• ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #46131  από ΜΑΡΙΑ24
 Παρ Ιαν 07, 2011 12:13 am
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΜΑΡΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΝΟΕΜΒΡΗΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2007 ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!
 #46845  από Νικολέττα
 Κυρ Ιαν 23, 2011 4:44 pm
Λοιπόν Μαρια24, το δίμηνο Γενάρη - Φλεβάρη θα το πάρεις κατά τα μέσα Μαρτίου. Όσο για να μην σου κόψουν το επίδομα πρέπει να προλάβεις να περάσεις από επιτροπή πρίν τον Ιούνιο. Εγώ θα σου πρότεινα να κινηθείς άμεσα....
Καλή τύχη :eusa-dance:
 #46851  από ΜΑΡΙΑ24
 Κυρ Ιαν 23, 2011 10:19 pm
Νικολέττα έγραψε:Λοιπόν Μαρια24, το δίμηνο Γενάρη - Φλεβάρη θα το πάρεις κατά τα μέσα Μαρτίου. Όσο για να μην σου κόψουν το επίδομα πρέπει να προλάβεις να περάσεις από επιτροπή πρίν τον Ιούνιο. Εγώ θα σου πρότεινα να κινηθείς άμεσα....
Καλή τύχη :eusa-dance:
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012 ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
 #46908  από Νικολέττα
 Δευ Ιαν 24, 2011 9:14 pm
Κανονικα τον επόμενο, αλλά επειδή με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις καλό θα ήταν να πας και να τους ρωτήσεις. Μέχρι να μαζέψεις πάλι τα χαρτιά και να σου κλείσουν κι αυτοί ραντεβού.... καλά κρασιά και καλό κουράγιο!!!!!!!!!! :eusa-dance:
 #50149  από tatianakie
 Δευ Μαρ 28, 2011 12:20 pm
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με όλα αυτά των επιδομάτων... αν έχω καταλάβει σωστά, μπορεί κάποιος που έχει ΣΚΠ και παίρνει αναπηρική συνταξη πχ και επίδομα παρααπληγίας να πάρει και επίδομα από την πρόνοια;
 #50159  από ΜΑΡΙΑ24
 Δευ Μαρ 28, 2011 2:52 pm
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ?ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ,ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΜΗΝΟ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙΣ...
 #50172  από tatianakie
 Δευ Μαρ 28, 2011 6:59 pm
Ok αυτο ηξερα κι εγω :) αλλα έτσι οπως τα ειδα εδω θεωρησα οτι μπορεις να παρεις και τα δυο. Οπότε αν παιρνεις το επιδομα απο το ΙΚΑ δεν μπορεις να παρεις ταυτοχρονα το επιδομα αναπηριας της Πρόνοιας που ειναι κάθε δίμηνο -ή όποτε θυμηθουν- και απο 580 που ηταν το 2010 φετος πηγε στα 623 -«σωθήκαμε ε» και επισης ανελαβαν να το δινουν οι δημοι.
Εγώ ευτυχως ειχα μαζεψει ακριβως οσα ενσημα χρειαζοταν για να παρω μειωμενη συνταξη απο το ΙΚΑ λόγω ΣΚΠ και πήρα και το επιδομα επισης.... του χρονου παλι επιτροπη... κι οι Θεοι του κοσμου βοηθοι!!!! Τα νοσοκομεια υπο διαλυση... το ΙΚΑ δεν εχει νευρολογους.... τα νεύρα μας καγκελα.... μαλλον θα ζητησω Θεϊκή βοηθεια και απο το παραλληλο συμπαν :character-oldtimer: :royalty-pharaoh:
 #50288  από Ηλίας
 Τετ Μαρ 30, 2011 1:28 pm
Καλησπέρεα παιδιά προχθές πέρασα επιτροπή 2οβάθμιας και μου βγάλαν 67 % ποσοστό μαιευτικής παράλυσης,ήθελα να ξέρω αν δικαιούμαι το επίδομα πρόνοιας η κάποιο άλλο επίδομα,είμαι φοιτητής και δεν έχω κάποιο εισόδημα!