• Επιδομα-Ασφαλεια

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #48449  από NikoleScully
 Πέμ Φεβ 24, 2011 10:42 pm
Καλησπερα παιδια..
τι κανετε??
να σας ρωτησω βρε παιδια....περασα απο επιτροπη νομαρχια πριν 2 εβδομαδες και δεν με εχουν ενημερωσει ακομα.....περνει καιρο η αποφαση για το επιδομα??
και κατι ακομα......εμαθα οτι τελικα δεν θα εχω ασφαλιση περα μονο την φαρμακευτικη και μονο αυτην που κανω για την σκπ.....δλδ χτυπα ξυλο αν παθω κατι η πρεπει να κανω καμια εξεταση θα πρεπει να τα σκασω γιατι δεν θα εχω ασφαλεια.......ξερετε πως μπορω να εχω την ασφαλεια μου ενεργη?και φαρμακευτικη και νοσοκομειακη και ολα........
και κατι αλλο τελευταιο....ο γιατρος στο ικα μου ειπε οτι δεν δικαιουμε το παραπληγικο λογο του οτι ειμαι καλα........αλλα μου εδωσε το χαρτι για να περασω απο επιτροπη και με ειρωνια μαλιστα ο μ....#$^#$ς......τωρα ομως που μου ληγει η ασφαλεια τι??μηπως ξερει καποιος να με βοηθησει γιατι ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι τους γινετε!!!!!!!
Ευχαριστω!!!!!!
 #48450  από paraskevi
 Πέμ Φεβ 24, 2011 11:03 pm
Γεια σου!!!!

Ας πουμε οτι ειμαι καλα γιατι εχω και την χονδροπαθεια επιγονατιδας μου που κυριολεκτικα με εχει τσακισει με την υγρασια και το τρελο καιρο!!!!!!!!!!

Λοιπον οσο αφορα την νομαρχια θα σε στεναχωρησω λιγακι....Οι τυποι ειναι Μ.......Σ!!!!!Πλεον αν δεν εχεις μεσω ή δεν λαδωσεις ή δεν εισαι σε υποτροπη και δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου δεν σου δινουν το επιθυμητο ποσοστο..... Εγω να φανταστεις περασα για την εφορια και τα ΜΜΜ και μου εδωσε 30% ποσοστο γιατι ημουν μετα απο κορτιζονη (που σημαινει οτι περπατπουσα γιατι η υποτροπη με χτυπησε κινητικα :-( , και οταν μου ειπε να κανω δυο βηματα τα εκανα!!

Κατι αντιστοιχο ισχυει και με το ΙΚΑ που ειχα μιλησει με μια υπευθυνη η οποια μου ειπε οτι "Αν δεν εισαι σε υποτροπη της νοσου την ωρα που περνας απο την επιτροπη μην περιμενεις και πολλα...". Βεβαια δεν ξερω αν εχεις κινητικο προβλημα, που ΕΥΧΟΜΑΙ να μην εχεις κ να μην αποκτησεις αλλα δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα...

Οσο για την ασφαλεια ρωτα στον ΟΑΕΔ για περαιτερω ασφαλιση ανεργου με μια βεβαιωση που δινουν για το ΙΚΑ.

Ελπιζω να σε βοηθησα καθολου και να σου φανηκαν χρησιμα!!!

:happy-smileyinthebox: :banana-stoner:
 #48890  από NikoleScully
 Πέμ Μαρ 03, 2011 11:11 pm
Καλησπερα!!!
Σε ευχαριστω πολυ paraskevi!!!Με βοηθησες και πολυ μαλιστα...οντως απο τον οαεδ πρεπει να ειμαι 2 μηνες γραμμενη και μετα τους 2 μηνες θα εχω και παλι την ασφλιση μου σε ενεργεια!!!!!

Οσο για την νομαρχια , περασα απο επιτροπη, μαλλον,αν θεωρειτε αυτο επιτροπη το οτι περασα απο ενα γραφειο και με ρωτησαν πως το καταλαβα οτι εχω σκπ και τους απαντησα ...... και μου βγαλαν 67% αναπηρια και οτι για τα επομενα 5 χρονια δεν μπορω να εργαστω.......αυτο τωρα γιατι μου το γραψαν δεν ξερω......μηπως και καλα για να παρω το επιδομα...???
Παντως εχει περασει 1 μηνας και ακομα δεν μμε εχουν ειδοποιησει ........
 #48891  από paraskevi
 Πέμ Μαρ 03, 2011 11:48 pm
Μπραβο για το επιδομα!!!!!!!! :banana-stoner: :banana-dreads: :banana-stoner: :banana-dreads: !!!!
Σου ειπαν να μην εργαζεσαι για να μπορεις να το παιρνεις! Οσοι εργαζονται διεκδικουν αντιστοιχο επιδομα απο το ΙΚΑ.Χαιρομαι που βοηθησα αλλα και για την ασφαλεια!!! Μην νομιζεις και εγω ψαχνοντας παω και οτι πιασει το αυτι!!!!!!!! Για φετος βλεπεις εχω ασφαλεια απο τα ενσημα που δουλεψα. Τωρα που ειμαι ανεργη επρεπε να μαθω για του χρονου αλλα κ για τα επομενα γιατι δεν βλεπω φως στον οριζοντα......για δουλεια... :sad-roulette:

:greetings-waveyellow:
 #48898  από NikoleScully
 Παρ Μαρ 04, 2011 9:15 am
Καλημερα!!!
Καλα ασε για δουλεια ουτε με κυαλια δεν φενεται τιποτα!!!!!!!!
Εχω να δουλεψω 8 μηνες!!!!!!!και πριν που δουλευα ηταν μαυρη δουλεια......ασε δραμα η κατασταση εδω στην ελλαδα.....