• ΕΡΩΤΗΣΗ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #46551  από Μιμικαμ
 Σάβ Ιαν 15, 2011 12:02 pm
Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. Ηθελα να σας ρωτήσω το εξης.
Πριν 4 ημέρες, ειχα απώλεια οπτικού πεδιου στο αριστερό μάτι 50%, το οποίο στο κρισιμο
24ωρο επανήλθε, αλλά μου άφησε κάποια συννεφάκια, τα οποία μου δυσκολεύουν την
όραση.
Εαν κάποιος γνωρίζει η ειχε παρόμοια εμπειρία, θα με βοηθούσε πολύ, αν το μοιραζόταν
μαζί μου!!!
Ειναι κάτι σοβαρό, η είναι αμελητέο και να το αγνοήσω??? Ευχαριστώ θερμά!!!! :text-thankyouyellow: :teasing-nutkick: :teasing-nutkick:
 #46555  από kath
 Σάβ Ιαν 15, 2011 12:50 pm
,,Καλημερα Μιμικαμ.
Επειδη ειχα παθει οπτικη νευριτιδα το 2005 χωρις να ξερω οτι ειναι συμπτωμα της σκπ,πηγα στον οφθαλμιατρο κ τελικα περασαν 2 μηνες μεχρι να ψιλιαστω.Οταν πηγα στον νευρολογο μου ειπε οτι επρεπε να ειχα παρει κορτιζονη σχεδον αμεσως.Τελικα πηρα μετα απο 2 μηνες,αρκετα αργα πλεον. Επανηλθε σταδιακα η οραση,και πριν παρω κορτιζονη ειχε αρχισει να επανερχεται, αλλα μια μικρη θαμπαδα μου εχει μεινει.
Η γνωμη μου ειναι να πας το συντομοτερο σε οφθαλμιατρο να εξετασει αν εχει φλεγμονη το οπτικο νευρο γιατι στην περιπτωση αυτη, συμφωνα με την εμπειρια μου, θα πρεπει ο νευρολογος σου να σου δωσει κορτιζονη αμεσα ωστε να επανελθει το ματι πληρως.Μην το αφηνεις κατα τη γνωμη μου.Θα ειναι κριμα να μεινει κατι μονιμο στο ματι σου, εστω κ αμελητεο,αν μπορει να διορθωθει.
 #46563  από LL--MM
 Σάβ Ιαν 15, 2011 4:20 pm
Συγγνώμη για την επαναλαμβανόμενη ερώτηση, αλλά σε τι θα μπορούσαν να έχουν βοηθήσει οι Γ-σφαιρίνες στην περίπτωση της Μιμίκας (αλλά και γενικότερα) και σε ποιά χρονικά περιθώρια, συγκρινόμενα με τα κορτικοειδή;;;
 #46596  από Μιμικαμ
 Κυρ Ιαν 16, 2011 6:25 pm
Σας ευχαριστώ ολους σας για την άμεση ανταπόκριση!!!!!!

Επειδή το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, αυριο εχω ραντεβού με τον

νευρολόγο μου, για περαιτέρω ελεγχο. Καλό βράδυ!!!!!
 #46609  από kath
 Κυρ Ιαν 16, 2011 9:06 pm
[quote="Μιμικαμ"]Σας ευχαριστώ ολους σας για την άμεση ανταπόκριση!!!!!!

Επειδή το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, αυριο εχω ραντεβού με τον

νευρολόγο μου, για περαιτέρω ελεγχο. Καλό βράδυ!!!!!

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και γρηγορα να περασει.
Αν θελεις ενημερωσε μας για ο,τι νεοτερο.
Καλη επιτυχια και καλη δυναμη