• Μπερδεμένος

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #1946  από Νικόλας
 Σάβ Μαρ 28, 2009 1:32 am
Καλησπέρα σας,
Αν και έχω γράψει παλιότερα, και ίσως κάποιοι να θυμούνται την περίπτωσή μου, ανυσηχώ πολύ για την περίπτωσή μου. Είναι δυνατόν να έχω ΜS από τα 14 μου (είμαι 32) και να μην έχω κάνει καμία θεραπεία? Οι γιατροί μου, έχω πάει σε τρεις νευρολόγους, δεν μου σύστησαν καμία θεραπεία αφού νευρολογικά ειμαι καλά, και η παρακκέντιση ήταν καθαρή. Μήπως όμως χειροτερεύω την κατάσταση έτσι? Ζητώ συγνώμη εάν γίνομαι κουραστικός ή εκνευριστικός. Θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας. Και που θα οδηγήσει αυτό στο μέλλον? Ευχαριστώ!
 #1948  από ΜΙΜΙΚΑ
 Σάβ Μαρ 28, 2009 1:53 am
Καλησπέρα Νικόλα!!! Διάβασα ξανά την παρουσίασή σου στην "Παρουσίαση Μελών" για να θυμηθώ τα στοιχεία που μας είχες παραθέσει)!

Αντί να έχεις ξεχάσει την ασθένεια -όπως σε ξέχασε κι εκείνη- εσύ νυχτιάτικα κάθεσαι και τη σκέφτεσαι? ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ και να μην την ξανασκεφτείς. Μπα σε καλό σου! Χάθηκαν οι ταινίες? Χάθηκαν οι βόλτες? ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ. ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ.

Να σοβαρευτούμε όμως λίγο: Κανένας γιατρός δεν το ρισκάρει να σε αφήσει χωρίς θεραπεία έστω και για "το φόβο των Ιουδαίων". Για να μην σου δίνει θεραπεία κανείς, σημαίνει ότι δεν τη χρειάζεσαι. Οπως ξέρεις και οι θεραπείες έχουν παρενέργειες κλπ. Αφού 3 γιατροί συνηγορούν σ'αυτό και αφού εσύ δεν έχεις συμπτώματα, πιστεύω ότι πρέπει να το παραμερίσεις από το μυαλό σου και να πεις "ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ".
Αλλά εάν εσύ δεν εμπιστεύεσαι αυτούς τους 3 γιατρούς, πάρε και άλλες γνώμες από γιατρούς που θα σου συστήσουν για πολύ καλούς και αν συμφωνούν με τις απόψεις των 3 πρώτων, τότε ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ.

Να είσαι πάντα καλά.

Ο,τι θες εδώ είμαστε :lol: (αχρείαστοι να σου είμαστε)
 #1951  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Σάβ Μαρ 28, 2009 10:05 am
NIKOΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΖΩ... ΥΠΕΡΟΧΗ... ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΙΩΣΑΜΕ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ.... ΠΑΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ... ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ MS ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ .ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ,ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ . ΑΠΛΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ SOFT KAI ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ,ΕΞΑΡΣΕΙΣ-ΥΦΕΣΕΙΣ , ΠΡΟΙΟΥΣΑ , ΔΕΥΤΕΡΟΠΑΘΕΙΣ ΠΡΟΙΟΥΣΑ ΚΤΛ... ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΗΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Γ Ι Α Τ Ρ Ο Ι ΣΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΟΥΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ.... ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΟΥΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 #1961  από Νικόλας
 Σάβ Μαρ 28, 2009 7:53 pm
Μιμίκα σε ευχαριστώ! Έχεις δίκιο. Τα λόγια σου μου θύμησαν τους γιατρούς μου. Ξέχασε το και συνέχισε. Σαν άνθρωπος απλός όμως είναι στιγμές που μου έρχεται στο μυαλό και με ρίχνει. Ξέρεις, ένα σκουληκάκι που σε τρώει! Από την άλλη το παραμερώ με την καθημερινότητα, και καλά κάνω. Όσο για σένα Χρίστο τι να πω! Μπράβο και χάρηκα για σένα! Να είσαι πάντα καλά σου εύχομαι. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξες! Όταν θα με ξαναπάρει από κάτω θα σας ξαναενοχλήσω αγαπητοί μου. Φιλιά πολλά!