• gename se ligo!blastokitara?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #39350  από manos81
 Σάβ Σεπ 18, 2010 4:51 pm
pernaei o keros lipon!me apasxolei to thema me ta vlastokitara kai ithela an kapios kratise kai pia apo ta vlastokitara kratise! sas efxaristw!
 #39352  από manos81
 Σάβ Σεπ 18, 2010 5:37 pm
EIXE GENITOURGIA KAI O GIATROS MOU PRIN 3 MINES KAI EPEFKERIA TON ROTISA GIA MIA GNOSTI TRAPEZA ME SKOPO NA MOU PEI TI NA KRATISW...TO MONO POU MOU EIPE ITAN OTI TO MONO EGIRO EINAI I PAGOSMIA TRAPEZA..AYTO NOMIZEI...TI NA KANW RE GAMOTO.. :violence-hammer:
 #39353  από soulla
 Σάβ Σεπ 18, 2010 5:45 pm
δεν ξέρω πώς να βοηθήσω....αλλά εύχομαι τα καλύτερα στο μωράκι σας με τον πρώτο πόνο να γεννηθεί και να σας χαρίσει αγάπη και ευτυχία...ευχομαι επίσης με τα βλαστοκύταρα να σου χαρίσει και εσένα μελλοντικά υγεία:romance-kisscheek: περιμένουμε τα νέα σας :romance-kisscheek:
 #39354  από Neutralis
 Σάβ Σεπ 18, 2010 5:50 pm
Να μην αγχώνεσαι. Γέννησα πριν 14 μήνες αλλά δεν κράτησα βλαστοκύτταρα. Με ενοχλεί η αυξημένη τιμή συντήρησης ενός υλικού, που στην ουσία μόνη της η φύση παρήγαγε. Και επιπλέον είναι άσχημο να ξεκινάει μία ζωή, που σας εύχομαι από την καρδιά μου να είναι δυνατή και γερή, με την πιθανότητα λευχαιμίας, για παράδειγμα. Υπάρχει και ο εξής αντίλογος, δεν ξέρω αν έχει βάση, δεν το έψαξα περισσότερο ποτέ, αλλά σας τον παραθέτω:

από ιατρική άποψη αποκλείεται εντελώς η χρήση αυτών των κυττάρων για τα παιδιά στα οποία «ανήκουν», σε κάθε περίπτωση κακοήθους αιματολογικής νόσου, όπως η λευχαιμία! Η αυτόλογη, όπως λέγεται, μεταμόσχευση είναι άχρηστη επειδή και τα κύτταρα που έχουν φυλαχθεί θα εξελιχθούν αργότερα σε λευχαιμικά.

Το ρεπορτάζ είναι από παλαιότερο άρθρο της Καθημερινής.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 007_228576
 #39355  από soulla
 Σάβ Σεπ 18, 2010 5:59 pm
αν είναι θέμα κόστους εγώ θα έλεγα να το κάνει ο μάνος να κρατήσουν τα βλαστοκύταρα...και όταν που να μην έρθει η ώρα να μην τα χρειαστούν ποτέ...θα βρει την λύση τότε...τι θα προτιμούσες δυο χιλιάδες ευρώ ή δυο χιλιάδες στγμές....σεβαστή και πάντα ενδιαφέρουσα η άποψη σου νευτραλίς...αλλά ποτέ δεν ξέρεις..εγώ θέλω να ελπίζω ότι αυτό τουλάχιστον κάποτε θα βοηθησει
 #39357  από manos81
 Σάβ Σεπ 18, 2010 6:19 pm
i alithia den einai oti skeutome to oikonomiko...ala tin xrisi kai tin xristikotita..epipleon na prosthesw oti kapou akousa pos i filaksi einai to pio mikro kostos..gia rotiste kapion pou xriastike na kanei kaliergia gia na kanei enxisi....pola ta midenika tis timis...kai eimaste kai sto Δ.Ν.Τ gamo tin aganaktisi mou..
 #39358  από Νικος
 Σάβ Σεπ 18, 2010 6:20 pm
Η τεχνολογία των βλαστοκυττάρων αλλάζει με δραματικό τρόπο
Οι ερευνητές πλέον μπορούν να πάρουν κύτταρα απο τον οργανισμό σου και να τα "επαναπρογραμματισουν" σχεδόν στα πάντα
Οπότε πολύ πιθανόν Μανο μέχρι να μεγαλώσει το μωρό σας, να μην χρειάζονται πλέον
Να σου ευχηθώ φίλε μου και εγώ τα καλύτερα για την νέα άφιξη :!:
 #39366  από kalliope
 Σάβ Σεπ 18, 2010 7:36 pm
manos81 έγραψε:pernaei o keros lipon!me apasxolei to thema me ta vlastokitara kai ithela an kapios kratise kai pia apo ta vlastokitara kratise! sas efxaristw!
Εχω παρακολουθησει μια εκπομπη για τα βλαστοκυτταρα κ το συμπερασμα ειναι οτι οταν γινεσαι δοτης στην παγκοσμια τραπεζα κ ποιο ουσιαστικη βοηθεια δινεις κ οταν χρειαστεις κ εαν τοτε σου δινουν κ μαλιστα με προτεραιοτητα.Σε αυτον τον χρονο ομως καποιος χρησιμοποιει τα δικα σου κ σωζεις μια ζωη. κατι σαν την αιμοδοσια και σιγουρα στην παγκοσμια τραπεζα οχι προς οφελος ενος.
Η στους πρωταγωνιστες η χωρις συνορα το ειδα ψαξε να την δεις νομιζω θα βοηθησει.
 #39373  από κωστας
 Σάβ Σεπ 18, 2010 10:48 pm
φιλε mano81 αφου εψαξα επελεξα μια τραπεζα και τα κρατησα!τα λεφτα αυτα(2000 Ε) ειπα οτι θα τα πεταξω αλλα 1 στις 1000 η στις 10000κτλ τυχει και τα χρειαστω θα χτυπαω το κεφαλι μου αν δεν τα ειχα κρατησει!δεν το συζητω και θα το ξαναεκανα!
 #39375  από sunny
 Σάβ Σεπ 18, 2010 10:53 pm
Aν έχεις όρεξη και κουράγιο για διάβασμα, στον παρακάτω σύνδεσμο που είναι από το Parents, το γνωστό φόρουμ για γονείς, θα βρεις συγκεντρωμένες πολλές πληροφορίες,οι οποίες πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις με περισσότερη ευκολία αυτό που τελικά θα κρίνεις ότι είναι καλύτερο για εσάς. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!! :greetings-waveyellow:

http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=19461