• ΜΥΚΗΤΑΣ kantinta - ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #39501  από ΑΝΤΙΓΟΝΗ
 Δευ Σεπ 20, 2010 4:10 pm
το ξερετε οτι ο μυκητας "καντιντα" μπορει να ευθύνεται για την αρρωστια που κουβαλαμε? και οτι θα μπορουσαμε να την αποφυγουμε? το εμαθα και ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ
 #39510  από Νικος
 Δευ Σεπ 20, 2010 5:48 pm
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τελικά αν λοιμώξεις όπως candida και λοιμώδους μονοπυρήνωσης παίζουν κάποιο ρόλο στην πυροδότηση της νόσου, προς το παρον μόνο εικασίες υπάρχουν
 #39517  από Neutralis
 Δευ Σεπ 20, 2010 7:10 pm
Η candida είναι μύκητας ο πολλαπλασιασμός του οποίου απελευθερώνει τοξίνες που διέρχονται στην κυκλοφορία του σώματος. Η επίμονη παρουσία της στον οργανισμό διαταράσσει και το καρδιαγγειακό και το ενδοκρινικό σύστημα. Οι γυναίκες την ξέρουν καλά, αν έχουν περάσει κολπίτιδες. Αν συνδυάσουμε τα δύο πρώτα δεδομένα με μία ωραιότατη στένωση (CCSVI), θα μπορούσαμε να πούμε πως ίσως λοίμωξη από την candida προκαλεί υποτροπή, όχι όμως ότι επιφέρει ο ίδιος ο μύκητας την σκλήρυνση. Μάλλον αναδεικνύει κάποια ανεπάρκεια του οργανισμού. Και αμφιβάλλω ότι αυτή η ανεπάρκεια είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος - το ανοσοποιητικό. Ενώ μια στραβή φλέβα που παλινδρομεί ένα τοξικό αίμα μπορεί.
 #39606  από Μαριάννα
 Τρί Σεπ 21, 2010 11:51 am
FANTOMAS έγραψε:Υπάρχει κάποια εξέταση για να δει κανείς αν έχει προσβληθεί από αυτόν το μύκητα ?

Οταν ρωτησα τον μικροβιολογο μας για αυτο μου ειπε οτι εκει που εχεις το μικροβιο απο κει παιρνει δειγμα
συγκεκριμενα εγω τον ειχα ρωτησει για το εντερο επειδη εχει ο αντρας μου δυσκοιλιοτητα εε το δειγμα ειναι τα κοπρανα
Αν ρωτησεις εναν μικροβιολογο θα σου πει καλυτερα
 #39849  από ΑΝΤΙΓΟΝΗ
 Τετ Σεπ 22, 2010 11:40 pm
pantos einai tragiko to gegonos oti SIGOURA YPARXEI TO FARMAKO alla to exoun toso kala filagmeno!
Oi farmakeutikes krivontai kala gia na agorazoume interferones kai na kanoume magnitikes...autos einai o kosmos mas kai emeis pliri agnoia