• Επιτροπή; Συγγνώμη δεν έχει!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #41095  από giannis
 Τετ Οκτ 06, 2010 11:37 am
Σήμερα έπρεπε να περάσω από Υγειονομική του ΙΚΑ. Ξυπνησα στις 6:00 το πρωί. Ετοιμάστηκα (με το αριστερό χέρι, που ενίοτε κάνει ό,τι θέλει και κουράζεται προτού ξεκινήσει την κίνηση), υποχρεώθηκα σε μια συνεργάτιδά μου για να με πάει στην Πειραιώς, αφού δεν οδηγώ λόγω του ατυχήματος και στις 8:20 το πρωί ήμουν εκεί. Ανεβαίνω στον 2ο όροφο (τα πόδια περπατούν πλέον ανεξάρτητα το ένα από το άλλο) και βρίσκω τις πόρτες κλειδωμένες!
Κοιτάζω το χαρτί που μου είχαν στείλει: Ήταν σαφές... 6/10/2010. Μου λέει μια καθαρίστρια "δεν έχει επιτροπές σήμερα. Έχουν απογραφή. Πηγαίνετε στον 3ο όροφο".
Πάω στον 3ο και περιμένω έναν υπάλληλο που μιλάει να μου πει τι γίνεται.
-Τι θέλετε;
- Περνάω επιτροπή σήμερα
- Πως λέγεστε;
(Του λέω... Και ψάχνει κάτι χαρτιά)
- Είστε από ξένο ταμείο
- Ξένο; Άλλης χώρας;
- Δεν είστε του ΙΚΑ
- Και; Γιατί δεν με ειδοποιήσατε ότι δεν έχει επιτρπές σήμερα;
- Δεν έχει τηλέφωνο ο φάκελός σας
- Και γιατί δεν ειδοποιήσατε το Ταμείο μου;
- Δεν παίρνουμε τηλέφωνα σε άλλα Ταμεία!!! Να έρθετε πάλι στις 20 Οκτωβρίου

Τους κατέβασα κάτι καντήλια κι έφυγα.

Τι απογράφουν; Γιατί δεν ειδοποιούν; Νομίζουν ότι δεν είχαμε (ήταν κι άλλοι με μπαστούνια, με καρότσια, με συνοδούς, τυφλοί... Διάφοροι) τι να κάνουμε πρωί-πρωί;

Τι να πω... Το έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο;
 #41098  από Γιάννης
 Τετ Οκτ 06, 2010 12:01 pm
Καλημέρα αδερφέ, συμπάσχω :angry-cussingblack: :violence-chainsaw:

Εννοώ συμπαρίσταμαι για να είμαι σαφής. Προσωπικά ακόμη εργάζομαι αν και 7 μήνες απλήρωτος :angry-cussingblack: :violence-chainsaw:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την Τετ Οκτ 06, 2010 12:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #41101  από Π.Μ79
 Τετ Οκτ 06, 2010 12:08 pm
Και γω μάλλον σε λίγες μέρες. :(
 #41102  από anni
 Τετ Οκτ 06, 2010 12:13 pm
πλακα εχουμε......
Ελλαδα με τα ωραια σου....
:violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-hammer: :violence-hammer:
 #41105  από petros
 Τετ Οκτ 06, 2010 12:29 pm
μου αρεσει που καποιοι γιατροι σε καποια τηλεοπτικη συνεντευξη ειχαν πει οτι η ελλαδα ειναι "παραδεισος" για αυτους με σκπ γιατι τα φαρμακα λεει καλυπτονται απο τα ταμεια 100% και δεν τα πληρωνεις οπως στο εξωτερικο. δεν μας ειπαν ομως πως αυτος ο "παραδεισος" φερεται στους αγγελους του ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ...
 #41109  από βικυ
 Τετ Οκτ 06, 2010 12:36 pm
Ελπιζω να τελειωσουν με την απογραφη ως τις 20 Οκτωβριου... :think:
Καλου κακου κανε ενα τηλ. πριν πας....
 #41116  από Νικος
 Τετ Οκτ 06, 2010 1:27 pm
Μάλλον απογράφουν πόσους εξυπηρέτησαν αυτόν τον μηνά
τόση δουλειά ρίχνουν τα παιδιά
να μην κάνουν ένα διάλειμμα? να μην πάθουν και καμιά υπερκόπωση
 #41137  από giannis
 Τετ Οκτ 06, 2010 4:47 pm
Εντάξει ρε παιδιά, αλλά δεν θα έπρεπε να έχουν και μια ποινή όταν παρατηρούνται τέτοιες συμπεριφορές; Ξέχασα να σας πω ότι αναζήτησα τον προϊστάμενο, αλλά έλειπε. Ήταν σε άδεια, μάλλον, μου είπαν...
 #41143  από Genovefa®
 Τετ Οκτ 06, 2010 6:06 pm
Δευτερα 04/10/10,

