• ena megalo GIATI

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #37883  από θεόδωρος27
 Δευ Σεπ 06, 2010 5:29 pm
giati ola ayta se emena? giati na exw ayti tin arrwstia?
giati na min exw an8rwpous na me stirixoun oute mana oute patera
oute aderfia?
giati na eimai me ena avevaio mellon mprosta moy?
pou oute xerw ti 8a moy ximerwsei i epomeni imera
 #37884  από Neutralis
 Δευ Σεπ 06, 2010 5:45 pm
Δυστυχώς η MS ποτέ δε θα μας πειράξει τόσο ώστε να πάψουμε να θέτουμε τέτοια ερωτήματα.
 #37885  από LL--MM
 Δευ Σεπ 06, 2010 5:46 pm
Δεν είσαι ο μόνος δυστυχώς, με αυτή την κατάσταση και τις άλλες... Ιδίως όταν βλέπω τους άλλους να κανουν αυτά που θα ήθελα (και θα μπορούσα) να κάνω και εγώ, αλλά δε γίνεται λόγω σκπ κι εγώ λέω: "γιατί εγώ; γιατί εμείς όλοι εδώ;" Δεν είναι ένας από μας που να μην το έχει αναρρωτηθεί, τουλάχιστον μια φορά από τη διάγνωση...

Δε στο λέω για αστείο ή για ειρωνία, αλλά ο ...παπαγάλος του Αλαντίν έλεγε "you'd be surprised what you can live through" "Είναι απίστευτο απο τι μπορείς να επιβιώσεις". Πάντως, εμείς εδώ είμαστε, όσο λίγο :happy-smileyinthebox: και ν'αξίζει αυτό...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Σεπ 06, 2010 7:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #37886  από θεόδωρος27
 Δευ Σεπ 06, 2010 5:54 pm
den einai mono i ms einai oli moy i zwh mia zwh me paei kontra
tin ms tin elegxw kalytera apo ta alla provlimata mou gia ayto kai
10 xronia twra eimai akoma kala apla
posa mporei na antexei enas an8rwpos?
eidika apo tote pou exasa tin mana mou apo tin idia pa8isi e opws
kai na to kanesi mpainoun idees sto myalo mou
 #37890  από katerina76s
 Δευ Σεπ 06, 2010 6:36 pm
οταν εμαθα για την σκπ παγωσα ..ηρθαν ολα αυτα που λες στο μυαλο μου..αυθορμητα καποιος ειπε΄' κανενας δεν ξερει τι του ξημερωνει και εγω μπορει να βγω στο δρομο και να με πατησει αυτοκινητο για αυτο ζησε τη καθε μερα ' με βοηθησε να σκεφτω αλλιως ....
 #37891  από maestro
 Δευ Σεπ 06, 2010 7:01 pm
Θεόδωρε,
Καλή Δυναμη που πιστευω να ανακάλυψες πως εχεις σε μεγάλες ποσότητες (όπως οι πιο πολλοι, αν οχι όλοι εδω)!!!
 #37957  από theoni
 Δευ Σεπ 06, 2010 10:52 pm
Θοδωρή, είμαστε πολύ κοντα ηλικιακά (σε περνάω δυο χρόνια), και έχω και εγω σκλήρυνση από τα 18 μου...Όπως νιώθεις κι εσύ έχω νιώσει και εγώ άπειρες φορές...Μπορεί να μην έχουμε τα ίδια προβλήματα όμως η μοναξιά και το "γιατί" είναι κοινά...Είμαστε πολλοί νέοι για να το βάζουμε κάτω...Δεν έχουμε το "δικαίωμα" να τα παρατάμε....Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ...Τι να κάνουμε ήμασταν άτυχοι αλλά οφείλουμε να προσαρμοστούμε και να τη ζήσουμε...;)
 #37961  από κωστας
 Δευ Σεπ 06, 2010 11:09 pm
φιλε θεοδωρε και'γω απο τα 19(11 χρονια) και η μητερα μου απο τα 30(26 χρονια)!στα πρωτα δυο χρονια εσπαγα το κεφαλι μου ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΡΕ Π.... ΜΟΥ!αφου την εχουμε την κωλοπαθηση(χωρις να φταιμε) θα την αντιμετοπισουμε η τουλαχιστον να προσπαθεισουμε εχουμε την δυναμη,πρεπει να ζησουμε με αυτην και ευτυχως ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!εγω το βλεπω σαν δοκιμασια στην οποια θελω να βγω νικητης,αυτο εχω να πω!
 #37965  από tas
 Δευ Σεπ 06, 2010 11:55 pm
Θόδωρε και εγώ από ,τα 22 μου ζω με το βάσανο.23 ολόκληρα χρόνια,παντρεύτηκα έκανα παιδια,δεν με πήρε από κάτω.
Πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια αναρωτιέμαι και εγώ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.Οσο και να το ψάχνω όμως απάντηση δεν βρίσκω,γι'αυτό βάζω κάτω το κεφάλι και προχωράω.
Δεν γίνεται διαφορετικά.Έχω πιο σοβαρά πράγματα από την MS να ασχοληθώ.Θα την παλέψω όπως και όσο μπορώ.
Σκέφτομαι πάντα ότι υπάρχουν και χειρότερα....................Τι να γίνει τραβήξαμε το λαχείο.
Καληνύχτα.
 #38112  από θεόδωρος27
 Τρί Σεπ 07, 2010 5:39 pm
dikio exete oloi apla ws pou mporei na ftasei i ypomoni kai oi antoxes enos an8rwpoy?
poso akoma diladi