• Το όνειρό μου...ο εφιάλτης μου

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #39106  από melina
 Τετ Σεπ 15, 2010 11:42 pm
Παιδιά θα κάνω μια εκμυστήρευση. Θα μου πείτε τι σόι εκμυστήρευση θα κάνεις στο φόρουμ με τόσο κόσμο? Όχι, εγώ θεωρώ ότι το να απευθύνεσαι σε μια μικρή κοινωνία ομοιοπαθών, συνιστά εκμυστήρευση. Λοιπόν εγώ φίλοι μου, ένας άνθρωπος φυσιολογικότατος κατά τα άλλα, βλέπω το ίδιο όνειρο σχεδόν κάθε βράδυ, για περίπου 4 χρόνια!!! Όχι δε θέλω να πάω σε ψυχίατρο. Η εξήγηση που δίνω είναι απλά ότι θέλω να αποτινάξω την αρρώστια από πάνω μου και να ζήσω στο φουλ. Βλέπω λοιπόν κάθε βράδυ ότι τρέχω. Τρέχω χιλιόμετρα. Σε δρόμους, σε βουνά, σε παραλίες. Και ανεβοκατεβαίνω με ισορροπία και ευλυγυσία γάτας, σκαλιά. Πολλά σκαλιά. Έχει πάθει κανείς παρόμοια ψύχωση?
 #39107  από litsa
 Τετ Σεπ 15, 2010 11:46 pm
και πως αντέχεις τόοοοοοοοοοσσσσσσσσσσσσο τρεξιμο????
 #39110  από soulla
 Τετ Σεπ 15, 2010 11:56 pm
Α ΡΕ ΛΙΤΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ ΤΗς ΜΕΛΙΝΑς...ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΣΑ ΧΤΗΠΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΕς ΑΔΙΚΙΕς ΕΙς ΒΑΡΟς ΜΑς ,ΑΠΛΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ....ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΜΕΛΙΝΑ ,ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΞΥΠΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙς ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΝΑ ΞΗΠΝΗΣΕΙς ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩς ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ...ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥς Ο ΕΦΙΑΛΤΗς ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ...
ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΝΕΙΡΑ...
 #39111  από melina
 Πέμ Σεπ 16, 2010 12:01 am
Σούλα ευχαριστώ, ευχαριστώ από την καρδιά μου! Κι εσύ να ξυπνήσεις ένα πρωί και να έχουν περάσει όλα τα κακά.
 #39112  από Νικος
 Πέμ Σεπ 16, 2010 12:05 am
Ωραίο όνειρο Μελίνα :!: κράτα το για σένα και για μας , δεν αξίζει σε κανένα δήθεν ειδήμονα
 #39113  από melina
 Πέμ Σεπ 16, 2010 12:08 am
Νίκο σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας καληνυχτίζω τώρα. Αρχίζει το law and order. Ε, μια πόρωση την έχω!Φιλιαααααααα!
 #39115  από Biskoto10
 Πέμ Σεπ 16, 2010 2:06 am
melina έγραψε:Η εξήγηση που δίνω είναι απλά ότι θέλω να αποτινάξω την αρρώστια από πάνω μου και να ζήσω στο φουλ.
Εδωσες μονη σου την απαντηση. ;)
 #39118  από Κατερίνα
 Πέμ Σεπ 16, 2010 8:07 am
Καλημέρα melina μου! :greetings-waveyellow:
η αλήθεια είναι ότι το ονειρό σου μου αρέσει πάρα πολύ!
σε σχέση με τα δικά μου τουλάχιστον...2 χρόνια τώρα βλέπω μόνο
αγχωτικά όνειρα και ξυπνάω ταραγμένη!θα προτιμούσα
να ξυπνάω κουρασμένη απο το τρέξιμο! :-D
όλα αυτά μέχρι πριν έναν μήνα! ;)
όπως λες κι εσύ πρέπει να απόδεχτείς το πρόβλημα και
να το διώξεις απο πάνω σου!σου εύχομαι μια μέρα όλα
αυτά που σε ταλαιπωρούν να είναι απλά ένα κακό όνειρο!
 #39124  από Genovefa®
 Πέμ Σεπ 16, 2010 8:37 am
melina έγραψε:Παιδιά θα κάνω μια εκμυστήρευση. Θα μου πείτε τι σόι εκμυστήρευση θα κάνεις στο φόρουμ με τόσο κόσμο? Όχι, εγώ θεωρώ ότι το να απευθύνεσαι σε μια μικρή κοινωνία ομοιοπαθών, συνιστά εκμυστήρευση. Λοιπόν εγώ φίλοι μου, ένας άνθρωπος φυσιολογικότατος κατά τα άλλα, βλέπω το ίδιο όνειρο σχεδόν κάθε βράδυ, για περίπου 4 χρόνια!!! Όχι δε θέλω να πάω σε ψυχίατρο. Η εξήγηση που δίνω είναι απλά ότι θέλω να αποτινάξω την αρρώστια από πάνω μου και να ζήσω στο φουλ. Βλέπω λοιπόν κάθε βράδυ ότι τρέχω. Τρέχω χιλιόμετρα. Σε δρόμους, σε βουνά, σε παραλίες. Και ανεβοκατεβαίνω με ισορροπία και ευλυγυσία γάτας, σκαλιά. Πολλά σκαλιά. Έχει πάθει κανείς παρόμοια ψύχωση?

Καλημερες σε ολους!
Αχ Μελινακι μου μαζι τα κοβουμε μου φαινεται τα χιλιομετρα βραδυατικα...Ενω μπορω να περπατησω στο τρεξιμο αδυνατω...κι οσο μου λεει ο φυσιατρος οτι θα τρεξω κανονικα οπως και πριν, τοσο πιο πολυ τρεχω στα ονειρα μου.Και ειναι εκεινες οι ωρες που ευχομαι να μην ειχα ξυπνησει...