• ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ;;;;

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #42607  από krevasils
 Τρί Νοέμ 02, 2010 5:10 pm
ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.....ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ.......3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ

1 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ;;; ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ;;; ΤΙ ΤΥΠΟ ΣΚΠ ΕΧΩ Ξ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;
2 ΠΟΝΑΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
3 ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ...
 #42612  από Μαριάννα
 Τρί Νοέμ 02, 2010 11:50 pm
Και ο άντρας μου ενα καρο εξετασεις εκανε και ηταν ολες φυσιολογικες ως και η παρακεντηση αρνητικη ηταν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαριάννα την Πέμ Νοέμ 04, 2010 3:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #42613  από Μαριάννα
 Τρί Νοέμ 02, 2010 11:54 pm
krevasils έγραψε:ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.....ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ.......3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ

1 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ;;; ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ;;; ΤΙ ΤΥΠΟ ΣΚΠ ΕΧΩ Ξ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;
2 ΠΟΝΑΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
3 ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ...

2 αναλογως τον γιατρο στον άντρα μου δεν τον πονεσε και εγινε με την πρωτη απλα μετα πρεπει να εισαι ξαπλωμενος για αρκετες ωρες και να πινεις πολλα υγρα ρωτα και τον γιατρο
3 σε νοσοκομειο δεν θα το κάνεις?
 #43432  από NikoleScully
 Τετ Νοέμ 17, 2010 4:58 pm
Καλησπερα παιδια!!
Ειμαι νεα εδω ...πριν ενα μηνα σχεδον βρηκαμε οτι εχω ΣΚΠ..αυριο παω να παρω την Rebif 22... μπορω να πω οτι απο την μια φοβαμαι με την ασθενεια αυτη αλλα απο την αλλη λεω οκ θα το παλεψω και οτι δεν ειναι και κατι το τοσο σοβαρο...κανω καλα και εχω θετικη σκεψη η μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω περισοτερο..?
Οσο για την παρακεντηση που εκανα δεν πονεσα καθολου αλλα μετα τις 3-4 ημερες ειχε ζορι...τωρα εχουν περασει σχεδον 2 εβδομαδες και υποχωρησαν...
Παιδια θελω να σας ακουσω και εσας..απο οτι ειδα η ενημερωση και η συζητηση με αλλους ειναι οτι καλυτερο οποτε περιμενω ...
:text-welcomewave:
 #43433  από FANTOMAS
 Τετ Νοέμ 17, 2010 5:04 pm
NikoleScully έγραψε:Καλησπερα παιδια!!
Ειμαι νεα εδω ...πριν ενα μηνα σχεδον βρηκαμε οτι εχω ΣΚΠ..αυριο παω να παρω την Rebif 22... μπορω να πω οτι απο την μια φοβαμαι με την ασθενεια αυτη αλλα απο την αλλη λεω οκ θα το παλεψω και οτι δεν ειναι και κατι το τοσο σοβαρο...κανω καλα και εχω θετικη σκεψη η μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω περισοτερο..?
Οσο για την παρακεντηση που εκανα δεν πονεσα καθολου αλλα μετα τις 3-4 ημερες ειχε ζορι...τωρα εχουν περασει σχεδον 2 εβδομαδες και υποχωρησαν...
Παιδια θελω να σας ακουσω και εσας..απο οτι ειδα η ενημερωση και η συζητηση με αλλους ειναι οτι καλυτερο οποτε περιμενω ...
:text-welcomewave:

κοπελια παρουσιάσου στην κατηγορία '' ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΩΝ'' να σε υποδεχθούμε κανονικά στην παρέα μας ....
 #43466  από soulla
 Πέμ Νοέμ 18, 2010 12:09 am
καλώς ήρθες καλή δύναμη ...και εύχομαι να περάσουν τα χρόνια και να συνεχίσεις να είσαι καλά...
 #44159  από NikoleScully
 Δευ Νοέμ 29, 2010 3:24 pm
Το ξερω Βασιλη μου......το εχω ζησει και λεω Δοξα το Θεο που εχω κατι τετοιο(και δεν εχω και την βαρια μορφη κ ευχομαι να μην την εχει κανενας και ποτε να μην την αποκτησει)και δεν εχω κατι αλλο χειροτερο που θα εχω αλλα προβληματα και θα μου αφαιρεσει την ζωη...εχουμε αυτην την ασθενεια που εχουμε αλλα εχουμε παω απο ολα την ζωη μας!!!