• Καταντησα Ελληνας (κλεμμενο)...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #42452  από petros
 Σάβ Οκτ 30, 2010 1:33 pm
Τι κριμα να μην μπορω να κατηγορισω το καταραμενο το κρατος για ολα σαν γνησιος ελληναρας που ειμαι. Αληθεια κριμα.Θα ηταν η ευκολη λυση για την ελλειψη παιδειας μου. Πηγαινω στο μαγαζι να ψωνισω καθαρος,ευγενικος και αρωματισμενος.Μιλαω ευγενικα στον πωλητη και ειμαι σιγουρος οτι απο μεσα του λεει "τι καλος και ευγενικος ανθρωπος". Αραγε εχει προσεξει πως το αμαξι εξω απο το μαγαζι το παρκαρα ακριβως στην γωνια και κυριολεκτικα πανω στην ραμπα για τους αναπηρους? ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΡΕ ΛΑΛΑΚΑ.
Για οσους η παιδεια ειναι αγνωστη λεξη υπαρχει παντα η θρησκεια. Ειτε πιστευεις ειτε οχι πρεπει να παραδεχτεις πως η καλυτερη και πιο σοφη παραβολη ειναι αυτη του καλου σαμαριτη.
Ξερεις γιατι μεγαλε? Γιατι διδασκει και τονιζει ενα και μονο πραγμα.Οτι για να μπεις στην διαδικασια να βοηθησεις καποιον ΠΡΕΠΕΙ να βαλεις τον εαυτο σου στην θεση του. Αφου κανεις δεν σε διδαξε σωστα πρεπει να καει η γουνα σου για να δεις την αληθεια. Και η αληθεια ειναι μια και αμειλικτη. Θα την δεις μονο οταν αντι στην θεση του οδηγου βρεθεις στην θεση του ανθρωπου που προσπαθει να κατεβει το πεζοδρομιο.Η να εχεις καποιον δικο σου να πασχιζει και εκει να δεις πως γυρναει το ματι και φαινεται το ασπραδι. Αλλα ξεχασα πως ειναι πιο σημαντικο να ψωνισεις, και να στολιστεις παρα να μαθεις να σεβεσαι.
Δεν μιλαω μονο στο να μαθεις να σεβεσαι ενα ΑΜεΑ. Αυτο ειναι και το πιο ευκολο(ειναι?). Δεν ειναι ρατσιστης ενας απλος κοινος λαλακας ειναι ο οποιος δεν μπορει να δει ουτε τα βασικα.Οπως μια μητερα με το καροτσι και το παιδι.Εναν γερο με μπαστουνι η ενα παιδακι.

Λοιπον ξερεις κατι? Καλα μας κανουν οι "εξω" τετοιοι που ειμαστε. Να την χεσω την ομοψυχια του λαου σου οταν πολεμας να μην σου παρουν την χωρα αλλα εσυ κοιτας να φας το οικοπεδο του διπλανου σου. Οταν γκρινιαζεις οτι το κρατος δεν φτιαχνει ραμπες και οταν τις φτιαχνει πας και τις κλεινεις. Οταν στον καδο της ανακυκλωσης πετας τα Κ@@@χαρτα επειδη βαριεσαι να πας στον αλλον που ειναι 3 μετρα πιο κει. Οταν...οταν...οταν...

1ον :σορι για την ασχετοσυνη του ποστ αλλα τα πηρα και προκειμενου να κανω τιποτα χειροτερο ειπα να τα γραψω
και 2ον: επειδη στανταρ εχω κανει και εγω καποια παρομοια λαλακια στο παρελθον ζηταω συγγνωμη απο τον τυπο η την τυπισσα που δεν μπορουσε να κατεβει το πεζοδρομιο επειδη παρκαρα στην γωνια σαν γνησιος ελληναρας....
 #42453  από soulla
 Σάβ Οκτ 30, 2010 2:37 pm
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: και σε αυτόν που το έγραψε αλλά και στον πετράν που το αντέγραψε :bow-yellow: :bow-yellow:
 #42467  από Γιάννης
 Σάβ Οκτ 30, 2010 7:44 pm
Ήσυχα θα πεθάνουν, ήσυχα θα σβήσουν εις το όνομά σου, και
πέρα από τον τάφο δεν θα βρουν τίποτα παρά μόνο θάνατο. Αλλά
θα κρατήσουμε το μυστικό, και για τη δική τους
ευτυχία θα τους δελεάζουμε με την επουράνια, αιώνια ανταμοιβή
Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι
 #42471  από LL--MM
 Σάβ Οκτ 30, 2010 10:52 pm
Too, too true... Πέτρο, ... και, δυστυχώς, συμφωνώ απολύτως μαζί σου, μαζί σας... αλλά τι θα βγει μ' αυτό; :clap: :doh:
 #42473  από Blacksand
 Σάβ Οκτ 30, 2010 11:25 pm
Κοίτα,μπορεί να μην βγεί κάτι την αμέσως επόμενη μέρα αλλά καλό είναι να τις κάνουμε τις παρατηρήσεις.Εγώ ας ποπυμε,την είχα πεί σε μια γυναικά που είχε παρκαρει σε θέση ΑΜΕΑ μπροστα σε είσοδο σουπερ μαρκετ και ενώ ήταν ΟΛΕΣ οι θέσεις γύρω κένες.Δεν το έβγαλε όταν της έκανα την πρώτη παρατήρηση όμορφα.Ε και μετά της λέω "στο μου$#@34 σας δηλαδή?"....Μετά πάντως το ξεπάρκαρε!
 #42478  από Θανάσης
 Κυρ Οκτ 31, 2010 8:18 am
Ε, δεν μπορώ,
παρα να συμφωνήσω
και επαυξάνοντας
να παραθέσω :

[youtube]unRIaNahZpU[/youtube]
 #42480  από Αναστασία
 Κυρ Οκτ 31, 2010 9:40 am
Έχω την εντύπωση πως ο petros αναφέρεται στον τίτλο του θέματος ως "κλεμμένο" και όχι στο κείμενο... νομίζω πως το κείμενο είναι η δική του τοποθέτηση. Ίσως πάλι να κάνω εγώ λάθος.

Διαβάζοντάς το, η υπογραφή σου ήταν ο καλύτερος επίλογος... και υποστηρίζει απόλυτα το κείμενό σου... "Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να τα ρίχνεις στους άλλους είναι... στρατηγική". Ας είμαστε ρεαλιστές και υπεύθυνοι των δικών μας λαθών πριν κρίνουμε τον οποιονδήποτε τρίτο.

Καλημέρα σε όλους/όλες!
 #42487  από Isolexion
 Κυρ Οκτ 31, 2010 11:35 am
Θανάσης έγραψε:Ε, δεν μπορώ,
παρα να συμφωνήσω
και επαυξάνοντας
να παραθέσω :

[youtube]unRIaNahZpU[/youtube]
+1000