ 27, 2011 5:14 pm
Αλλο παλι και τουτο!

Πλακα πλακα παντως εμενα η σκληρυνση μου εμφανιστηκε υστερα απο σοβαρα προβληματα στο γαστρεντερικο.

Θυμαμαι για ενα διαστημα, ενα χρονο περιπου πριν το πρωτο μου συμπτωμα, ειχα πονο στο στομαχι και στην κοιλια και διαρροια καθε μερα, και μετα κατι παραξενα φουσκωματα στο προσωπο κυριως και στα ποδια.

Και τωρα καθε φορα που εχω υποτροπη παλι εχω προβλημα με την κοιλια μου...

Οχι οτι σκεφτομαι τη μεταμοσχευση κοπρανων φυσικα :-D
 #50101  από Νικος
 Κυρ Μαρ 27, 2011 5:49 pm
Είναι πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο θέμα, μένει να δούμε τι αποτελέσματα θα δώσει και σε ποιες ασθένειες