• kalispera me mia aporia

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #48443  από thomas
 Πέμ Φεβ 24, 2011 9:19 pm
Kalispera se oles/olous,

Me lene Thoma, meno kai ergazomai stin Agglia. Ta xristougenna meta apo mia poly entoni synais8imatiki fortisi eniosa to miso dexi tou prosopou mou na moudiazei.

Na min ta polilogo sto nosokomeio stin Ellada sistisan MRI kai MRA. Edo stin Agglia milisa simera telika me eidiko nevrologo o opoios me parepempse me MRI. Kathos eixa kati epipleon -kati san moudiasma sto aristero podi mou otan ka8omai kai mia ais8isi kourasis alla kai ponou sto telos tis meras- o nevrologos edo mou eipe oti ola auta einai simvata me apomielinosi kai gi auto sinista MRI.
den 8elo na akougoumai pesimistis eimai etoimos gia ola ta endexomena apla exo tin entiposi pos an kapoios mporei na katalavei 8a einai mesa apo sas para kapoios giatros.

tha kano loipon mia erotisi pou mporei na akoustei poly varia alla exo ma8ei na rotaw kai na leo tin ali8eia sti zoi mou- zitao prokatavolika xilia syggnomi an kapoios nomizei oti yperevin ta eskamena- kai 8a kano kai delete to post an do oti prokalei arnitika sinais8imata.

exete mia ais8isi posa xronia peripou - xero oti ola einai ligo poly kat atomo diaforetika- alla ligo poly kati perissotero xerete, poso kairo peripou pairnei na parousiastoun provlimata pou mporei na ka8ilosoun?

kai gia na dikailologi8o oso mporo gi auti tin erotisi, perissotero skeftomai tin arravoniastikia mou kai ta sxedia mas na pantreftoume...

euxaristo gia tin upomoni, syggnomi an kourasa, 8a kano delete to post an nomizete oti ekana poly kaki erotisi

thomas
 #48444  από soulla
 Πέμ Φεβ 24, 2011 9:40 pm
ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ??????
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..
1.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ..ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ
2.ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟς ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ Η ΖΩΗ..
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΜΕΙς ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΔΙΑΓΝΩΣΗ..ΚΑΝΕ ΤΙς ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ
 #48445  από Π.Μ79
 Πέμ Φεβ 24, 2011 9:43 pm
Καλωσόρισες Θωμά.

Δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς, γιατί έχεις λάθος άποψη στο μυαλό σου. :)

Πρώτα απ'όλα, πρέπει να σου φύγει λίγο το άγχος γιατί σε βλέπω ότι ήδη ψάχνεις στο amazon για αμαξίδιο. (no offense)

Μούδιασμα στο πρόσωπο και μάλιστα στη μία πλευρά, μπορεί να είναι και πάρεση προσώπου (Bell's palsy). To είχαν πάθει 2 φίλοι μου πιο παλιά.

Αν τώρα, η μαγνητική, η κλινική εξέταση και το ιστορικό δείξουν απομυελινωτική νόσο, απλά να ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο.
Υπάρχουν άτομα που παραμένουν σε καλή κατάσταση και κάποια άλλα άτομα που είναι πιο άτυχα, τους δημιουργούνται διάφορα προβλήματα (κινητικά, οπτικά κλπ).

Το θέμα είναι στην τελική, τι ζαριά θα σου πέσει.

Θα σε συμβούλευα να χαλαρώσεις, να πας να κάνεις τη μαγνητική και μετά βλέποντας και κάνοντας.

ΥΓ: Πώς και σου είπε να κάνεις μαγνητική φλεβογραφία? Λες? :roll:
 #48447  από thomas
 Πέμ Φεβ 24, 2011 10:13 pm
Καλησπέρα και πάλι,

Σας ευχαριστώ για τις αμεσες απαντήσεις και τη στήριξη.

Εύχομαι να είστε καλα και έτσι κι αλλιώς σε κανα μήνα-εναμιση που θα ξέρω θα μπω πάλι να πω μια καλησπέρα..