Ραντεβου στις 15:00 μ.μ. στο νευρολογο του ΙΚΑ να μου ΕΓΚΡΙΝΕΙ την μαγνητικη που μου συνεστησε ο Ιδιωτης γιατρος.
Χωρις κανενα προβλημα (μπορει να ειναι γιατρος του ΙΚΑ αλλα ειναι συμπαθεστατος και πολυ εξυπηρετικος) μου ειπε οτι πρεπει να την σφραγισει ο Διευθυντης του ΙΚΑ και να περασω επιτροπη λογω τριπλης μαγνητικης (αυχενα/εγκεφαλου/ΘΜΣΣ).

Κατεβαινω τις σκαλες,πηγαινω στο γραφειο του Διευθυντη ο οποιος ελειπε γιατι ηταν μεσημερι,και θα ερχοταν στις 16:30 οχι γιατι επρεπε αλλα για να μας εξυπηρετησει,οπως δηλωσε η δευτερη με προοπτικη τριτης,γραμματεας του!
(ενω τις υπολοιπες ωρες κουβαλαει και αλλαξια φανελες μαζι του,ο ελεεινος!!!!).

Μου το σφραγιζει.Κατεβα μου λεει στις πληροφοριες να κλεισεις ραντεβου για επιτροπη.

Κατεβαινω η καψερη και πεφτω πανω στην πιο Μπιπ της Τουμπας.Της λεω "σε εσας μπορω να κλεισω ραντεβου για επιτροπη;;;" και μου απανταει "επιτροπη;;;επιτροπη,ε;ΟΧΙ" την σκουνταει η διπλανη της (λιγοτερο Παολα απο την πρωτη) και της λεει "Εμεις κλεινουμε ραντεβου για επιτροπη!!!!".
(πολυ Δυσκολα περναμε μερικοι ανθρωποι δειξτε κατανοηση).

Τριτη 05/10/10

Ραντεβου (κανονικα στις 9:20) στις 11:15.
Με κοιταζουν καλα καλα,μια ωρα να πει ο ενας στο διπλα και ο διπλα στον παραδιπλα τι να γραψουν στην αποφαση.
Μου λενε "Θα σε ταλαιπωρησουμε λιγο,πρεπει να μας βγαλεις μια φωτοτυπια το παραπεμπτικο,ΔΕΝ σου το ειπαν απο τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ εχθες;;;;".

Τελος καλο ολα καλα.29 Οκτωβρη θα μπω στο φουρνακι...
 #41145  από FANTOMAS
 Τετ Οκτ 06, 2010 6:27 pm
Τι να πω πρεπει να ειμαι κ...αρδος , η επιτροπη που περασα εγω στην νομαρχια , αφενος ειχα το Νο 4 , αφετέρου ΔΕΝ με ταλαιπώρησαν ΚΑΘΟΛΟΥ ούτε είδαν μαγνητικές ή τίποτα άλλο.

Και χωρίς πολλά πολλά.... ''80% κινητική αναπηρία''

Εκτιμώ οτι η επιτροπή του ΙΚΑ θα είναι αλλο πραγμα