• Na sas pw tn pono m

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #1897  από nikolaras
 Τετ Μαρ 25, 2009 9:55 pm
Kalhspera agapitoi m "sinadelfoi" na sas pw ti epa8a x8es me epiase to stomaxi m k hmoun olh nuxta xalia dn ekleisa mati. Pireto diaroia emetoi k dn ftanane ola ayta me pianei k adunamia sto aristero podi paw na sikw8w k me mias briskomai sto patwma na kanw tin sfougaristra.. 8a h8ela na ss rwtisw kati afotou m perasi o pueretos 8a ksanaftiaksei to podi? ekana 1 mpanqki prin k twra eimai kapws kalutera 8a exw suntoma nea na sas pw .....
 #1898  από ΔΙΟΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 Τετ Μαρ 25, 2009 10:02 pm
Νικολα κυκλοφορουν παρα πολλες ιωσεις μην στεναχωριεσαι εγω πιστευω οτι ολλα θα πανε καλα.προσπαθησε να πινεις πολλα υγρα
 #1901  από Maria77
 Τετ Μαρ 25, 2009 10:45 pm
Νικόλα καλησπέρα. Είχα πάθει και εγώ κατι παρόμοιο πριν μερικούς μήνες...από τον πολύ ψηλό πυρετό που είχα, πήγα να σηκωθώ απο το κρεβάτι και δεν λύγιζε καθόλου το πόδι μου. Είχα τρομοκρατηθεί, νόμιζα πως παράλληλα είχα πάθει και κανένα άλλο επεισόδιο. Ευτυχώς όταν έπεσε ο πυρετός μου πέρασαν όλα... Αυτά και περαστικά!!!
 #1903  από ioanna_melina
 Τετ Μαρ 25, 2009 11:07 pm
Μη στεναχωριέσαι Νικολάρα! :cry: Δε μου έχει τύχει,όμως από ό,τι λένε τα παιδιά μάλλον οφείλετε στο οτι αρρώστησες.Μπορεί να κρύωσες ;) Μόλις πέσει ο πυρετός,πιστεύω θα φύγει και το υποτιθέμενο σύμπτωμα.Απλώς βρήκε έδαφος να δηλώσει την παρουσία του :x
Περιμένουμε νέα σου ;) :)
 #1904  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Μαρ 25, 2009 11:39 pm
Νικολάρα, περαστικά. Μην τρομάζεις! Προσωπικά, κάθε φορά με τα δέκατα ή τον πυρετό παραλύω, αλλά μετά επανέρχομαι όπως ήμουν πριν. Οταν έχω πυρετό, το πιο συχνό μέρος για να με συναντήσεις είναι το πάτωμα :lol:
 #1912  από theoni
 Πέμ Μαρ 26, 2009 10:50 am
Νικολάρα, κουκουλώσου, ξεκουράσου και ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..΄Οταν θα σου πέσει ο πυρετός θα σου περάσουν όλα..
 #1914  από nikolaras
 Πέμ Μαρ 26, 2009 11:25 am
Ontws exete dikio allla gmto ap to pesimo ponaei h klidwsh tou aristerou m gonatou k einai 8anatos ores ores lugizei to podi alla doksa ton 8eo dn peftw pali katw