θελω και εγω βοηθειααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!στα ποδια μου...νιωθω ωρες ωρες τοσο κουρασμενα και πιασμενα.....και δεν ξερω τι να κανω...τι?????????????
Σκλήρυνση κατά πλάκας
sou έγραψε:Φυσιοθεραπεία;το σκεφτηκα απλα δεν ειναι συνεχομενο και οχι καθε μερα...εσυ βρε σου που ξερεις τοσα πολλα....να ανυσηχω πολυ?αλλα προβληματα δεν εχω...πολλα χρονια τωρα..και η αληθεια ειναι οτι φετος δουλευω μετα απο 3 χρονια σχεδον..(οχι για λογουσ σκπ αλλα για αλλουσ λογουσ)
evoula έγραψε:an den exeis kapoio kinitko thema...MHN TO LES POYTHENA...etsi mou eixe pei prosfata enas neyrologos...den xerw an exeis kai kapsimo sta podia...otan exw rixnw pagomeno nero kai ekeinh th stigmh anakofizomai ligo...prosapathise na min to skeftesai...de 3erw an sou 3anaapanthsa alla mperdeuomai ligo edw pera..emena o giatros m mou eipe oti oti kai an aisthanese einai eyxaristo gt apla aisthanese...apla fobamai na sou pw thn alitheia...mhpws ginoun aytoi oi ponoi xeiroteroi...katalabaineis...ayto pou fobamaste oloi..an einai mono ponoi ok paleyontai...alla an einai kati allo ayto?
an den exeis kapoio kinitko thema...MHN TO LES POYTHENA...etsi mou eixe pei prosfata enas neyrologosΠες του ακατανόμαστου να σου κάνει ένα ηλεκτρομυογράφημα πρώτα, να αποκλείσει οποιαδήποτε μορφή σπαστικότητας. Μετά να σε εξετάσει ένας ορθοπαιδικός για τυχόν μυϊκούς τραυματισμούς.
emena o giatros m mou eipe oti oti kai an aisthanese einai eyxaristo gt apla aisthaneseΚαι ναι, ακούσαμε τη μ@λ@κία της ημέρας!!!!
Π.Μ79 έγραψε:Αναρωτήσου πριν από την ιντερφερόνη αν είχες αυτούς τους πόνους.πριν την ιντερφερονη δεν ειχα σκπ....αρα....δε 3ερω σε αυτο να σαπαντησω με ειλικρινια..αποριεσ?????συνεχεια...καλα μη φανταστεισ οτι τον βλεπω κιολασ...1 με 2 φορεσ το χρονο...αλλα με ικανοποιουν...διοτι...μου λεει μηπωσ αυτα που θελω να ακουσω????η μηπως ειναι οντωσ ετσι?
Αναρωτήσου αν αυτά που σου λέει σε ικανοποιούν ή σου δημιουργούν περισσότερες απορίες.
Όταν αυτά τα ξεκαθαρίσεις μέσα σου, όσους φόβους και να έχεις, θα δεις ότι ο νευρολόγος δε μπορεί να σε βοηθήσει έστω και αν θέλει επειδή πολύ απλά δε ξέρει και δε μπορεί.
Απαντάνε πάντα με ''ίσως'', ''μπορεί'', ''ενδέχεται'', ''δε βάζω το χέρι στη φωτιά'', ''μάλλον'' κλπ κλπ.
Προσωπικά τέτοιες απαντήσεις δεν με ικανοποιούν. Αν εσένα σε ικανοποιούν πάω πάσο.
efi έγραψε:με το αλκοολ δε με ποναει τπτΟι ουσίες δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος. Καλύτερα νηφάλιος σκληρυντικός παρά σκληρυντικός και εξαρτημένος.