• o giatros moy= to pragmatiko farmako moy

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #41483  από θεόδωρος27
 Τρί Οκτ 12, 2010 1:43 am
kalispera paidia prin 6 mines ekana mia epanexetasi tis nosoy me tis ka8ierwmenes magnitikes
apo ta apotelesmata pou eida katalava ta la8i moy kai tis vlakeies moy alla den edwsa toso simasia
eixa stamatisei apo kairo ta farmaka giati poly apla eixa vare8ei den antexa allo kai genika eixa paramelisei ton eyato moy
kai piga ston giatro na dei tis exetasei kai ta loipa
molis me eide efrixe den perimena na mou milisei toso sklira apla apo osa moy eipe ola me tsakisan alla ena me dielyse
mou eipe na synel8w kai na kopsw tis vlakeies gia na apofygw tin anapiria
ekei na pw tin ali8eia sastisa pagwsa alla eixe dikio apolyto dikio
etsi ekana ayta pou eipe kai telika eida to poso dikio exei
ekana magnitiki prin liges meres kamia nea estia kai kamia energi
otan me eide ena moy eipe MPRAVO kai moy esfixe to xeri
genika otan pigainw se ayto ton an8rwpo panw apo ola mou dinei zwh kai xara
kai panw apo ola pote den me eide san symferon me ta farmaka kai polla alla
ton eyxaristw mesa apo tin kardia moy
 #41486  από Γιάννης
 Τρί Οκτ 12, 2010 9:15 am
Γεια σου Θοδωρή, χαίρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που σε ακούω αισιόδοξο και χαρούμενο μετά το τελευταίο σου post στο οποίο μου μαύρισες την ψυχή. Το να εμπιστευθείς έναν άνθρωπο κατά τη γνώμη μου είναι από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή. Αλίμονο σ' αυτούς που δεν εμπιστεύονται κανέναν, η ψυχική μοναξιά είναι επώδυνη.
Αν είσαι από Αθήνα έλα στη συνάντηση τη Κυριακή να γνωριστούμε
 #41500  από giannis
 Τρί Οκτ 12, 2010 11:45 am
Θοδωρή,

κατ' αρχάς σου εύχομαι τα καλύτερα.

Πέραν τούτου, θα πρέπει να πω ότι συμφωνώ και με τον Γιάννη και με τον Σταύρο. Τι εννοώ: Ακούω τους γιατρούς πλέον, εφόσον τεκμηριώνουν (βελτιώnomai, έτσι sou ;) ). Οι απόλυτες απόψεις, οι φοβέρες και οι απειλές να λείπουν.
Όπως επίσης δεν παίρνω έλεγχο τριμήνου ή εξαμήνου από τότε που τελείωσα το σχολείο. Δεν είναι παιδαγωγός ο γιατρός, εφόσον άπευθύνεται σε ενήλικες. Ξέρεις, αν εφαρμόσουμε αγωγές συνδυασμένες με ενοχικά σύνδρομα, θα πρέπει να εφαρμόσουν και οι γιατροί διαγνώσεις, χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες που συστήνουν, επίσης με ενοχικά σύνδρομα. Έτσι όμως, χάνεται η επιστήμη...

Λοιπόν, μπράβο σου για την καλή ψυχολογία, είμαι πολύ χαρούμενος που πας καλά, σου εύχομαι να πηγαίνεις πάντα άριστα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά να σκέφτεσαι, να διυλίζεις ό,τι σου λένε (μην το καταπίνεις αμάσητο, κάνει κακό στο στομάχι) και να ακούς το σώμα, τον οργανισμό σου, όπως λέει ο sou.

Κάποτε ένας πολύ καλός παιδίατρος είχε πει στη μητέρα μου: Είμαστε οι καλύτεροι μηχανικοί των αυτοκινήτων μας και οι καλύτεροι γιατροί των εαυτών μας.

Καλημέρα σε όλους.

:greetings-waveyellow:
 #41503  από θεόδωρος27
 Τρί Οκτ 12, 2010 12:56 pm
nai den diafwnw se ayta pou lete poy swsta
apla na pw oti aytos o giatros anakalypse to ti exw giati ekeinh tin epoxi to 2001 moun fantaros
sto stratiwtiko nosokomeio anakalyftikan ola
prin kana 2 xronia moy eixe pei kati oti oloi oi giatroi ekei nomizan oti se liga xronia 8a eimai se karotsaki toso xalia na fantasteite imoun alla me tin voih8eia tou kai tin dikh moy 8elhsh panw apo ola ta katafera gia ayto opws eipa efrixe tote giati tis prospa8eies etwn apo monos moy tis dielysa apla den xerw otan aytos o giatros moy milaei ginomai allos an8rwpos anevainei to i8hko moy
 #41504  από Π.Μ79
 Τρί Οκτ 12, 2010 1:04 pm
Γεια σου Θοδωρή.

Αν θες γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες, γιατί τα greekenglish είναι κουραστικά και τα ματάκια μας έχουν και μια νευρίτιδα. :-D

Το παν είναι η καλή ψυχολογία γενικώς.

Μετράει πάρα πολύ να είναι ανθρώπινος ο γιατρός, άσχετα το τι λέει και πόσο ισχύουν αυτά που λέει.

Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι καλά σωματικά και ψυχικά και όλα να σου πηγαίνουν καλύτερα.
 #41505  από Νικος
 Τρί Οκτ 12, 2010 1:09 pm
Θεόδωρε πάρα πολύ ευχάριστο που κατάφερες να έχεις μια καλή σχέση με τον γιατρό σου
 #41508  από litsa
 Τρί Οκτ 12, 2010 1:48 pm
ειναι σημαντικό να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου!!
μπραβο του, που το κατάφερε... αυτό σημαινει ότι ασχολείται μαζί σου και ενδιαφέρεται ..

:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #41512  από Isolexion
 Τρί Οκτ 12, 2010 3:18 pm
θεόδωρος27 έγραψε: eixa vare8ei den antexa allo kai genika eixa paramelisei ton eyato moy
Μην το ξανακάνεις ποτέ αυτό Theo, είναι ότι χειρότερο!!!
Όσον αφορά όλα τα άλλα, σίγουρα είσαι τυχερός που βρέθηκε κάποιος γιατρός να σου κερδίσει την εμπιστοσύνη, αλλά μην τρώς οτιδήποτε σου βάζουν στο πιάτο, σκάλισέ το λίγο με το πηρουνάκι σου πρώτα.
Σου εύχομαι κάθε μέρα που περνά να έισαι και καλύτερα!!!! :greetings-waveyellow:
 #41514  από θεόδωρος27
 Τρί Οκτ 12, 2010 3:45 pm
isolexion την εμπιστοσυνη του απο εμενα προς αυτον την ειχε κερδισει καποτε οταν ενας γιατρος μου αλλαξε το φαρμακο
τοτε ο γιατρος μου μου ειπε κατι
δεν γινεται καποιος να σου αλλαζει το φαρμακο που 4 χρονια δουλευει 100% πανω σου μονο και μονο για να παρει το μπονους απο την εταιρεια
αυτο που μου ειπε πιστευω λεει παρα πολλα