αν θα είχα μια υπογραφή θα ήταν μια φράση της Μερκούρη σχεδόν 40 χρόνια πριν

"Ηθελα να ημουν ενα φυτό, να με βάλεις σε μια γλάστρα...

...και να με πας στην πατρίδα..."

Καλο βράδυ
 #48448  από Μιμικαμ
 Πέμ Φεβ 24, 2011 10:31 pm
Συμφωνώ κι εγώ με ολες τις παραπάνω απαντήσεις. Εναι καθαρά και μόνο
θέμα τύχης, τι ζαριά θα φέρεις!!!!

Εγώ για παράδειγμα, συνοδεύομαι απο την σκληρυνση πανω απο τριάντα χρόνια!!!
Τώρα είμαι ακόμα όρθια πατάω στα πόδια μου, οχι και πολύ σταθερά βέβαια, αλλά το
παλεύω δυναμικά και μέχρι στιγμής ολα καλά!!!!!

Το πως θα ξημερωθούμε αύριο, αυτό κανείς μας δεν το γνωρίζει!!!!!
Αισιοδοξία, καλή ψυχολογική κατάσταση οσο γίνετε, θετική σκέψη και πολύ τύχη
προς το παρόν είναι τα μοναδικά μας όπλα για να την αντιμετωπίζουμε!!!

Σου εύχομαι να σου πάνε ολα καλά :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #48453  από vik
 Πέμ Φεβ 24, 2011 11:28 pm
sou έγραψε:Καλώς ήρθες.

Όποιος σου απαντήσει αυτό το ερώτημα να γνωρίζεις από τώρα ότι είναι τσαρλατάνος. Δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζει κανείς.

Αν θέλεις μπορείς να ανατρέξεις σε στατιστικές, αλλα δε θα βγάλεις άκρη και μπορεί να σε φθείρει χωρίς λόγο. Έτσι και αλλιώς είχαν βγει σε άλλες εποχές με άλλα μυαλά από εξίσου ηλίθιους "ειδικούς", ωστόσο.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις τη ζωή σου και να μη στενοχωριέσαι προκαταβολικά. Μην φας το internet ψάχνοντας κάθε πιθανό σενάριο και κάθε δυνατή αρρώστια. Ενημερώσου, ωστόσο, όταν λάβεις τη διάγνωση για να ξέρεις με τι πραγματικά έχεις να κάνεις και κλείσε τα αυτιά σου στους προφήτες και τους λοιπούς γελοίους. Αν είναι ΣΚΠ οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου, ειδικά τώρα.

Καλή συνεχεια!

ΥΓ: Αν μπορείς γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες. Αν δεν έχεις, απλώς εγκατέστησε υποστήριξη ελληνικών στο σύστημά σου.

sos είμαι η vik και προσπαθώ να ρθώ σε επαφή μαζί σας.
 #48454  από LL--MM
 Πέμ Φεβ 24, 2011 11:34 pm
vik έγραψε:sos είμαι η vik και προσπαθώ να ρθώ σε επαφή μαζί σας.
:text-welcomewave: Vik & Thomas! Tα κατάφερες, Βικ! Εδώ είμαστε! :greetings-waveyellow:
 #48455  από Μιμικαμ
 Πέμ Φεβ 24, 2011 11:35 pm
Γειά σου vik!!!!
Μπες στην παρουσίαση μελών και αυτοπαρουσιάσου :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #48458  από vik
 Παρ Φεβ 25, 2011 1:10 am
sou έγραψε:
vik έγραψε:sos είμαι η vik και προσπαθώ να ρθώ σε επαφή μαζί σας.
Ποιοί είμαστε οι "εμείς" με τους οποίους θέλεις να έρθεις σε επαφή;

Sou, καλησπέρα ιδιαίτερα με σένα ήθελα ναρθώ σε επαφή, αλλά δεν ξέρω πως να στείλω π.μ. Σ΄ευχαριστώ για την απλόχερη βοήθειά σου. VIK.
 #48459  από vik
 Παρ Φεβ 25, 2011 1:14 am
Καλώς σας βρήκα LL-MM και Μimikam ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα τα ξαναπούμε άν θέλετε να με βάλετε στη παρέα σας.