• ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΩΣΗ????

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #48034  από ioanna_melina
 Δευ Φεβ 14, 2011 3:37 pm
Καλησπέρα!
έχω καιρό να δηλώσω παρουσία,αν και πάντα σας παρακολουθώ, αλλά αυτήν τη φορά χρειάζομαι τη γνώμη σας..
:?: Πόσο κρατάει μία ώση :?:
Λοιπόν, πριν 1-2 εβδομάδες πέρασα και 'γω, όπως σχεδόν όλοι, μια ίωση σε συνδυασμό με κρύωμα. Δεν ήμουν βαριά, είχα απλώς αναγούλες και φαρρυγγίτιδα. Όμως είναι η 2η εβδομάδα που αισθάνομαι τα γόνατά μου σα να είναι βαριά και σφιχτά και έχει ενταθεί η αστάθειά μου,σαν αδυναμία..
Αναρωτιέμαι αν είναι απλώς συνέπεια από την ίωση-φαρρυγγίτιδα Ή πυροδοτήθηκε μια νέα ώση!?
Και αν είναι ώση, πόσο κρατάει χωρίς κορτιζόνη???
Δε θέλω να πάω στο γιατρό.Ο γιατρός περιμένει από εμάς να του υποδείξουμε αν είναι ώση και για παν ενδεχόμενο μας κρατάει για χορήγηση κορτιζόνης.
Πέρυσι, νοσηλεύτηκα για κορτιζόνη 1 εβδομάδα -χριστουγεννιάτικα- και βγήκα από το νοσοκομείο σε χειρότερη κατάσταση από ο,τι όταν μπήκα και εκανα 4μήνες να περπατήσω σταθερά! έλεος.
 #48037  από ΡΙΤΣΑ
 Δευ Φεβ 14, 2011 3:58 pm
Καλησπέρα! Δε νοείται ώση αν δεν περάσουν 24 ώρες από τη στιγμή εκδήλωσης των συμπτωμάτων..
Είχες και πυρετό? Μπορεί να προκαλεσει αναζωπύρωση / επιδείνωση συμπτωμάτων εώς και νέα εστία..Γνώμη μου: χάνεις χρόνο πελαγοδρομώντας στο site με όλους εμάς τους ''ειδικούς''..Στο λέω κι ας ειμαι και γιατρός..αγροτικός ειμαι..δεν είμαι καν νευρολόγος..μίλα με γιατρό σου ή όποιον άλλο νευρολόγο εμπιστεύεσαι._Κι όλα θα πάνε καλύτερα..
 #48052  από ioanna_melina
 Δευ Φεβ 14, 2011 7:03 pm
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! η αλήθεια είναι οτι πρέπει να μιλήσω με το νευρολόγο γεγονός που σημαίνει :arrow: κορτιζόνη... :? :x :(

(ΡΙΤΣΑ πάντως πυρετό δεν έκανα..
Ωχ,μου φαίνεται πάλι θα χάσω τη συνάντηση! )
 #48066  από kath
 Δευ Φεβ 14, 2011 8:22 pm
ioanna_melina έγραψε:Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! η αλήθεια είναι οτι πρέπει να μιλήσω με το νευρολόγο γεγονός που σημαίνει :arrow: κορτιζόνη... :? :x :(

(ΡΙΤΣΑ πάντως πυρετό δεν έκανα..
Ωχ,μου φαίνεται πάλι θα χάσω τη συνάντηση! )
Δεν θα σου δωσει απαραιτητα.Ρωτησε τον κ θα δεις.Μπορει να σου πει πως θα περασει μονο του.Ειχα περασει κ εγω ιωση μεσα στα χριστουγεννα με πυρετο κ για2 με 3 εβδομαδες μετα ενιωθα ετσι αλλα περασε μονο του
Εχω βεβαια κ ενα θεμα με τη β12