καταρχην σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις....
Τωρα, πιστευω οτι δεν ειναι ψυχολογικα, ουτε της φαντασιας μου για 2 λογους:
1. ειμαι 15 χρονια (επαγγελματικα) στον χωρο της ψυχικης υγειας, οποτε, τι στο καλο, δεν ξερω να τα ξεχωριζω????
2. ολα αυτα τα συμπτωματα δεν ξεκινησαν μαζι, ουτε ξαφνικα, ουτε προσφατα. Οι ανατριχιλες (τι σπαστικο) ειναι σε ξεχωριστα σημεια του σωματος μου π.χ λιγο γαμπα, λιγο κεφαλι(σαν να σηκωνονται τα μαλλια), λιγο χερι κτλ.
το ιδιο και τα μουδιασματα.
Επισης οι πονοι στα κοκκαλα κυριως ποδια, και στα ματια κυριως στο 1, που κρατησε 2 μερες την περασμενη εβδομαδα και δεν περναγε με αντιφλεγμ. κ παυσιπονα.
Η κοπωση ειναι πολυυυυυυ μεγαλη, το ιδιο και η δυσκαμψια στα ποδια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ...το παλευω ομως και δεν δειχνω τιποτα, και ειμαι τυπικη και συνεπης σε ολα
Η μνημη τωρα......τι να σας πω??? οτι δεν θυμομουν προχτες πως φτιαχνω τα κεφτεδακια????
οτι ρωταω το παιδι μου τα ιδια πραγματα συνεχεια???? οτι χανομαι σε μια συζητηση???? οτι εχω την λεξη στο στομα και κοιταω σαν χαζη τον συνομιλητη????
οτι μου ειπε η νευρολογος 3 λεξεις και δεν τις θυμομουν????
ΔΡΑΜΑ!!!
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εγω δεν ημουν ετσι.....και επισης ξεχναω προσφατα γεγονοτα και οχι παλια....(κατι σημαινει για οσους ξερουν)
Και κατι τελευταιο που εχω ειναι η απωλεια διαθεσης...σαν καταθλιψη ενα πραγμα, που επισης το παλευω και δεν φαινεται....
Δεν ειναι ψυχολογικο και με εκνευριζει αφανταστα οταν ο νευρολογος λεει: θα σε στειλω στον ψυχιατρο.......
Ρε φιλε εγω τα εχω τοσο καιρο και δεν εδινα σημασια, θα με βγαλεις τρελη?????
η ξυπνησα ενα πρωι και ειπα: ααα σημερα αποφασισα οτι εχω ΣΚΠ...μονη μου τα εψαχνα και συνειδητοποιησα οτι ταιριαζουν ολα τα συμπτωματα μαζι....
και γιατι δεν εχω τα μισα και τα εχω ολα μαζι????τι σοι ψυχολογικα ειναι αυτα????
σορυ για το μεγαλο ποστ...τα 'πα και ξεθυμανα...τουλαχιστον εσεις καταλαβαινετε.....
μηπως να μου συστησει καποιος κανενα καλο γιατρο?????