• ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #46028  από Μιμικαμ
 Τρί Ιαν 04, 2011 12:01 am
Καλησπέρα σε ολους και καλη χρονιά. Μετά απο αρκετή προσπάθεια και πεισμα,κατάφερα
επιτέλους να συνδεθώ,καθοτι εντελως ασχετη με το αντικείμενο.Ευελπιστώ στην επιεικειά
σας.
Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και ομολογώ οτι εχω ενθουσιαστεί απο την ομορφη παρέα σας.
Ετσι οταν διαβασα για την συνάντησή σας,εσπευσα να σας γνωρίσω απο κοντα.Ειδα ομορφες
χαμογελαστές φατσούλες,οπως ακριβως το περίμενα αλλωστε!!Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας
ευχαριστήσω που με δεχτήκατε,αν και αγνωστή σας και ιδιαιτέρως τη chryssa για τηντεχνολογική
ενημέρωση που μου εκανε και που με εμπιστεύτηκε.
Και τώρα προχωρω αμεσα στην προσωπική μου υπόθεση με συνοπτικές διαδικασίες μια και ειναι
σχεδόν ολη μου η ζωή.Βρίσκομαι ηδη στο λυκόφως της 3ης σκληρυντικής μου δεκαετίας!!!!!!
Η φίλη μας με επισκέφτηκε απο την ηλικία των 15 ετων με αδυναμία ανω κατω ακρων,κινητικά
προβλήματα κ.τ.λ. αντιμετωπίσθηκε με κορτιζόνη και μετά απο αρκετό διαστημα επανήλθε το
80% τησ σωματικής ακεραιότητας, μέχρι τα 31 μου χρονια που με ξαναθυμήθηκε με πιο εντονα

συμπτώματα πλεον.Παλι κορτιζόνη και αμεσως betaferon,avonex αργότερα,τώρα εχω περάσει
στην δευτεροπαθή προιουσα μορφή.Τελευταία ειχα 2 ενεργές εστίες ,κορτιζόνη πάλι και μετα
rebif για 4 μηνες με επιδείνωση των συμπωμάτων μου,δεν αντεξα αλλο τα ξεφορτώθηκα ολα
και εγινα η ιδια γιατρός του εαυτού μου,βιταμίνες,σωστή διατροφή,γυμναστική και μπορώ να
πω οτι ειμαι αρκετα καλα.
ΕΜΠΕΙΡΙΚΆ πλέον μπορω να σας πω ,οτι αυτο που χρειάζεται η φίλη μας ειναι σεβασμός,
προγραμματισμός,ψυχική δύναμη,θέληση και κυρίως πολυ πολυ τύχη!!!!!!!!!!!
Χαίρομαι πραγ :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: ματικά που σας ανακάλυψα ειστε για μενα μια καθημερινή ενεση αισιοδοξιάς
χαρας,ενημέρωσης.
Σας ευχαριστώ ολους και ευχομαι καλη δυναμη
 #46029  από petaloudas
 Τρί Ιαν 04, 2011 12:18 am
Καλώς όρισες Μιμίκα :greetings-waveyellow:

Εύχομαι να μη σε ξαναθυμηθεί ποτέ... ;)
 #46030  από βικυ
 Τρί Ιαν 04, 2011 1:10 am
:text-welcomewave:
 #46037  από Π.Μ79
 Τρί Ιαν 04, 2011 10:55 am
Γεια σου Μιμίκα :)

Η αλήθεια είναι ότι, όσοι σε είδαμε από κοντά, δε φαίνεται να έχεις τίποτα, έστω και αν συνοδεύεσαι από την 'κυρά' τριάντα χρόνια +

Μακάρι να'σαι πάντα καλά :)
 #46039  από kate2002
 Τρί Ιαν 04, 2011 11:01 am
καλωσηρθες μιμικα!

να εισαι οσο καλυτερα γινεται!

απο τα 15; :sad-pacing: παιδί.... :sad-pacing:
 #46067  από chryssa
 Τρί Ιαν 04, 2011 7:59 pm
:text-welcomewave: Μιμικαμ
ΕικόναΕικόνα............. δεν θα ελεγα οχι και για ενα καφε
 #46070  από sp-sofia
 Τρί Ιαν 04, 2011 8:52 pm
καλως μας ηρθες Μιμικα
να εισαι παντα καλα
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #46072  από popi
 Τρί Ιαν 04, 2011 9:04 pm
γεια σου Μιμικα, χαιρομαι που τελικα σε συνανταμε και εδω και θα συμφωνησω απολυτα με τον Πανο και θα πω πως οταν σε πρωτοειδα στα Εξαρχεια αναρωτηθηκα τι κανεις εσυ εκει στο τραπεζι μας!!Να εισαι παντα καλα!