• καλησπερα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #49495  από Giota
 Πέμ Μαρ 17, 2011 2:21 pm
παιδια γεια σασ. λοιπον ειναι γνωστο ειμαι 4 μηνων εγκυοσ. περναω ωση. μουδιασμα στο προσωπο και ζαλαδα, αλλα ηθελα να ρωτησω το εξης, απωλεια γευσης σχετιζεται με ΣΚΠ??
 #49512  από swt
 Πέμ Μαρ 17, 2011 7:00 pm
Από προσωπική εμπειρία η απώλεια γεύσης μπορεί να σχετίζεται με τη ΣΚΠ. Την είχα απωλέσει κι εγώ ενώ μου είχε μουδιάσει η αριστερή πλευρά του κεφαλιού. Ό,τι κι αν έτρωγα μου φαινόταν σαν χαρτί. Περαστικά και με το καλό να γεννήσεις.
 #49513  από soulla
 Πέμ Μαρ 17, 2011 7:03 pm
συμφωνώ με τον σωτήρη...το ίδιο είχα και εγώ,μην το φοβάσαι αυτό,θα περάσει :romance-kisscheek: καλή λευτεριά :romance-kisscheek:
 #49516  από pelopidas
 Πέμ Μαρ 17, 2011 8:04 pm
θα παρεις κορτιζονη?

παρε και λιγο ω-3! επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη!

περαστικα, οσο περνα το δευτερο τριμηνο θα εισαι καλυτερα
να προσεξεις μολις γεννησεις
 #49521  από kate2002
 Πέμ Μαρ 17, 2011 11:05 pm
Αυτο που λενε για τη σκ και την εγκυμοσυνη; μεγαλο παραμυθι...

κι εγω ειχα επεισοδιο οταν ημουν στο 2ο μηνα εγκυος στο 2ο παιδι μου... οοοοοοολη η αριστερη πλευρα. καμια αισθηση. ιδεα μη εχοντας τοτε περι σκ, υπεθεσα ή εγκεφαλικο, ή απο την εγκυμοσυνη και καυραση. κι επειδη με συνεφερε το 2ο , περιμενα κανα δυο μηνες οπου και περασε μονο του... όλα καλα θα παν, κοιτα το μωρακι σου κι εσενα ομως. καλη λευτερια και μ΄εναν πονο!

δεν γνωριζω για συνδιασμο κορτιζονης κι εγκυμοσυνης...ρωτα το γιατρο σου (το μαιευτηρα εννοω...)
 #49531  από Giota
 Παρ Μαρ 18, 2011 1:19 pm
ευχαριστω πολυ. θα κανω υπομονη τι αλλο μπορω να κανω.
 #49543  από tom80
 Παρ Μαρ 18, 2011 9:43 pm
Γιωτά περαστικά το 1ο τριμηνο ειναι ζορικο για όλες.
Προσέξε μετά την γέννα την επιλόχια κατάθλιψη.
Ολα καλά θα πάνε ειμαι σιγούρος και το μωράκι που θα έρθει ειναι το καλύτερο από όλα τα φάρμακα για την ΣΚΠ με μεγάλη διαφορά.

Να εισαι καλά

Καλή λευτεριά