• Καλησπέρα σε όλους...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #38492  από giannis
 Παρ Σεπ 10, 2010 1:27 pm
Καλησπέρα σε όλους.

Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και είπα να μιλήσω κι εγώ... ΣΚΠ γνωστή από το 2006, εκείνο τον Ιούνιο... Δυο ώσεις καπάκι εκείνο το καλοκαίρι. Πέρασα 16 καταπληκτικές ημέρες στο νοσοκομείο διότι στην πρώτη νοσηλεία μου έσκασε και οξεία αμυγδαλίτιδα μαζί, οπότε δεν μπορούσα να πάρω την κορτιζόνη, αλλά ούτε και να τρώω τα καταπληκτικά άναλα-άγλυκα φαγητά. Ωραίος μύλος και από τότε ξεκίνησε η πορεία μου χέρι-χέρι με τον κουλοχέρη (έχω εδώ και ενάμιση μήνα δυσκαμψία στο αριστερό χέρι -Παρεπιμπτόντως ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό;). Από εστίες 4 στην κεφάλα και βαρέθηκαν να μετράνε σε ΑΜΣΣ και ΘΜΣΣ, όπου έχει σκάσει και ατροφία.
Τέλος πάντων μην σας κουράζω. Καλησπέρα και θα τα λέμε -ελπίζω συχνά- απο εδώ. Α... Ιντερφερόνη 2,5 χρόνια Betaferon και τώρα έπρεπε Rebif 44 αλλά διάγω περίοδο άρνησης με τις ενέσεις. Βαρέθηκα να τρυπιέμαι σα τζάνκι. Οι γιατροί με πιέζουν αλλά... Θα δούμε.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
 #38494  από LL--MM
 Παρ Σεπ 10, 2010 1:38 pm
Kαλώς τον, Καλό κουράγιο! :text-welcomewave: :text-welcomewave:
 #38495  από so-fi
 Παρ Σεπ 10, 2010 1:42 pm
Kαλως ηρθες Γιαννη!!
Οπως θα δεις εδω ειμαστε μια πολυ ευχαριστη παρεα ;)
Χρειαζεται υπομονη, επιμονη, θετικη σκεψη και γνωση!
Μ' αρεσε πολυ το "χερι χερι με τον κουλοχερι" επετρεψε μ να το λεω και γω...

Καλη σου μερα!
 #38497  από κωστας
 Παρ Σεπ 10, 2010 2:13 pm
γεια σου γιαννη,καλως ηρθες!στο πρωτο μου συμπτωμα ειχα και'γω οξεια αμυγδαλιτιδα με 40 πυρετο,περιμενα να περασει και μπηκα για σχετικες εξετασεις και κορτιζονουλα-φλας γκορντον!!!
 #38498  από soulla
 Παρ Σεπ 10, 2010 2:17 pm
γεια σου Γιάννη καλώς ήρθες,εύχομαι την καλύτερη συνέχεια από δω και πέρα :greetings-waveyellow:
 #38504  από maestro
 Παρ Σεπ 10, 2010 2:42 pm
γεια σου γιαννη,
σε καλωσορίζω κι εγω στην παρεα μας,
με την ευχη να ειναι ολα συντομα περαστικα
για όλους μας!!!
:text-welcomewave:
 #38508  από Νικος
 Παρ Σεπ 10, 2010 2:54 pm
Καλώς ήρθες Γιάννη στην παρέα :greetings-waveyellow:
αυτό πάλι με το φλας ποτέ δεν το κατάλαβα, μπαταρία αυτοκινήτου είμαστε?
 #38509  από aoratos
 Παρ Σεπ 10, 2010 2:56 pm
Εικόνα