• ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #41830  από krevasils
 Κυρ Οκτ 17, 2010 10:22 pm
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΧΑΠΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ ..... Ο ΚΑΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΝΕΦΕΡΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ Η ΣΚΠ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ........ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ...........
 #41840  από litsa
 Κυρ Οκτ 17, 2010 10:42 pm
με πηραν και εμενα τηλ για την θεραπεία!!

εύχομαι μόνο να εχει αποτελεσματα!!

ανιδεοι εντελώς! δεν μπορουν να καταλαβουν ότι ακομα ειναι σε πειραματικό σταδιο..
ναι γινονται βήματα... αλλα περιμένουμε και τα αποτελεσματα..!
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #41846  από krevasils
 Κυρ Οκτ 17, 2010 10:59 pm
sou έγραψε:Όπως επίσης είχε βγει και ο Καλληδώνης στο Alter και καλά από το Göteborg της Σουηδίας για να μιλήσει ακριβώς για το ίδιο θέμα. 2 κανάλια την ίδια ημέρα; Τυχαίο; Δε νομίζω... Μου μυρίζει marketing.

Η ενημέρωση που είχαν με εξέπληξε. Κυριολεκτικά, ό, τι να 'ναι! Τρομάξτε μπας και πουλήσουμε κάνα χάπι παραπάνω! Όλο το ρεπορτάζ αναλώθηκε στον εύκολο τρόπο χρήσης. Λες και αυτό που θέλουμε είναι ο τρόπος χρήσης... Ας είναι κάτι αποτελεσματικό και ας χρειάζονται και 10 ενέσεις την ημέρα.

Ανθρώπινο κρέας μυρίζει...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑΜΑΖΙ ΣΟΥ.........
 #41853  από yiannis62
 Δευ Οκτ 18, 2010 12:03 am
pos legete to chapi ? giati opos to ipe aftos o......ade na min to po,giati pira anapodes otan ton akusa, k. den katalawa tipota.
 #41855  από Isolexion
 Δευ Οκτ 18, 2010 12:09 am
sou έγραψε:Aggressive marketing το λέγαμε στη σχολή. Ελπίζω να πάρουν κι εμένα...
Αν σε πάρουν ηχογράφησε την συνομιλία σε παρακαλώ!!! :clap:
 #41856  από yiannis62
 Δευ Οκτ 18, 2010 12:12 am
ade pali me ekanes k. gelasa. orea erotisi
 #41885  από litsa
 Δευ Οκτ 18, 2010 11:27 am
ωραια εχει παρει έγκριση..
και τώρα δηλ θα παρουμε το χάπι ??
χμ
να διευκρινίσω .. όσοι κάνουμε καποια θεραπεία...
 #41895  από Katrin
 Δευ Οκτ 18, 2010 1:11 pm
Καλημέρα για το χάπι το έχω ακούσει κσι εγω και μάλιστα μια φίλη το παίρνει και είναι πολύ καλύτερα. Εχεί πάρει σαφώς έγκριση.
Εγω θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο και θα ήθελα να με βοηθάγατε εαν μπορούσατε.Εχω ενα πολύ καλό φίλο στη Κρήτη,ο οποιος πάσχει απο σκπ εδω και 14 χρόνια.Είναι 38 χρονών.Να σας πω οτι ο γιατρός που έκανε διάγνωση του είπε ότι πάσχει απο σκπ μόνο με μαγνητική,χωρίς παρακέντηση.Εγω που ενημερώνομαι συνέχεια ξέρω ότι για να γίνει διάγνωση για σκπ πρέπει να κάνεις και παρακέντηση.
Και εκτός αυτού κάνει Tysabri εδω και 3 χρόνια σχεδόν.Πήγε σήμερα στο νοσοκομείο και ζήτησε να γίνει εξεταση αντισώματα για το Tysabri και το κουφό........ του είπαν ότι δεν ξέρουν αυτή την εξέταση.Σοβαρά μιλάμε σε νοσοκομείο και δεν ξέρουν αυτή την εξέταση?πλάκα μας κάνουν?και εαν το φάρμακο δεν τον πιανει τσάμπα το κάνει?
Αυτή είναι η Ελλάδα? :sad-roulette:
 #41901  από ebg
 Δευ Οκτ 18, 2010 1:48 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΩΣ ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...
 #41926  από FANTOMAS
 Δευ Οκτ 18, 2010 6:49 pm
ώστε αυτό είδε η Μάμα μου και με πήρε ΑΜΕΣΩΣ τηλέφωνο να μου πει τα ευχάριστα , παρόλο που της εχω ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ να μπενει σε τέτειες διαδικασίες.