• ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΠΕΡΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ....

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #44902  από georgia1984
 Κυρ Δεκ 12, 2010 5:27 pm
καλησπερα σε ολους!ειμαι η γεωργια 26 χρονων,παρακολουθω αρκετ καιρο
τις συζητησεις σας,αλλα τωρα εγινα κ εγω μελος...
λοιπον ειμαι στο club της σκλυρυνσης εδω και 6 χρονια,και ευτυχως
εχω μια καλη πορεια μεχρι τωρα.ξεκινησα με μουδιασμα στο δεξι χερι,το οποιο
περασε εντελως με την κορτιζονη δεν ειχα καμμια ενοχληση για 4,5 χρονια
και περσι περασα διπλωπια στο δεξι ματι.η οποια κ αυτη περασε...οχι εντελως
αλλα δεν με ενοχλει...ΤΩΡΑ ομως....φετος τον ιουλιο παντρευτηκα τον καλο μου,
και αποφασισαμε να μπουμε σε διαδικασια για να αποκτησουμε παιδακι που τοσο θελουμε.
μιλησα με τον γιατρο μου,εκανα διακοπη του betaferon για 3 μηνες πριν ξεκινησουμε τις προσπαθειες και πριν λιγο καιρο με ξανα ενοχλησε το ματι μου.με καθησυχασε ο γιατρος
(φοβηθικα μην μου πει να ξανα αρχισω το φαρμακο)λεγοντας μου οτι η κλινικη εικονα μου ειναι παρα πολυ καλη και δεν χρειαζεται να ανησυχω...εγω ομως εχω αγχωθει παρα πολυ,φοβοντας μην παθω κατι χειροτερο αφου δεν κανω τωρα θεραπεια.τωρα περνω κορτιζονη σε χαπια και ηδη απο την 3 ημερα η διπλωπια εχει ηρεμησει κατα πολυ.
θελω ομως να αποκτησω γρηγορα παιδακι(αυτα ειναι του θεου βεβαια)για να ξανα αρχισω
θεραπεια και να βαλω τον οργανισμο μου σε μια σειρα παλι.
υπαρχει καποια κοπελα που να βρισκεται σε παρομοια κατασταση?
σας ευχαριστω πολυ,συγνωμη αν ειμαι φλυαρη και ευχομαι σε ολους μας ΚΑΛΗ ΖΩΗ! :text-thankyouyellow:
 #44909  από litsa
 Κυρ Δεκ 12, 2010 11:41 pm
kalos to koritsi!!!!!!!!
θα σου πουνε τα κορίτσια που ήδη εχουν κανει παιδάκια ........
εμένα ειναι μεγάααααααααααλα παιδιά πια..
φιλια και αισιοδοξία
:greetings-waveyellow:
 #44981  από elenipir
 Τρί Δεκ 14, 2010 10:12 pm
Γεια σου Γεωργια
εγω εκανα δυο παιδια με την ΣΚΠ οταν εκανα το πρωτο δεν εκανα βεβαια καμια θεραπεια
μετα αρχισα την betaferone και οταν ηρθε ο καιρος να κανω το 2ο σταματησα 3 μηνες πριν την θεραπεια .
ολα θα πανε καλα μην φοβασαι τιποτα σου ευχομαι τα καλυτερα και οτι αλλο θες μπορεις να ρωτησεις
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!! :happy-wavemulticolor:
 #44983  από maraki12
 Τετ Δεκ 15, 2010 12:54 am
Γεια σου Γεωργία και καλώς ήρθες!

Μην αγχώνεσαι με τα φάρμακα. Δεν παθαίνεις τίποτα αν κάνεις και μερικές ενεσούλες λιγότερες..
Με το καλό να έρθει το παιδάκι σου και θα έχεις πιο ευχάριστα πραγματα να ασχολείσαι :-D
 #45000  από georgia1984
 Τετ Δεκ 15, 2010 7:03 pm
elenipir έγραψε:Γεια σου Γεωργια
εγω εκανα δυο παιδια με την ΣΚΠ οταν εκανα το πρωτο δεν εκανα βεβαια καμια θεραπεια
μετα αρχισα την betaferone και οταν ηρθε ο καιρος να κανω το 2ο σταματησα 3 μηνες πριν την θεραπεια .
ολα θα πανε καλα μην φοβασαι τιποτα σου ευχομαι τα καλυτερα και οτι αλλο θες μπορεις να ρωτησεις
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!! :happy-wavemulticolor:

ευχαριστω παρα πολυ eleni!!
εσενα σου ειχε παρουσιαστει καμμια ενοχληση οσο δεν επαιρνες φαρμακα??στο 2 παιδακι σου?
γιατι εμενα μου παρουσιαστηκε με το ματι μου οπως ειπα,και αυτο με αγχωσε λιγο...
 #45001  από georgia1984
 Τετ Δεκ 15, 2010 7:11 pm
maraki12 έγραψε:Γεια σου Γεωργία και καλώς ήρθες!

Μην αγχώνεσαι με τα φάρμακα. Δεν παθαίνεις τίποτα αν κάνεις και μερικές ενεσούλες λιγότερες..
Με το καλό να έρθει το παιδάκι σου και θα έχεις πιο ευχάριστα πραγματα να ασχολείσαι :-D

σε ευχαριστω μαρακι!!να'σαι καλα!!εσυ εχεις παιδακια?
απο ηρακλειο εισαι??η μαμα μου ειναι απο χανια...
 #45003  από soulla
 Τετ Δεκ 15, 2010 7:21 pm
γεια σου γεωργία καλώς όρισες ..δεν είμαι στην θέση σου..έκανα τα παιδιά μου και μετά διαγνώστηκα...κάνε υπομονή και όλα θα πάνε καλά καλή επιτυχία και καλή συνέχεια :romance-kisscheek: