Λοιπόν, μόλις τώρα θυμήθηκα κάτι που πρέπει να το αναφέρω οπωσδήποτε. Ο πρώτος μου γιατρός, ο οποίος μου διέγνωσε τη ΣΚΠ και με έβαλε στην ιντερφερόνη, ΟΥΔΕΠΟΤΕ μου είπε ότι όσο θα κάνω ιντερφερόνη δεν πρέπει να γίνω πατέρας. Αυτό το έμαθα όταν ήδη τον είχα σταματήσει από γιατρό μου. Στις αντενδείξεις αναφέρεται στα ψιλά ότι υπάρχει κίνδυνος τερατογέννησης μέχρι και 6 μήνες μετά την παύση της αγωγής!!! Κι εγώ τότε το είχα ρίξει στο ελευθέρας με τη σύντροφό μου. Φαντάζεστε να γινόταν κανένα τέτοιο στραβό; Τι θα γινόταν μετά; Τι έπρεπε να του κάνω;Δεν λέω ότι ήταν απαραίτητο να γίνει, αλλά ούτε ΣΚΠ ήταν παραίτητο να έχουμε όλοι εμείς.
Δεν γνωρίζω κατά πόσο το ξέρετε όλοι όσοι κάνετε ιντερφερόνη, αλλά επειδή το θυμήθηκα τώρα θεώρησα υποχρέωσή μου να σας το πω. Αλήθεια εσείς το γνωρίζατε όλοι;
Φυσικά δεν γνωρίζω αν ισχύει και για άλλα βασικά συστατικά φαρμάκων, με τα οποία δεν έχω επαφή...
Δεν γνωρίζω κατά πόσο το ξέρετε όλοι όσοι κάνετε ιντερφερόνη, αλλά επειδή το θυμήθηκα τώρα θεώρησα υποχρέωσή μου να σας το πω. Αλήθεια εσείς το γνωρίζατε όλοι;
Φυσικά δεν γνωρίζω αν ισχύει και για άλλα βασικά συστατικά φαρμάκων, με τα οποία δεν έχω επαφή...