καλησπερα σε ολους!ειμαι η γεωργια 26 χρονων,παρακολουθω αρκετ καιρο
τις συζητησεις σας,αλλα τωρα εγινα κ εγω μελος...
λοιπον ειμαι στο club της σκλυρυνσης εδω και 6 χρονια,και ευτυχως
εχω μια καλη πορεια μεχρι τωρα.ξεκινησα με μουδιασμα στο δεξι χερι,το οποιο
περασε εντελως με την κορτιζονη δεν ειχα καμμια ενοχληση για 4,5 χρονια
και περσι περασα διπλωπια στο δεξι ματι.η οποια κ αυτη περασε...οχι εντελως
αλλα δεν με ενοχλει...ΤΩΡΑ ομως....φετος τον ιουλιο παντρευτηκα τον καλο μου,
και αποφασισαμε να μπουμε σε διαδικασια για να αποκτησουμε παιδακι που τοσο θελουμε.
μιλησα με τον γιατρο μου,εκανα διακοπη του betaferon για 3 μηνες πριν ξεκινησουμε τις προσπαθειες και πριν λιγο καιρο με ξανα ενοχλησε το ματι μου.με καθησυχασε ο γιατρος
(φοβηθικα μην μου πει να ξανα αρχισω το φαρμακο)λεγοντας μου οτι η κλινικη εικονα μου ειναι παρα πολυ καλη και δεν χρειαζεται να ανησυχω...εγω ομως εχω αγχωθει παρα πολυ,φοβοντας μην παθω κατι χειροτερο αφου δεν κανω τωρα θεραπεια.τωρα περνω κορτιζονη σε χαπια και ηδη απο την 3 ημερα η διπλωπια εχει ηρεμησει κατα πολυ.
θελω ομως να αποκτησω γρηγορα παιδακι(αυτα ειναι του θεου βεβαια)για να ξανα αρχισω
θεραπεια και να βαλω τον οργανισμο μου σε μια σειρα παλι.
υπαρχει καποια κοπελα που να βρισκεται σε παρομοια κατασταση?
σας ευχαριστω πολυ,συγνωμη αν ειμαι φλυαρη και ευχομαι σε ολους μας ΚΑΛΗ ΖΩΗ!
τις συζητησεις σας,αλλα τωρα εγινα κ εγω μελος...
λοιπον ειμαι στο club της σκλυρυνσης εδω και 6 χρονια,και ευτυχως
εχω μια καλη πορεια μεχρι τωρα.ξεκινησα με μουδιασμα στο δεξι χερι,το οποιο
περασε εντελως με την κορτιζονη δεν ειχα καμμια ενοχληση για 4,5 χρονια
και περσι περασα διπλωπια στο δεξι ματι.η οποια κ αυτη περασε...οχι εντελως
αλλα δεν με ενοχλει...ΤΩΡΑ ομως....φετος τον ιουλιο παντρευτηκα τον καλο μου,
και αποφασισαμε να μπουμε σε διαδικασια για να αποκτησουμε παιδακι που τοσο θελουμε.
μιλησα με τον γιατρο μου,εκανα διακοπη του betaferon για 3 μηνες πριν ξεκινησουμε τις προσπαθειες και πριν λιγο καιρο με ξανα ενοχλησε το ματι μου.με καθησυχασε ο γιατρος
(φοβηθικα μην μου πει να ξανα αρχισω το φαρμακο)λεγοντας μου οτι η κλινικη εικονα μου ειναι παρα πολυ καλη και δεν χρειαζεται να ανησυχω...εγω ομως εχω αγχωθει παρα πολυ,φοβοντας μην παθω κατι χειροτερο αφου δεν κανω τωρα θεραπεια.τωρα περνω κορτιζονη σε χαπια και ηδη απο την 3 ημερα η διπλωπια εχει ηρεμησει κατα πολυ.
θελω ομως να αποκτησω γρηγορα παιδακι(αυτα ειναι του θεου βεβαια)για να ξανα αρχισω
θεραπεια και να βαλω τον οργανισμο μου σε μια σειρα παλι.
υπαρχει καποια κοπελα που να βρισκεται σε παρομοια κατασταση?
σας ευχαριστω πολυ,συγνωμη αν ειμαι φλυαρη και ευχομαι σε ολους μας ΚΑΛΗ ΖΩΗ!