• ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙΡΟΥ!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #40007  από Maria77
 Πέμ Σεπ 23, 2010 12:52 pm
Γεια χαρά σε όλους! Συγνώμη που εξαφανίστηκα τόσο διάστημα...Χρειάστηκα πάλι τις συμβουλές σας!! Όποιος έχει λίγο χρόνο και μπορεί ας μου απαντήσει...Σας επηρεάζει καθόλου η αλλαγή του καιρού?? Εννοώ στην πάθησή μας...επειδή εγώ αυτό το διάστημα πάλι νοίωθω έντονη κόπωση. Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσατε. Θα μιλήσω βέβαια και με τον γιατρό μου.
Τα φιλιά μου σε όλους και όλες! :greetings-waveyellow:
 #40013  από Γιάννης
 Πέμ Σεπ 23, 2010 1:19 pm
Γεια σου Μαρία, κι εγώ την ίδια απορία έχω αλλά δε νομίζω οτι θα πάρουμε πειστική απάντηση.
 #40015  από Genovefa®
 Πέμ Σεπ 23, 2010 1:24 pm
Καλησπερα...Προσωπικα με επηρεαζει τρελλα ο καιρος...Μερες με πολυ ζεστη,υγρασια δεν υπαρχω,δεν Ζω!!!

Επισης αυτο τον καιρο μια μερα ζεστη μια κρυο με γονατιζει.Πονανε οι αρθρωσεις μου και νιωθω μια ατονια.

Δεν εισαι μονη σου...
 #40016  από Maria77
 Πέμ Σεπ 23, 2010 1:29 pm
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Αυτές οι μέρες είναι την μία ζέστη και υγρασία και την άλλη πιο χαμηλές θερμοκρασίες...Δεν ξέρω αλλά εμένα με επηρεάζει πολύ όλη αυτή η συνεχής αλλαγή. Θα μιλήσω με τον γιατρό μου και θα σας ενημερώσω :text-thankyouyellow:
 #40019  από Genovefa®
 Πέμ Σεπ 23, 2010 1:36 pm
Περαστικα μας Μαρακι
 #40066  από Γιάννης
 Πέμ Σεπ 23, 2010 9:24 pm
Εγώ πάντως κορίτσια, λόγω του ότι είναι η πρώτη αλλαγή εποχής που βιώνω, όντας διαγνωσμένος και υποψιασμένος, απογοητεύτηκα. Περίμενα (ευχόμουν) θεαματικές αλλαγές αλλά που.
 #40068  από Μαρία
 Πέμ Σεπ 23, 2010 10:16 pm
Εμένα μ επιρεάζει τρελά η αλλαγή του καιρού και η υγρασία. Ειδικα όταν ξεκινούν οι βροχές είμαι χάλια και νομίζω οτι ξεκιναει μια νέα υποτροπή αλλα μετά θυμαμαι ότι ειναι απο τον καιρό και ηρεμώ
 #40109  από Γιάννης
 Παρ Σεπ 24, 2010 8:03 am
Θα με τρελάνετε; Το καλοκαίρι λέγατε η ζέστη είπα ok θα περάσει. Τώρα λέτε για υγρασία, μετά θα λέτε για το κρύο. Είμαι περίεργος τι θα βρείτε για την άνοιξη εεεεεεε; Τη γύρη;
Σαλιγκάρια κάνει να φάω;
 #40112  από Genovefa®
 Παρ Σεπ 24, 2010 8:12 am
Γιάννης έγραψε:Θα με τρελάνετε; Το καλοκαίρι λέγατε η ζέστη είπα ok θα περάσει. Τώρα λέτε για υγρασία, μετά θα λέτε για το κρύο. Είμαι περίεργος τι θα βρείτε για την άνοιξη εεεεεεε; Τη γύρη;
Σαλιγκάρια κάνει να φάω;

Με σπανακι ή πλιγουρι;