• Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #46730  από elpida
 Τετ Ιαν 19, 2011 11:15 pm
Ύστερα από πολύ καιρό που διαβάζω τις συζητήσεις σας, αποφάσισα να μπω και εγώ στην παρέα σας. Είμαι 29, αύριο έχω γενέθλια και είμαι καλύτερα από ποτέ. Η ΣΚΠ μπήκε στη ζωή μου τον περασμένο Αύγουστο(ο πιο επικίνδυνος μήνας για την ΣΚΠ). Έπαθα φυσικά μεγάλο σοκ, έκλαψα, χτυπήθηκα, φώναξα, αλλά τελικά είμαι εδώ και είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή κάνω θεραπεία με ενέσεις AVONEX, προσέχω τον ευατό μου και κοιτάω μπροστά. Η οικογένεια μου είναι πιο ενωμένη από ποτέ, με προσέχουν και εγώ αναθεώρησα πολλά πράγματα. 'Εμαθα να μην αγχώνομαι με τις δυσκολίες της καθημερινότητας, έμαθα να προσέχω περισσότερο τον ευατό μου, να χαμογελάω πιο συχνά και κυρίως να είμαι γενναία και δυνατή. Έμαθα ποιοι είναι οι πραγματικοί μου φίλοι και ποιοι είναι εκείνοι που μου γύρισαν την πλάτη, όταν βρήκαν καλύτερη παρέα και δεν μπορούσαν να αντέξουν τις αλλαγές στη διάθεση μου και τα ξεσπάσματα. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή.'Όλα γίνονται για το καλό. Αυτό που περνάμε είναι ένα ταξίδι, που θα μας μάθει πολλά για την ζωή και τον ευατό μας.

Οι δυσκολίες στη ζωή υπάρχουν για να μας δείχνουν πόσο δυνατοί είμαστε και όχι για να μας λυγίζουν.
 #46731  από Στάθης
 Τετ Ιαν 19, 2011 11:56 pm
Γεια σου Ελπίδα, είναι πραγματικά τιμή μας να δεχτούμε στην παρέα μας μια τόσο αισιόδοξη νότα χαράς και αισιοδοξίας. Συμμερίζομαι την άποψη σου για την ζωή μονάχα να την αφήνουμε ελεύθερα να βρει το δρόμο της μέσα μας. Όπως μας λες, όλα για το καλό μας γίνονται, έτσι και η αποδοχή της περιπέτειάς μας με την τρόπο που της αρμόζει.

Μια δική μου νότα αισιοδοξίας Ελπίδα. Όπως ένα μικρό φυτό παραμερίζει τα τσιμέντα να βρει το δρόμο της προς τον ήλιο, έτσι και εμείς πρέπει να παραμερίσουμε τις ανησυχίες μας και τις φοβίες μας και να κατευθυνουμε όλο μας τον εαυτό προς τον ήλιο (την αγάπη, την χαρά, την γαλήνη).

Αυτό το δεντράκι βρίσκεται ακριβώς έξω από το σπίτι μου, και με εμπνέει κάθε μέρα.
Συνημμένα
tree.jpg
tree.jpg (85.51 KiB) Προβλήθηκε 2032 φορές
 #46734  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιαν 20, 2011 9:32 am
Καλώς ηρθες κοπελία!!!!! Πράγματι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, τίποτα δεν ειναι τυχαιο
σ'αυτή την ζωή, ακόμα και η επιλογή του ονόματό σου σε κάνει πιο δυνατή!!!!!

Σου εύχομαι να εισαι πάντα καλά, με αισιοδοξία και ψυχική δύναμη, ν'αντιμετωπίζεις
την ανηφόρα της ζωης και πάντα με θετική σκέψη, ακόμα και στα πολυ δύσκολα!!!!!

Χρόνια Πολλά και για τα γενέθλιά σου, να σε χαίρονται οσοι σ'αγαπούν,να είσαι πάντα
καλά και ποτέ να μην χάσεις την αισιοδοξία σου!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #46735  από Γιάννης
 Πέμ Ιαν 20, 2011 9:34 am
Γεια σου Ελπίδα, είναι πολύ καλό που ξεπέρασες τόσο γρήγορα το σοκ, εγώ αν και διαγνώστηκα νωρίτερα (το Μάιο) δεν τα καραφέρνω πάντα. Συνέχισε έτσι.

Α ναι :occasion-birthdaymulticolor: :occasion-cake:
Εγώ τα είχα χθες
 #46736  από litsa
 Πέμ Ιαν 20, 2011 9:47 am
xronia polla Γιαννη!!!!!!!!!!
χρόνια πολλά ελπίδα !!!!!!!!
να κάνουμε πάρτυ!!!!!!!!
:banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #46739  από Γιάννης
 Πέμ Ιαν 20, 2011 9:58 am
Ευχαριστούμε Λίτσα, βάζω τη μουσική και τα κορίτσια, βάζεις τα μελεκούνια και τα αγόρια;

[youtube]A7oEV01aoQw[/youtube]
 #46741  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιαν 20, 2011 10:10 am
Φίλτατε Γιάννη, γιατί τόση μαυρίλα πρωινιάτικο??????
Μη σε παίρνει από κάτω, αντε επειδή μου εισαι ιδιαιτέρως συμπαθής, σου επιτρέπω
να κανεις χρηση του SKIP!!!!!!
Θα νιώσεις τα ευεργετικά του αποτελέσματα αμέσως, μια ασπρίλα και μια νοτα αισιοδοξίας
που διαρκεί!!!!!!!!!!Πολλά φιλιά :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #46742  από Π.Μ79
 Πέμ Ιαν 20, 2011 10:10 am
Χρόνια πολλά και καλά εύχομαι σε Γιάννη και Ελπίδα. :)

Ελπίδα καλωσόρισες :greetings-waveyellow:

Πάρτε και κάτι να γλυκαθείτε:

Εικόνα
 #46748  από soulla
 Πέμ Ιαν 20, 2011 10:44 am
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΔΥΟ :romance-kisscheek:
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
SEVEN ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΕΤΡΑΚΙ...ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