• μια κουραστική μέρα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2018  από Dhmhtrhs
 Τετ Απρ 01, 2009 9:05 am
Καλημέρα σε όλους και όλες.Καμια φορα σχέφτομαι αν δεν είχα τη πάθηση τι παραπάνω θα κανα, χτες είχα εφετείο στη κομοτηνή τελείωσα κατά τις 2.30 έφτασα σπίτι στις 3.30 έφυγα στις 4.30 και πήγα στο δημαρχείο, είχαμε δημοτικό συμβούλιο και τελείωσα από κει στις 9.30.Γύρισα σπίτι έφαγα, ήπια και μια μπύρα χωρίς αλκοόλ και κοιμήθηκα αφού χάρηκα λίγο τα τέκνα μου.Σήμερα όμως είμαι λίγο πιασμένος.Η αλήθει είναι ότι το μεσημέρι πηγαίνοντας στο αυτ/το πήγα με το ζόρι ακουμπώντας εδώ και κει αλλά ήταν μια έντονη και κουραστική μέρα.Αποδοτική μεν αλλά κουραστική.Περιμένω κι εγω τη φαμπριδίνη που βοηθάει λένε στο περπάτημα.Φιλάκια!
 #2020  από manos81
 Τετ Απρ 01, 2009 10:08 am
TI EINAI AUTI H FABRIDINI RE DIMITRI???EGW PANTREVOME TON AYGOUSTO KAI DEN KSERW POS THA TA KATAFERW...KAI TO THEMA EINAI OTI SE STENO KIKLO KSEROUME OTI EXW MS...OI YPOLIPOI EXOUN AGNIA.....KAI SIKO NA XOREPSOUME KAI ELA APO EDO KAI ELA APO EKU....MAKARI NA EIME ENTELOS KALA EKINI TIN PERIODO 8-)
 #2029  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Απρ 01, 2009 12:49 pm
Δημήτρη, αν δεν είχες MS θα τα θεωρούσες δεδομένα αυτά που κάνεις. Ενώ τώρα οφείλεις να πεις κι ένα "μπράβο" στον εαυτό σου.

Κι εσύ γαμπρέ :lol: (manos81) δεν χρειάζεται να σαρώσεις την πίστα καθ'όλη τη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού! Θα βάλεις και τον πισινό σου κάτω για λίγο :lol:! Υιοθέτησε το υφάκι του cool γαμπρού 8-) !
 #2034  από Μαρία
 Τετ Απρ 01, 2009 10:29 pm
Μμμμ :? αν θυμάμαι καλά ο Μάνος είναι από την Κρήτη οπότε θα είναι μάλλον δύσκολο να βάλει τον πισινό του :oops: κάτω!!!
Όλοι γνωρίζουμε τα κρητικά γαμήλια γλέντια!!!
Μάνο μη μασάς θα είσαι μια χαρά και θα το ευχαριστηθείς με την καρδιά σου :D
 #2373  από theoni
 Πέμ Απρ 09, 2009 4:29 pm
mano....pantreutika prin apo 6 mines...sto gamo mou den ebala kwlo katw....na fantasteis oti to nufiko to gurisa (ntropi mou..) me laspi mexri to gonato giati ebrexe kiolas...MI MASAS!!!!
 #2388  από Dhmhtrhs
 Πέμ Απρ 09, 2009 7:12 pm
Εγω πάντως όταν πήγα σ ενα γάμο, ενός φίλου, ήρθα στο κέφι και χόρεψα αρκετά. Η γυναίκα μου γκρίνιαζε που καταπονούσα τον εαυτό μου αλλά όλα πήγαν καλά, μέχρι και ζεμπεκια χόρεψα τρεκλίζοντας λίγο αλλά δικαιολογούνταν απ το χορό και το κρασί.
 #2389  από marale
 Πέμ Απρ 09, 2009 7:15 pm
ΠΙΝΕΙΣ ΑΛΚΟΟΛ?? KAI AN NAI ΠΟΣΟ??
 #2391  από maraki12
 Πέμ Απρ 09, 2009 8:43 pm
γιατι ρε παιδια? δεν κάνει να πινουμε αλκοολ?
και ετοιμαζόμουν για ενα βράδυ με κρασακι στο σπιτι μου..
 #2393  από mary_d_ath
 Πέμ Απρ 09, 2009 9:20 pm
Εμένα πάντως μου έχει τύχει να πίνω και να αφήνω το ποτήρι για να κάνω την ένεση :lol:
Όλοι μου λένε ότι θα μετανιώσω αργότερα για τις μλκς που κάνω, αλλά από τότε που μπήκα σε αγωγή δε με έχει ενοχλήσει καθόλου η σκλήρυνση (καμία μα καμία ώση).
Όταν το έμαθα είπα "θα συνεχίσω τη ζωή μου με τους ίδιους ρυθμούς, σα να μην άλλαξε τίποτα".
Στην αρχή τήρησα απόλυτα την ποτοαπαγόρευση, ούτε σταγόνα, μέχρι που με κορόιδεψαν σε ένα πάρτυ που ζήτησα χυμό :lol:
Την πρώτη φορά βέβαια που έκανα την ένεση και ήπια, με έπιασαν κάτι ανησυχητικοί πόνοι, αλλά όσες φορές το έχω ξανακάνει τίποτα (δεν το κάνω και κάθε φορά, που και που).
Βέβαια σα να με πιάνει πιο πολύ το αλκοόλ, έτσι αισθάνομαι.
Έχω ακούσει ότι απλά αν πίνεις, σα να αποδυναμώνεται το φάρμακο, δεν ξέρω...
Καλό είναι πάντως να μην πίνουμε.
Σαν την αντιβίωση ένα πράγμα, όταν την παίρνεις δεν πίνεις.
 #2398  από elena
 Πέμ Απρ 09, 2009 10:04 pm
έχω παρατηρήσει και εγώ το ποτό με πιάνει πολύ εύκολα!
βέβαια την ημέρα που κάνω την avonex κάνω αποχή ...από το ποτό.
κατά τα άλλα το καλοκαίρι ας πούμε μετά την ένεση πάω για μπάνιο στην θάλασσα,ή στο γυμναστήριο το χειμώνα .
βέβαια έχω παρατηρήσει ότι μετά την ένεση έχω απίστευτη ενεργητικότητα,μπορεί να κάνω
απίστευτα πράγματα!
κατά τα άλλα κάθε μέρα δουλειά,3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο,σπίτι,παιδιά κτλ..κτλ...