• 2 ωσεις με σ'ενα μηνα?

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #49547  από Lena
 Σάβ Μαρ 19, 2011 8:57 am
Παιδια καλη σας μερα!
Μπορει καποιος ναχει 2 ωσεις μεσα στον ιδιο μηνα?
Ειχα μουδιασματα στα ακρα των ποδιων τα οποια ακομα και την κορτιζονη δεν υποχωρησαν εντελως ΑΛΛΑ εξαπλωθηκαν στο ενα ποδι (σε ολοκληρο το ποδι). Ειναι μια περιεργη αισθηση που την νιωθω μονο οταν το ποδι ακουμπα καπου.Σ αυτη την περιπτωση Το νιωθω ζεστο.
Γνωριζεται κατι?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
 #49549  από petros
 Σάβ Μαρ 19, 2011 9:45 am
Καλημερα. Αυτο που νοιωθεις ουσιαστικα λεγεται "δυσθαισια".αντιλαμβανεται την αφη καπως περιεργα σαν ζεστη , καψιμο, κρυο κ.λ.π.Το ειχε και η γυναικα μου και οπως λες προχωρησε μεσα σε καποιες μερες και καλυψε το ποδι και μερος της πλατης.Δεν ξερω γιατι μιλας για δυο ωσεις.Αν το λες επειδη καλυπτει μεγαλυτερο μερος του σωματος δεν παει να πει οτι ειναι δυο ωσεις αλλα μια εστια που μεγαλωσε μεσα σε καποιες μερες ισως.
Μετα απο καποιες μερες υποχωρησε εντελως και ολα φυσιολογικα χωρις την παραμικρη ενοχληση πλεον.Βλεποντας την γυναικα μου μπορω να σου πω οτι ειμαι αρκετα αισιδοξος οτι θα περασει με η χωρις κορτιζονη.
Καλη σου μερα.
 #49551  από Lena
 Σάβ Μαρ 19, 2011 9:51 am
σ ευχαριστω πολυ Πετρο! Φοβηθηκα οτι ειναι δευτερη ωση(
 #49567  από petros
 Σάβ Μαρ 19, 2011 12:43 pm
Γιατρος δεν ειμαι οποτε αν σε απασχολει καλυτερα να μιλησεις μαζι του. Απλα κατα την διαρκεια της διαδικασιας φλεγμονης μια εστια μπορει να μεγαλωσει και να πιασει και καποιο αλλο νευρο.Στο λεω γιατι και σε μας ξεκινησε απο το ποδι χαμηλα και επιασε μεχρι την μεση αλλα η εστια ηταν μια στην mri.ομως υποχωρησε εντελως οποτε μην αγχωνεσαι.συνεχισε κανονικα και δωστου τον χρονο του.
 #49606  από Lena
 Κυρ Μαρ 20, 2011 3:07 pm
se efxaristw Petro Na sai kala! Toso polu tromaksa pou mexri kai egkefaliko exei perasei apto mualo mou. Tha milisw avrio me to giatro na doume ti tha mou pei!